Helou,
aš kaip supratau, yra tam tikra kvota tų užsiėmimų/reabilitacijų. ta prasme, leido rinktis, ar burbulinė vonia ar cirkuliarinis dušas, galimas tik vienas iš jų. aš pasirinkau dušą (tiesiog nemėgstu nei to nei to svetimoj vietoj, bet vistiek kažkaip dušą geriau pernešu). baseinas kiek supratau irgi būt nemokamas, bet ten ne šiaip baseinas, o pratimai jame tam tikri. bet vėlgi, negali visko vienu metu, sakė, jeigu nepadės šitie pratimai, ateikit ir tada paskirsim dar papildomų procedūrų, taigi ir baseiną., bet viskas yra limituotais kiekiais. pvz dušo ar vonios priklauso tik 7 procedūros. pratybos - 10 kartų. dar gavau 10 kartų elektrodų impulsų. ir dar pora nemokamų paskaitų tais klausimais. šiandien einu į Juosmens skausmai. ir dar papasakojo trumpai, kad jeigu daug sėdi, daryti pertraukėles pasivaikščiojimų, nuolat keisti sėdėjimo pozas, kaip kelti daiktus tiesia nugara. Tokia visiškai jaunutė reabilitologė, bet labai maloni, kalbi ir profesionali. tfu tfu tfu, bet man dažniau pavyksta su gydytojais, negu nepavyksta
bet tai primenu, kad iki tos reabilitacijos man teko visokių tyrimų ir aiškinimųsi daugiau nei pusė metų. tas kas man skaudėjo prieš beveik prieš metus, tai dabar nė pusės to skausmo nėr. Todėl gal geriau neieškokit ligų ir tų reabilitacijų, jei nėr reikalo.
tai va. prisikroviau terbelę visokių demonstruojamų ne visai sėkmingų mezginių vakariniam pasimatymui