Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

esu girdėjus ne vieno vyro nuomonę kad ir mezgančios moterys yra neseksualios...

ko kartais apie apsimezgusais nepasakytum :D  ar apsinėrusias

Atsakyti

nu ko gero megzdamos mažiausiai galvojam ar mes čia seksualiai atrodom ar ne?

nu bent jau aš tai apie tai galvos nesuku :D senatvė gal

Atsakyti

Gaminu kalafijorų kotletus. Pirmą kartą. Tikiuosi gausis.

Kt savaitę dar sėdėsiu namie. Praktiškai namų areštas.

Atsakyti

Niuma, ilgokai tau nepraeina :hmm:

Miglę pagaliau nuvedžiau dėl neprigirdėjimo, teko visą savaitę laukt talonėlio :B Nu ir ką - pasirodo trūkęs būgnelis :blink: Tai nieko nedarė ir liepė dar po savaitės ateit. O galvojau kamštis :unsure:​ 

Atsakyti

Restar, matau tu FB seki šitą puslapį. Gal turi kokių atsiliepimų? Visai gundo užsirašyt į kursus. ..

http://www.inosstudija.lt

Atsakyti

Plaučių uždegimas  :B 

Kotletai gavosi, bet vaikai žiūri įtartinai. Vilius pakomentavo- kaip svogūnai, tik saldūs. Man su Emiliu patiko :)

Atsakyti

Man tokios daržovės skaniausios virtos lėtpuody ar garuose, pateiktos šiltos, pabarstytos tarkuotu Ďžiugu. Vakarieniavau virtais vištų kakliukais, morkytėmis ir saliero šaknimi. Niammmmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 16 sausio 2019 - 18:33

Sveikatos Niuma  :4u: 

Mano energija kazkur nunyko,kelinta diena knapsau, is lovos sunkiai isiropsciu, ir siaip silpna, net apie mezgima nesigalvoja , ranku  nepakeliu, taigi vakarienei desreles 😎

Pasimatavau spaudima,nu eilinis normaliai mazas, ( 100/70 gal) ir pulsas normalus tik kazkoki zenkliuka papildoma aparatas rodo, sirdute pasidauginus daug kartu, nerandu instrukcijos ka tas reiskia

Atsakyti

Laukiesi, pvz. Grynai dėl frazės "pasidauginusios širdutės" parašiau.

Atsakyti

Gadget 😆

Jau atradau kad neritmingas širdies plakimas reiškia ir kad matuot dar karta

Atsakyti

Gal kokie prieširdžių virpėjimai ar permušimai :hmm:

Katuk, gal žinai, ar reabilitacijos metu biuletenį duoda? Turiu ir aš siuntimą, irgi bus daug procedūrų, tai norėtųsi ramiai atlankyt be nuolatinio prašinėjimosi iš darbo. 

Atsakyti

Gal permusimai kas juos zino, o gal aparato klaida, pasimatavau dar karta daugiau neberode

Atsakyti