Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu žiūriu pas visas daug maž vargai panašūs :) kaip tikrai lietuvei net lengviau paliko

maniškis tik su amžium kaip tik labiau į protą ateina, suvokia pasekmes, neparuoš mokykloj pamokų-teks ruošt namie, namo grįžta apie 18.30, apie 21 viskas ruošiamės miegot, nu tai pats gali nuspręst kaip tas savo laisvas valandas praleis. Bėda kad nieko savarankiškai nenori daryt, aš nesuprantu sako (aišku užduoties neperskaitęs..) liepiu skaityt garsiai ir iki galo, griebia parkerį, puola daryt, bet aišku kai ne iki galo tai visai ne į temą būna, tada žiūri didelėm veršiuko akim :)

Atsakyti

Tiesa, dar mane kankina Lace  problema, kaip parinkti Vincio siūlams modelį, super duper paprasto nenoriu, nes siūlai nepaprasti :D

Atsakyti

Šiai laikais mokiniams yra dvi problemos. Visų pirma programa yra žiauriai sunki, aš kad ir baigusi aukštajį ir magistrą, kartais 6 klasėj nebesuprantu ko norima...O ir šiaip mokytis visai nebenoriu  :B​  O kitas dalykas Z karta, jie nori viską mokėt nesimokindami, nori visko greit, lengvai ir be pasėkmių... 

Atkalbėjau už visą savaitę, einu su bruoliu padraugaut, kaip skėriai iš visų kampų pradėjo list sušalėliai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 16 sausio 2019 - 11:32

tai apie darbą ir išlaikymą, pasak mano vaikų, yra užburtas ratas. nes be automobilio sudėtinga susirasti tinkamą darbą, nu nes susisiekimas su darbu, ypatingai po naktinių darbų grįžimas yr  apsunkintas. tai vat tipo turint auto, bus ir darbas.

bet problema net ne tame, kad nori. o tiesiog tame, kad ir šitoj vietoj reiktų, kad tėvai išspręstų visas iš to kylančias problemas. t.y. surastų, nupirktų, sutvarkytų dokumentus, papiltų degalų ir paremontuotų esant reikalui. gerai, kad dar vairuot nereik :D

na, kas ten siūlus perka. ta tema įdomiau plepėt

Atsakyti

Jo Šarage labai tiksliai įvardinai abi problemas

pastangų dėt nenori, o tai programai (netgi pradinių klasių mano akim žiūrint) pastangų reikia net ir gabesniems vaikams

aš gal šališka aišku, man regis mano vaiks gabus yra (nu kaip tikrai pelėdai), bet visiškai nenori stengtis

aišku yra dalykų kur ir stengtis nereikia, pvz anglų kol kas dar lengva bet čia prasideda nedarymas užduočių "nes ir taip moku kam čia daryt, čiagi lengva"

Atsakyti

iš Vincio siūlų tai labai gerai žinau kad megsiu paprastas kojines (nu nes kojinėms ir pirkau)

Atsakyti

Tiesa, dar mane kankina Lace  problema, kaip parinkti Vincio siūlams modelį, super duper paprasto nenoriu, nes siūlai nepaprasti :D

Visi gražūs/brangūs/prabangūs ir kitaip nuostabūs siūlai taip ir lieka gulėt :oh: bent jau pas mane  :oh: nes visada norisi iš jų numegzti kažką toookiooo :bigsmile: nu kad visiems stalčiai atkristų  :lol: ir dažniausiai nieko iš jų ir nenumezgu  :cry2:  :mad2: 

Atsakyti

tai apie darbą ir išlaikymą, pasak mano vaikų, yra užburtas ratas. nes be automobilio sudėtinga susirasti tinkamą darbą, nu nes susisiekimas su darbu, ypatingai po naktinių darbų grįžimas yr  apsunkintas. tai vat tipo turint auto, bus ir darbas.

bet problema net ne tame, kad nori. o tiesiog tame, kad ir šitoj vietoj reiktų, kad tėvai išspręstų visas iš to kylančias problemas. t.y. surastų, nupirktų, sutvarkytų dokumentus, papiltų degalų ir paremontuotų esant reikalui. gerai, kad dar vairuot nereik :D

Nu su darbu tai panašiai gali būt :rolleyes: tik bus dar viena rūšis problemėlių - kai reiks tą vieną auto pasidalint :rolleyes:

O man tai pasisekė - aš dar ir savo automobilinius rūpesčius taikaus ant vaiko sukraut :angel2:

Atsakyti

Nu žiūriu pas visas daug maž vargai panašūs :) kaip tikrai lietuvei net lengviau paliko

Ir man :D  :karsta:

Mano bernų mokymosi motyvacija pakyla, kai būna išjungiamas ryšys :B jokio kompo, jokio telefono ar planšetės.
Su didžiuoju tai amžina kova už būvį :oh: gudras, bet tinginys už jį patį penkis kartus didesnis.
O mažasis - Z karta. Visks turi vykti tarsi mygtuko paspaudimas. Greit nepasidarė - nuobodu/neįdomu.

Atsakyti

Dar buvo kai aš pirkau.

Gal tu man gali paveiksliuką parodyti? :unsure: nes aš peržiūrėjau jų svetainę ir neatpažinau tavo siūlo.  :hmm:​ 

Atsakyti

Ta proga užreginau savo auto į servisą. Laikas- kitam pirmadieniui pas elektriką. O technikinę reikai prasivaryt iki 02.04..

Atsakyti

Ir man :D  :karsta:

Mano bernų mokymosi motyvacija pakyla, kai būna išjungiamas ryšys :B jokio kompo, jokio telefono ar planšetės.
Su didžiuoju tai amžina kova už būvį :oh: gudras, bet tinginys už jį patį penkis kartus didesnis.
O mažasis - Z karta. Visks turi vykti tarsi mygtuko paspaudimas. Greit nepasidarė - nuobodu/neįdomu.

maniškis turi tik tam tikrą minučių skaičių per dieną kompu pažaist (planšete jo atveju) ir žino pirma darbai paskui žaidimai, bet..

prasidėjo "nu ir kas" stadija

su šituo kaip kovot nežinau

sako nu ir kas kad nespėsiu pažaist o man nesvarbu

ir panašiai

dar prie to daugmaž viskas jam smulkmenos ir pasak jo mes iš visko darom tragediją nu pvz pasiėmė suglamžytą lapą ir rašo rašinėlį, MB baubt kodėl ne į sąsiuvinį, o vaikiui apsauginė reakcija įsijungė "nu ir ko čia reikia pykt, čia gi smulkmena gerai bus ir taip", suprantu aš jį iš dalies, bet anksčiau dėl kiekvieno SH pats tragediją darydavo o dabar išdidžiai pareiškia kad jis nesmulmeniškas yra.

Čia jau paauglystė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2019 - 11:52