Lace, turiu babinaitę tokių plonų, su šiukšlytėm. Tik kad planų dalintis ja neturiu
Lace, ne tokia? (Ar tvidų visai nenori?) http://www.karaliska...es/felted-tweed
Tvido nenoriu, alpakos irgi nenoriu (nors ta dropsų spalva ir man graži). Berniukų per stora, o ir spalva ne visai tokia. išlepus aš smarkiai
Idealu būtų koks merinas ar merino miksas, storis 180-200m/50g.
va tokie tiktų, tik kad išparduoti
34714E32-EEF2-467F-806A-A8342A744D9F.jpeg 36,99KB
0 Parsiųsta kartų
Lace, iš tokių panašių turiu megztinį, kurio.nenešioju ir vis planuoju ardyt.
Imsi?
ten buvo.merinas irgi iš Lanamama, bet toka visai be jokio purumo. Bet ir be dantų
Nu va, visos turit ką į sriubą atsinešt
Ai dar tokio tamsesnio šiek.tiek turiu Žuviuko duoto. Bet ten nėra daug. Kokiam daiktui reik?
Lace, iš tokių panašių turiu megztinį, kurio.nenešioju ir vis planuoju ardyt.
Imsi?
ten buvo.merinas irgi iš Lanamama, bet toka visai be jokio purumo. Bet ir be dantų
Katuk, tave kažkaip visai ant recyclingo patraukė ardyt kol kas nenoriu, iš naujų siūlų smagiau megzt
Ai dar tokio tamsesnio šiek.tiek turiu Žuviuko duoto. Bet ten nėra daug. Kokiam daiktui reik?
Rūta norėtų tokios spalvos megztuko. Modelio kol kas neaptarinėjom, nes nerandu tinkamos spalvos siūlų
Juokauju gi. Dėl to ardyto.
O to likučio nepakaks.
dar buvau mezgusi vyriškiui tokį kelių atspalvių žalumo, bet įtariu kad irgi neliko tinkamo kiekio. Ten iš berniukų buvo.
peržvelgsiu savo turtus. Žalia buvo mano favoritė kažkada, tai gal ko irnepamenu
Lace, mano kaldra panašios spalvos, ten pusalpake, bet plonoka, reiktu dvigubo jei virbalais, ne pati šustriausia, bet spalva grazi
Lace, turiu babinaitę tokių plonų, su šiukšlytėm. Tik kad planų dalintis ja neturiu
Tų, kur man 50 g atvyniojai? Tai tavieji toki tamsesni gerokai už dropsinę spalvą, kaip samanos ant ąžuolo. Žiemą. Neskaisčiai šviečiant saulei.