Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

geltonos kraštuką matau :D nu tam megztiny tikrai nėr geltonos, bet kas sakė kad audros debesy violetinės negal būt, jei pvz saulė leidos kai audra užėjo

Kai aptarinėju mezginius nesiunčių dangaus fotografijų :D čia sektoje kilęs pavadinimas.

Bet vat, spalvų suvokimai pas žmones yra skirtingi.
Vyrai iš vis skiria tik dvi spalvas. Juodą ir baltą.

Atsakyti

Atbuvau pusdienio darbinį veiksmą šalia Panoramos, prasiėjau po Panoramą. Iš visų norų vieną įvykdžiau - pora liemenėlių papirkau. Valgiau nesąmones  kaip išėjau, taip ir grįžau absol be nuotaikos. Gal pms vulgaris, šiaip senokai taip blogai apie savo gyvenimą nemąsčiau...

Liniuka, kai pradėjau domėtis siuvimy, tai pradėjo man FB daugiau reklamų ta kryptimi rodyt, užtat palaikinau.Reklama man patiko, o vieta - nelabai... Daugiau nieko ir nežinau.

Aš irgi geriau daržovės mažiau perdirbtu pavidalu vartoju, nesuprantu tų visų a la kotletų, kam tiek viską virt, malt, kept..

Katuk - tau reabilitacija dėl tų kristalų? Bet jie gal jau vietoj? Ar dėl ko kito?

Niuma, nu va, kur šuo pakastas  ilgai sergi, bet ne taip ir blogai, kad daug mezgi :)

Atsakyti

Kotletai orkaitej ir gana greit padaromi :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2135679496455773&id=171001812923561&ref=m_notif¬if_t=feed_comment_reply

Atsakyti

Koks fainas šitas iš naujo Booklyn tweed žurnalo

https://www.instagra...g_web_copy_link

Atsakyti

Reabilitacija man dėl nugaros skausmų. Kur praktiškai metus laiko ieškojau nuo ko, ir praktiškai nieko nerado apart per didelio sėdėjimo ir nejudrumo  na, galėjo būt tolimas uždegimas. Na, yra ir reumatinės ligos užuomazgos. Bet nieko konkretaus dėl to bus va tokios procedūros. Šiaip siūlė daug visko-ir baseiną ir kitokių mankštų, nu bet aš taigi net nepagalvojau apie biuletenį... 

dėl pusiausvyros stabilizavimo irgi siūlė reabilitacijos, bet negali visko vienu metu, dėl to prisižadėjau ateit vėliau su atskiru siuntimu.

taigi dėl biuletenio nieko nežinau. Naujiena man tai.

Atsakyti

Draugė turėjo biuletenį reabilitacijai. Bet ji po skydliaukės operacijos ir Palangoj buvo su siuntimu.

Atsakyti

Tai reabilitacijos skirtingos. Nugarai padeda TIK nuolatinė mankšta jau pasibaigus skirtoms reabilitacijos :). Vandenyje jau mokamos mankštos.

Aš išbandžiau daug visko. Kai apsileidžiu (kaip dabar), iškart žinau kodėl man nugarą skauda... 

Atsakyti

Restar, matau tu FB seki šitą puslapį. Gal turi kokių atsiliepimų? Visai gundo užsirašyt į kursus. ..

http://www.inosstudija.lt

Bet gi tu moki siut. Supratima tqi tikrai turi. Ir konstruot sugebi. Daug pamoku gi jutubej yra ir instagrame. Nebent kazko specifinio reikia

Atsakyti

Labas vakare   :4u:

Šiandien Šarangė pro galines duris sumedžiojo man samaninį siūlą   :D   :wub: Viliuosi, kad spalva TA reikalinga bus   :unsure:

Mezgu Vincio gražiuosius siūlus ir ramybės neduoda mintis pradėti kašmyrinį megztuką sau   :unsure: Du mezginius turėti gi visai normali praktika, ane?   :B

Mezgu iš paveiksliuko šitą šalį   :rolleyes:

6980282387_46383394f0_z.jpg

O kašmyrui nusipirkau aprašymą   :rolleyes:

Priedas  elen.jpg   161,24KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Siūlų parūpinimas įvyko??? Yr, yrrrrr daaa deficitų!!!!

Atsakyti

Lace, o kiek iš tų faktūrinių raštų vinciosiūluose matosi? Paroooo.

PS ryt labai dirbi?

Atsakyti

Rankovės patrumpintos, švarkas pailgintas. Dar siūlų kepurei liko :) Laukiu užsakytų sagų ir galima bus nešioti. Dabar jau man patinka jis. 

Rytoj planuose - Emiliui kojinės, nes netyčia radau babinos likutį kaip tik joms.

Atsakyti