Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

įdomu.

gal galima šiek tiek plačiau apie žieveles? kodėl su jomis valgyt?

Atsakyti

Nu va, mano tėvas labai anksti  rūkyt pradėjo. Tai mano sesuo turėjo viršsvorio bėdų nuo pat vaikystės, o  mane ši bėda  pasivijo  baigiant trečią dešimtmetį. Kažką minėjo, kad vos ne nuo 10 metų. Ir pagimdė mane abu jau ne jaunikliai. Tai su mokymusi problemų neturėjau, bent jau jaunystėje. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 sausio 2019 - 15:15

Liniuka o kokiu būdu palaikyt B12 jei mėsos valgyt iki 2 kartų per savaitę? nepasakė?

Atsakyti

katuk dėl žievelių tai spėju todėl kad ten naudingų medžiagų sankaupos didžiausios (bet kenksmingų irgi :D )

Atsakyti

nu tai vat ir įdomu, kaip kenksmingas medžiagas atisisijot.

b12 norint palaikyt, tai užtenka neplautas daržoves pavalgyt :D

Atsakyti

B12 palaikyt ir vitaminais galima. O dėl mėsos irgi įdomi teorija. Pas žmones skirtingose ląstelių vietose kaupiasi įvairios medžiagos ir dėl to jų poveikis organizmui skirtingas. Todėl vieniems mėsa yra būtina gyvybinėms funkcijoms palaikyti, o kiti gali būti veganai visą gyvenimą ir jiems nieko netrūks. Bet apskritai kasdieninis mėsos vartojimas blokuoja kažkokius dnr elementus, kurie sukelia antivėžinius procesus.

Kerpena, aš lygiai tą patį apie save pagalvojau, kad atitinka. 

Atsakyti

o klausimas ne į temą, Liniuka tu kažkada siūlei uniforminį švarkelį

dar tebeturi? :ax:

Atsakyti

sakote :hmm:  mano tėvas nuo 14 metų rūkė... nu nuolat balansuoju ant antsvorio ribos...

tėvas praktiškai mokyklos nelankė, susilaukė manęs normaliam amžiui, bet neturėjau problemų nei su mokymusi nei su skaitymu

Atsakyti

Katuk, gi dar mamą turėjai :)  

Atsakyti

Ristina o kas klientę supykdė?

Nu gi kodėlmezgiau šviesiai violetinė+juodą, kai norėjo "audros debesies + navy" :D
Gal neskiria spalvų... patylėjau.

Kadangi, klientas teisus, teko megzt kitą.

Atsakyti

Qqte, nebeturiu jau. 

Katuk, genai toks dalykas, kad 100 proc. niekad nebūna. 20 ir tai jau reikšminga :D​ 

Atsakyti

MB mama labai skaityt mėgo, MB susilaukė gana brandžiam amžiuj (virš 40)

MB kaip neskaitė taip ir neskaito, ir neskaitys jau įtariu (jo brolis vyresnis 10 metų, sesuo 15, abu skaitytojai)

Atsakyti