Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, siuvime aš visiška savamokslė, daug ką darau netaisyklingai, dėl to ir galutinis rezultatas ne visada gaunasi toks, kokio noriu, arba išvis nugula į skudurų dėžę. Labai trūksta žinių apie apdailą. O pati didžiausia gėda ir realus trūkumas, kad nemoku įsiūt paslėpto užtrauktuko :blush-anim-cl: N kartų bandžiau ir youtubą žiūrėjau ir vis tiek gaunasi kreivai šleivai. O realiai niekas neparodė.

O mankštų baseine prie nugaros bėdų standartiškai neduoda :hmm: Matyt nuo reabilitologo priklauso. Man kažkada prie kojos procedūrų dar ir šitą mankštąmankštą ir burbulinę vonią pridėjo, nes tipo jei koja skauda, tai ir nugarai kenkia, reikia ir ją pamankštint :D​ 

Atsakyti

Pasiskaičiau jūsų nugarų bėdas ir einu rytinės jogos daryti. Ir dažniau darysiu!!!!

Labas

Atsakyti

Labas rytas

Kaa, cia man skauda as ir tokios reabilitacijos noriu (nu su baseinu ir burbuline vonia 😆)

Atsakyti

Labas rytas,

Kai man buvo nedarbbingumas del kaklo išvaržų, tai pirma gydymas, paskui reabitacija, bet tesesi nedarbingumas visą menesi. Beje, nieko nepadejo tos valdiškos reabilitacijos... Kol nepalankiau gerų privačių masažų su akupunktūra. 

Dabar man irgi priklauso reabilitacija, bet ką ten veikt sanatorijoj, toliausiai nuo namų, kai visi gyvenimo malonumai uždrausti... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 sausio 2019 - 07:30
gadget3, 16 Sau 2019 - 23:05, parašė: Lace, o kiek iš tų faktūrinių raštų vinciosiūluose matosi? Paroooo. PS ryt labai dirbi?

Mano akiai visai matosi  :unsure: Spalvą tai labai telefonas nupilkino  :oh:

Priedas  1AB70992-51E1-4597-8C27-AE03963CF3C5.jpeg   242,76KB   0 Parsiųsta kartų

PS priklauso kas klausia  :rolleyes: iš tiesų tai turiu porą susitikimų, kiti darbai pastumdomi į vieną ar kitą pusę. O ką?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 17 sausio 2019 - 08:32

Labas rytas :4u:

Lace - graži pradžia, labai gražus iš švelnus siūlų margumas :wub:

Atsakyti

Lace, gražiai gaunasi.

Aš vis rytais nujungiu žadintuvą ir pati atsijungiu (nes laiku neatsigulu, o naktis irgi su atsikėlimais). Pašoku paskutinę minutę, kai Gyčiui pro duris reik eit.

Noriu baseinų ir burbulinių vonių. Ne dėl skausmų (nors nugara ir mano jautri vieta), bet malonumui... :) 

Atsakyti

Helou,

aš kaip supratau, yra tam tikra kvota tų užsiėmimų/reabilitacijų. ta prasme, leido rinktis, ar burbulinė vonia ar cirkuliarinis dušas, galimas tik vienas iš jų. aš pasirinkau dušą (tiesiog nemėgstu nei to nei to svetimoj vietoj, bet vistiek kažkaip dušą geriau pernešu). baseinas kiek supratau irgi būt nemokamas, bet ten ne šiaip baseinas, o pratimai jame tam tikri. bet vėlgi, negali visko vienu metu, sakė, jeigu nepadės šitie pratimai, ateikit ir tada paskirsim dar papildomų procedūrų, taigi ir baseiną., bet viskas yra limituotais kiekiais. pvz dušo ar vonios priklauso tik 7 procedūros. pratybos - 10 kartų. dar gavau 10 kartų elektrodų impulsų. ir dar pora nemokamų paskaitų tais klausimais. šiandien einu į Juosmens skausmai. ir dar papasakojo trumpai, kad jeigu daug sėdi, daryti pertraukėles pasivaikščiojimų, nuolat keisti sėdėjimo pozas, kaip kelti daiktus tiesia nugara. Tokia visiškai jaunutė reabilitologė, bet labai maloni, kalbi ir profesionali. tfu tfu tfu, bet man dažniau pavyksta su gydytojais, negu nepavyksta

bet tai primenu, kad iki tos reabilitacijos man teko visokių tyrimų ir aiškinimųsi daugiau nei pusė metų. tas kas man skaudėjo prieš beveik prieš metus, tai dabar nė pusės to skausmo nėr. Todėl gal geriau neieškokit ligų ir tų reabilitacijų, jei nėr reikalo.

tai va. prisikroviau terbelę visokių demonstruojamų ne visai sėkmingų mezginių vakariniam pasimatymui :D

Atsakyti

Man tai drakius vakar kažkur išėjęs buvo, tai aš ta proga susikroviau gerą terbą siūlų, kuriuos mielai kam nors perlesičiau  :B Nėra garnatijos, kas bus, jei žvėrius į susitikimą atsibels kartu su manimi  :D​ 

Atsakyti

Lace, sumėtyk pėdas :D

Atsakyti

Katukai nu tai juokauju aš dėl tų norų :)

tikrai jau nėr noro jokio po gydymo įstaigas ekskursijas daryt :) bet vat kokios sanatorijos visai norėtųsi :)malonumui kaip Niuma sako

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 sausio 2019 - 08:45

Man tai drakius vakar kažkur išėjęs buvo, tai aš ta proga susikroviau gerą terbą siūlų, kuriuos mielai kam nors perlesičiau  :B Nėra garnatijos, kas bus, jei žvėrius į susitikimą atsibels kartu su manimi  :D​ 

Drakius suleisim po stalu, tegul tarpusavy gražiai pabendrauja :D

Atsakyti