Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gavaauu Nu spalva ne visai pieno, gal labiau balto smeliuko, bet tiks Ir kokia miela dovanele idejo 😍 Kazkaip smulkmena gal bet taip silta ant dusios paliko 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 sausio 2019 - 20:05

O aš tokios spalvos turiu bibliotekoj. Viena babinukė šilkas, kita linas. Grožis :wub:

Priedas  IMG_20190115_200340.jpg   169,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Fainos jūs :). Ir drakiai kokie ypatingi :). Samaniniai :) (yra Pegaso knygyne, kas dar neužsiveisusios esat, toks simpatulka :).) Negaliu parodyt, nes neleidžia įkelti foto... Tingiu mažint.

Rūta tai neblogą megztinių drakių įsitaisius :).

Qqute, mezgu iš Mano siūlai grobio kažkada - dešiniam kampe. Imu tos apatinės babinos 2 siūlus ir  1 moheros. Bet ne tos, kur foto, nes pabijojau kad neužteks, o dar nusipirkau iš ten pat. Galvojau, kas tokia pati, bet pasirodė skirtinga šiek tiek... Bet plonytė labai, tai antro pirkio užteks. O babinos irgi liks, bet aš iš jos dar bent pora megztinių noriu  :). Nu tokia maniška spalva šiam gyvenimo etape, kad net saldu  :).

20180209_154336_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 sausio 2019 - 20:14

Tų, kur man 50 g atvyniojai? Tai tavieji toki tamsesni gerokai už dropsinę spalvą, kaip samanos ant ąžuolo. Žiemą. Neskaisčiai šviečiant saulei.

Oooo kas čia per poezijos vakarai :) taip, ta pati. Ir vis dar iš jos kišenėtos noriu :) 

Atsakyti

Romantiško spalvų nupasakojimo diena  :wub:​ 

Atsakyti

Statistikai :)Priedas  aistes taisytas.jpg   155,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

kilo noras pažiūrėt, kaip ta kerpė ant ąžuolo atrodo. Neskaisčiai šviečiant saulei.  :)​ 

Atsakyti

Nuoširduk, kaip dailu, subtilu! Ar pavyksta tau parduoti savo komplektukus?

Atsakyti

Kokios gražios samaninės  :wub: 

Sveikos gyvos! Fiu, pargrįžau šįkart be didelių nukrypimų  :B ir jau net padirbėt spėjau. Naujų žinių ir įkvėpimų pilna galva, noris revoliucijas daryt  :D bet kaip vienas žiauriai protingas žmogus sakė - revoliucijų nereik, po vieną mažą pakeitimą ir pasidarys revoliucija :)

Lace Rūta tai wow  :wub: ir modelis ir mezginiai ir pateikimas  :wub: vidurinėlė irgi su stilium :)

Nuoširdukas, man atrodo, irgi atrado labai savo stilių ir braižą :) liuks pledukas! Dailus, subtilus, elegantiškas  :wub: 

Atsakyti

Lace, mano kaldra panašios spalvos, ten pusalpake, bet plonoka, reiktu dvigubo jei virbalais, ne pati šustriausia, bet spalva grazi :)

O berniukai dar to siūlo turi?  :unsure: 

Rūta tai neblogą megztinių drakių įsitaisius :).

Tai kad čia aš kalta, jinai neprašo  :)  tiesiog man smagu jai megzti, tai gaudau užuominas ir  tiek...

Atsakyti

Nuoširduk, kaip dailu, subtilu! Ar pavyksta tau parduoti savo komplektukus?

Nuoširdukas, man atrodo, irgi atrado labai savo stilių ir braižą :) liuks pledukas! Dailus, subtilus, elegantiškas  :wub:

Kaip smagu prieš miegą perskaityti tokius atsiliepimus :wub: Tas paprastesnis toks gavosi, bet kaip MB sako, reikia visokių, skoniai visų skirtingi. Prekyba nevyksta tokia, kokios norėčiau, nemoku aš labai pardavinėti, kojinytes labiau užsisako, o va su pledukais sunkiau, reikia sulaukti TO žmogaus, bet rytoj vieną komplektuką žadėjo paimti, tai jei ir po truputį kažkas juda, aš džiaugiuosi. Man smagu, o jei dar ir kažką pradžiuginu, tai dvigubai smagiau. :wub:

Atsakyti

nuosirdi,labai dailūs tavo komplektukai  :4u: tikrai kiekvienas jų ras savo pirkėją ;)

labai rekomenduoju filmą, tokį rimtą... yra ir filmai.in su geru vertimu ;)

https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1

Atsakyti