Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu jo tas skersavimas bjaurus daigtas sugadina būna visus planus

man šiandien iš Anykščių siunta atėjo, laukia paštomate ir jau gal šitam šaltajam sezonui užteks (ir dar kokiem 5 po šito :D )

Atsakyti

aš šiandien irg igavau siuntinį :D bet ne siūlinį. kadangi kūdikiams neįtinku su mezginiais, tai megztinius perku.

DPD kurjeris į mano įstaigą siuntinius neša net per kelis kartus :D

beje, aną savaitę kur minėjau, akd laukia pašte siuntinys, tai akurat - gavau iš kiniečių lygiai prieš metus užsakytą daiktą.  :blink:  už kurį seniai pinigus susigrąžinau. dar ir taip būna.

Atsakyti

Duokš ataskaitą, kai pralupsi, ar atitiko lūkesčius?

Atsakyti

Lace, aš esu atradusi konusus, kuriuos buvau prisižadėjus tau grąžinti. dar aktualu?

Aktualu, atnešk  :D 

Kad jau ištraukei mane iš pakabukų su šio grožiu, tai papasakok prašau, kaip taip gražiai rankoves prijungei.

Labas dienas.

Megzdama kūną, kraštelyje dariau 2 akių i-cordą, tada rankovei rankovei surenkant apatines akis ir gavosi tokia daili pynelė. Nežinau, ar aiškiai čia parašiau.  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš tai neturiu ką atnešt, nei parodyt, nei dalintis. Ir taip sunku kur nors išsiruošti, kas bent kiek  verčia nukrypti nuo kasdienio kurso :unsure:

Bet gal reikėtų kaip tai timptelt save ir ateit, nes iš esmės lyg ir galiu.

Ristina, įpūdingas megztinis pavirtęs šaliu. Žavus paprastumas.

Atsakyti

kerpena koks dar lyg, ateik ateik :)

Atsakyti

taip taip, Ristinos mezginio dydis įspūdingas. gaila, kai prabangūs siūlai nuvilia. aišku, kartasi gali nuvilti ir mezgėja :D  bet čia ne tas atvejis

pagalvojau, kad aš kažkaip ne prie chebros :rolleyes:  nes iš kašmyrų nesu mezgusi..... rusiški siūlai nesiskaito, nes neaišku ar ten išvis bent šalia kašmyro gulėjo....

žinau, akd lyg ir pas Liniukos drakių esu kažko kašmyriško pasidėjusi :hmm:

Atsakyti

katuk net iš rogutinio nesi mezgusi?

Atsakyti

nea

Atsakyti

Kaip  nuostabiai sninga už mano lango.

Klausau ausines užsidėjus tokios  gražios muzikėlės, kaip iš rusiško filmuko apie naujuosius metus, pakeliu akis ir taip balta už lango, daugybė snaigių taip į taktą sukasi. :wub:

Atsakyti

Katuk, ne tu viena :)

Aš rogutinio turiu. Bet nemezgus dar. Ir modelio nesugalvoju. Iš viso, ar sau, ar vyrui, ar Viliui. Spalva gal labiau vyriška.

Atsakyti

Katuk, turi. Atnešt? Dar galiu atnešt smėlio/grindų skuduro spalvos pusę babinos. 

Atsakyti