Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite nu ta atsimeni kur Ristina rodė siuntė kur norėjai vyrui imt ale netiko kad medvilnė

imt?

https://images4-e.ra...08_n_medium.jpg

Neatsimenu nieko :umn: bet atrodo faina - nešk :flirt2:

Atsakyti

Ką čia man atsinešus :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Atsinešk pačiupinėt, ką iš latvių pirkai :D

Atsakyti

Man tai Gadget karamelė - tokia pati kaip irisas :). Nu bet ničniekaip savęs su karamele nesįsivazduočiau.

Šįryt pabuvau čiurlioniukų dailininkų pusmečio darbų peržiūroje. Kaip kokioje parodoje apsilankiau:). Smagu pamatyt, ką tavo vaikas sugeba, kaip patobulėjo, ko išmoko. Įdomu kitų talentų darbus pamatyti. Yra ir geriau piešiančių, ir prasčiau tikrai. Tai gal ir savo vietoj tas mano vaikas. 

Atsakyti

Restar užmačiau tavo ripsinuką FB

iš ko mezgi?

Atsakyti

Užsuk būtinai ir terbikę atsinešk :D aš tau atnešiu gražiaimėlynaižalią :wub:

Ir dar atnešiu storą karamelinę medvilnę, gal kam reiks :unsure:

Būkit ramios, pilkų riešinių dar nepabaigiau :lol:

ajaij, visai pamiršau, ko prisiprašiau :bigsmile:  ateeeeisiu

Atsakyti

Pasakaitė apie kašmyrą :D t.y. Ristinos nuotykiai siūlų šalyje  :lol: 

Prieš kelis mėnesius pirkau kašmyro, 100%, gražiai šviesiai pilko.
Paglosčiau, padėjau į lentyną. Buvo poreikis draugei megztukui. Paprastuoliškam lygiom akim. Bet neskubiai, tai ir neskubėjau.

Pasiėmiau megzt, kai jau noras megzt užėjo ... skersuoja :blink: jokių šansų lygiam mezgimui :blink:
Kad iškart tai gal ir grąžint būčiau galėjusi... O kainavo, tai normAliai.

Abydna... draugei, apreiškiau, kad megztuko nebus :B
Bet ką daryt su prabangiu siūlu?? :oh:

Prasidėjo eksperimentai su raštais. Visa laimė, kad siūlas tvirtai suktas, nenutrūko nei kart.
Mašina dvigubam mezgime kosėjo, nemezgė :oh: atradau, kad parafinuotas mezga puikiai.

Rezultatas kas gavosi :ax:
50x220
Į veido išraiškas nekreipiam dėmesio :D

Priedas  3.jpg   204,46KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  4.jpg   143,4KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  1.jpg   92,7KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   186,97KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  5.jpg   176,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

aha, ir aš pagalvojau tą patį :D  teks susidėt viską parodymui, ką prigaminau paskutiniu metu. o vat dalintis :hmm: tai net ir neturiu ką tikriausiai :D

Atsakyti

Ristina o kur pirkai tokio skersuojančio?

Atsakyti

Lace, aš esu atradusi konusus, kuriuos buvau prisižadėjus tau grąžinti. dar aktualu?

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Vakar Rūta buvo į svečius užsukusi, pasimatavo pabėgimo megztuką, verdiktas - reikia ilginti, o šiaip labai patinka ir bus nešiojamas  :wub: Tuo pačiu ir Kalėdoms dovanotus megztukus greitai pafotografavom.  :rolleyes:

7D6FE657-89CE-4C91-901A-4A8AB60215AF_med

Kad jau ištraukei mane iš pakabukų su šio grožiu, tai papasakok prašau, kaip taip gražiai rankoves prijungei.

Labas dienas.

Atsakyti

Ristina o kur pirkai tokio skersuojančio?

Anykščiuos :)
Kad kokį kitokį siūlą, tai neimčiau į galvą.
Visa laimė, kad pavyko daiktą žmonišką iš to siūlo numegzt.

Atsakyti