Aš tuos 50 g. sumezgiau.
Į tradicinį žieminį kakluošalą ;)
Visi gražūs/brangūs/prabangūs ir kitaip nuostabūs siūlai taip ir lieka gulėt bent jau pas mane nes visada norisi iš jų numegzti kažką toookiooo nu kad visiems stalčiai atkristų ir dažniausiai nieko iš jų ir nenumezgu
va kodėl aš nemezgu iš kašmyrų tiksliau jų net neperku. nes kažką numegzt man ir iš recyclingo neišeina, nekalbant apie "kažką tokio"
uf, gavau dvi savaites reabilitacijų. pora seminarų, krūva pratimų, cirkuliacinis dušas ir elektroimpulsai.
Katukai, tau vis kas nors įdomesnio
Panaš, kad sekantis mezginys Viliui. Siulus issirinko is drakiaus guolio:
https://club.osinka....-113080?start=0
Tik paklause- o kur as ji nesiosiu.. uniformos labai sumazina rubu poreiki. Mazdaug mama ikalbineja vaika, kad leistu jam numegzt megztini
Katukai, tau vis kas nors įdomesnio
Panaš, kad sekantis mezginys Viliui. Siulus issirinko is drakiaus guolio:
https://club.osinka....-113080?start=0
Tik paklause- o kur as ji nesiosiu.. uniformos labai sumazina rubu poreiki. Mazdaug mama ikalbineja vaika, kad leistu jam numegzt megztini
aš šitą prieš kelis metus mezgiau MB. tik be tos movos. buvau netgi tą ritinėlį prie atnarų išsinagrinėjus. šiaip dar ir dabar nešioja
Ristina o kas klientę supykdė?
tai kad nė juodos nė violetinės čia nesimato
Ristina,o čia kas taip paveda su tom spalvom? parduotuvė ar matymo kampas
apie siūlų pirkius. kolegė šiandien žaliam name Kalvarijų g. papirko labai neblogų siūlų, eisiu ir aš ryt kainos jos manymu geros, bet reikia paminėti, kad ji anksčiau tik Gerose akyse apsipirkdavo
Buvau šiandien labai įdomioje epigenetikos paskaitoje, kaip mūsų aplinka, elgesys, jausmai keičia mūsų pačių ir net mūsų vaikų ir anūkų genus. Klausiau ir vis galvojau, kad Šarangei būtų naudinga. Jei ką tas genetikas konsultuoja vienoje klinikoje. O rekomendacijos tokios: valgyt kuo daugiau vaisių ir daržovių ir būtinai su žievelėm, palaikyti reikiamą b12 kiekį, sportuoti ne du kartus per savaitę, o kas porą valandų po kelias minutes, vengti streso (meditacija ir saviugda), būti altruistiškais, vengti nemalonių žmonių kontaktų, atostogauti bent dvi savaites be pertraukos, nerūkyti, mėsą valgyti tik 2-3 kartus per savaitę, susirasti atpalaiduojančią veiklą. Čia surašiau bet kaip, o papasakota buvo su moksliniais įrodymais. Kartais genetiniai ryšiai tokie, kad niekad neapgalvotum. Pvz. jei vyras anksti pradėjo rūkyti ir ilgai tą darė, labai didelė tikimybė, kad jo vaikai turės antsvorio problemą. Arba tų tėvų, kurie išsilavinę, daug skaito, nuolat viskuo domisi, tas genetiškai persiduoda ir vaikams. Iš ko seka, kad vyresnių tėvų vaikai turi irgi stiprią šią savybę. Liepė nebijot gimdyt vyresniam amžiuje