Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie mašinas tai tyliu tyliu, nes tingiu tingiu, man geriau (ir paskaičiavus finansus ne tik kurui, bet ir draudimui, ir pačiai auto - finansiškai irgi) derinti taxify ir VT.

Kokia Z karta? Mano miela penkiais metais jaunesnė sesė kokreti Z karta buvo, nuo pat paauglystės :) :) :)

Vakar kaip tik labai gražiai sūnus pasikvietė namų darbų užduotį kartu daryti, origamį lankstėm. Kaip didžiavosi, kad pirmas vieną žingsnį padarė! O aš neapsimetinėjau, aš tikrai stabdžiau viename žingsnyje. Dvigubas džiaugsmas buvo, kad vaikas dar ir tarėsi, kokius darbus gali nudirbti, kad tik greičiau prie to origamio sėstume. 

O šiaip tai matau skirtumus, dukra ir sūnus skirtingai namų darbus daro, bet abu pratinau, kad aš jiem ne išorinė atmintis, nepadaro - patys kalti. Pagelbėti ir pagalvoti kartu galiu (ir kaaaaip gerai jaučiuosi, kai ateina ir pasikviečia pagalbon).

O man berniukų siūlo kelią parodyt?

Netaikadaštųsiūlųmažaiturėčiau  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:​ 

Atsakyti

Turiu tokio siūlo likutį.. bet įtariu, čia ne žalia :D gal garstyčios.
Priedas  005.JPG   155,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O man berniukų siūlo kelią parodyt?

Netaikadaštųsiūlųmažaiturėčiau  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure: 

Trys psl. atgal  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ristina, kokios garstyčios, man tai žalia žaliausia. Ar čia bajeris buvo, kaip apie karamelę ir medų?

Atsakyti

Paveldėtas Viliaus megztukas :) 

Priedas  received_228138088119668.jpeg   133,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Trys psl. atgal  :mirksiukas:

Konkretaus siūlo adr.

Atsakyti

Paveldėtas Viliaus megztukas :)

attachicon.gifreceived_228138088119668.jpeg

Klonuoji tu vaikus

Atsakyti

Ristina, kokios garstyčios, man tai žalia žaliausia. Ar čia bajeris buvo, kaip apie karamelę ir medų?

Pirkau kaip garstyčių spalvą :D

Atsakyti

Garstyčios lapai taigi žali :)

Atsakyti

Pirkau kaip garstyčių spalvą :D

:oh: :lol:

Atsakyti

nu va prašom garstyčios gi kas ginčysis

https://g3.dcdn.lt/i...35_a2f7d571.jpg

https://www.delfi.lt...e.d?id=40632521

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2019 - 13:46

Gadget apipasakota, sunkiai pagaunama spalva. Aga, atmintis mane pavedė. Atspalvis kitoks, nei Lace ieško :)

Priedas  IMG_4718 (2).JPG   157,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti