Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Merginos, net ir aš iš jūsų juokiuosi :). Labiausiai juokinga, kad ne aš toj situacijoj, nes nei kainos, nei spalvų neprisiminčiau. Bet man atleistina - aš geležies neturiu :D.

Atsakyti

Ateik ateik  :D

Ir gal tau liko rogutinio merino :ax:​  To kakavinio, kur dalinomės ? 

Neprisimenu, kurį su tavim dalinomės, šviesesnį ar tamsesnį. Šviesesnio turiu, o tamsesnio nebe, pati savo kišenėtai mielai kišenes permegzčiau, kad nešviestų.

P1180582_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 sausio 2019 - 16:22

ojei,kokios dantų žymės...

ta pati pagalvojau

Atsakyti

Neprisimenu, kurį su tavim dalinomės, šviesesnį ar tamsesnį. Šviesesnio turiu, o tamsesnio nebe, pati savo kišenėtai mielai kišenes permegzčiau, kad nešviestų.

O iš kur man žinot :blink: šviesesnis mano ar tamsesnis :hmm: aš gi tik vieną mačiau  :D 

Kažkodėl atrodo, kad mano tamsesnis :rolleyes: Aš tai galiu atvyniot kišenėm, jei nori. Man vistiek neužteks vyriškam megztiniui  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 sausio 2019 - 16:30

Man irgi atrodo, kad tavo tamsesnis buvo, šviesesnį, ar ne su qqte dailinomės.

Atsakyti

nu jei tik vieną tai įtariu tamsesnis, nes šviesesnis tai kaip mano kišenėtos :) šviesesniu su manim dalinaisi Kerpena

Atsakyti

Aš tai ieškau gražios samanų spalvos siūlų. Gal kurioje internetinėje parduotuvėje užmatėt?  :unsure: Per savo žinomas perėjau, bet niekas nekrito į akį.  :unsure: ​

Priedas  Moss-Green.png   233,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, kokius čia pelėsius ant Petri lėkštelės pateikei?

Atsakyti

Lace, kokius čia pelėsius ant Petri lėkštelės pateikei?

a tu irgi genetiką   mokaisi :hmm:

Atsakyti

Man ta spalva kurią rodo ekranas primena drops alpaca vieną iš spalvų, dark olive berods

tokie netinka Lace?

kažko nuorodos neleidžia dėt

Atsakyti

Priedas  colour7238-.jpg   448,99KB   0 Parsiųsta kartų

Man ši graži.

Atsakyti

arba va pas anykščių berniukus

https://www.mezgimui...7-1.jpg?t=28307

Atsakyti