Aš gi reklamų nematau dėl savo tv nežiūrėjimo, o šitą vaikai parodė
Pasidalinau
Labas rytas,
Pabudau skaudančia galva... tai vaikus nuvežus dar numigau Nieko ne geriau.
Aš irgi su tabletėm gyvenu, tiesa, vitaminais ir žolėm, bet tai irgi knisa.
Apie vaikus. Galvos skausmas mano blondės užsispyrimas ir jautrumas, anglų kalbos namų darba darė vakar iki 23h ir šiandien nuo 5:30 ir ne kažką padarė...
O berniukai dar to siūlo turi?
Dar buvo kai aš pirkau.
O koks tu berniukų adresas? Bent virtualus. Mane ta kaldra suzavejo, i Šarangiukas nerašo kainos 😊
Kad čia nesusiję dalykai Kaldra sau, berniukai sau, kaina sau. Nežinau aš kainos, pirmą kart tokią numezgiau ir neturiu garantijų, kad antra gautusi tokia
Apie vaikus ir jų problemas. Sutinku, kad mažų vaikų problemos atrodo mažos, kai dideli turi problemų, bet tuo metu kai tose mažose problemose gyveni, tai jos irgi būna didelės . Kartais netgi visai praryjančios.
Žodžiu, savo laikmečio savas vargas visada atrodo didžiausias. Kaip ir skausmas.
Nu jo, Katuk, visos problemos turi savo kainą Man tas 18ikinių noras visiems turėt auto ir turėjimas tai biški juokingas... Mūsų valytoja čia neseniai su ta problema vargo, nėrėsi iš kailio, per 3darbus dirbdama, kad tik jos dukrytė turėtų naujausią Iphoną, teises ir auto, o auto, panelė nori dar ne bet kokios, o bmw standartiškai kaip visi 18iniai
Nežinau kaip aš elgsiuos kai turėsiu 18inę, bet kol kas tai esu kategoriška tuo klausimu Auto tarkim gali kokį grabelį ir nupirkt praktikavimuisi, bet gi auto reikalauja nuolatinių pajamų, nes gi tam, kad važiuot reikia pilt...
Mano Kukulis matydamas mūsų vakarykščius ginčus ir Luknės vargus, pareiškė, kad nenori į mokyklą, nes gi ir jo tas pats laukia, sako, man nepatinka, kad jūs pykstatės ir Luknė verkia, sako o aš dar net skaityt nemoku...
na, iš dalies gal tikrai tas auto visai reikalingas tom mano panom. iš kaimo susisiekimas ne pats geriausias, nėra patogus. ir pačiam auto nėr didelių reikalavimų. ale bet vat išlaikymo tai norėtų iš tėvų o dar kai tėvai patys paskolom apsikrovę....
bet tai tokie vat argumentai kaip "visi turi" mane supykdo nerealiai. buvo prieš kelis metus "iphonus visi turi". kai paprašai išvardint konkrečiai, tai pasirodo , kokie 2-3 tik iš 20. tai dabar ir su automobiliu.
su namų darbų atlikimu tai aš kažkaip buvau pakankamai nuolaidi. bet aišku, kad tai individualu. žinojau, kad maniškės yr pareigingos ir vieną kartą nusileidus tikrai tai netaps taisykle
Jo, maniškis irgi auto norės. Sakau - reikia dirbti, kad galėtum nusipirkti ir paskui išlaikyti auto. Ir kalba baigta. Šiandien 4 val nakties radau prie kompo klaviatūrą bebarškinantį ir pusiau tamsoje tuo pačiu metu ale kažką anglų rašantį.... Nu tai ir nebemiegojau beveik...
Dvynukai matė, kaip vargom su dičkio nesimokymu, tai visas pradines labai atvirkščiai elgėsi. Bet baigėsi tas džiaugsmas, kai neraginami ruošė pamokas. Įžvelgiu tendencijas, kad ir išvis rimčiau mokytis gali baigti... Ir ta beprasidedanti paauglystė abiems taip skirtingai pasireiškia, gerai, kad dar ne kiekvieną dieną, bet tiek išvargina įvairiausi emocijų protrūkiai...
Va va, Katuk, tas visi turi ir Luknė dažnai sako, kad ir smulkmenose, čia po kalėdų klausiu kas naujo, kas ką dovanų gavo, šiaip klausiu, kad palaikyt pokalbį, nes maniškė visai nekalbėtoja ir nepasakotoja... Tai sako, ką ką, visi naujus telefonus gavo ir tiek, nu tai ir aš tada klausiu kas tokie gavo ir kokius, tai tada tik mikt mikt ir baigesi pasakojimas
Sutinku, kad tavo panoms reikalingas auto,kad nuo tavo galvos nukristų tas vežiojimas, bet tai vistiek, išsprendus vieną problemą, gali atsirasti jų daugiau...
Dėl nd ir aš nuolaidi, nesikišu jau seniai, ji be galo pareiginga ir kruopšti, bet gabumai tai su galu Aš jai vakar sakiau 10k eit miegot ir nevargt jeigu nemoki, tai ne, ji pati čia iš savo užsispyrimo sedėjo iki išnaktų ir ryte sako prikelk mane 5h, aš dar juokais jai sakau, kodėl aš turiu keltis 5h ryto? Tai pati atsikėlė Čia tikrai ne dėl to,kad aš spaudžiau...Atvirškščiai.