Nite nu ta atsimeni kur Ristina rodė siuntė kur norėjai vyrui imt ale netiko kad medvilnė
imt?
Neatsimenu nieko bet atrodo faina - nešk
Nite nu ta atsimeni kur Ristina rodė siuntė kur norėjai vyrui imt ale netiko kad medvilnė
imt?
Neatsimenu nieko bet atrodo faina - nešk
Man tai Gadget karamelė - tokia pati kaip irisas . Nu bet ničniekaip savęs su karamele nesįsivazduočiau.
Šįryt pabuvau čiurlioniukų dailininkų pusmečio darbų peržiūroje. Kaip kokioje parodoje apsilankiau:). Smagu pamatyt, ką tavo vaikas sugeba, kaip patobulėjo, ko išmoko. Įdomu kitų talentų darbus pamatyti. Yra ir geriau piešiančių, ir prasčiau tikrai. Tai gal ir savo vietoj tas mano vaikas.
Pasakaitė apie kašmyrą t.y. Ristinos nuotykiai siūlų šalyje
Prieš kelis mėnesius pirkau kašmyro, 100%, gražiai šviesiai pilko.
Paglosčiau, padėjau į lentyną. Buvo poreikis draugei megztukui. Paprastuoliškam lygiom akim. Bet neskubiai, tai ir neskubėjau.
Pasiėmiau megzt, kai jau noras megzt užėjo ... skersuoja jokių šansų lygiam mezgimui
Kad iškart tai gal ir grąžint būčiau galėjusi... O kainavo, tai normAliai.
Abydna... draugei, apreiškiau, kad megztuko nebus
Bet ką daryt su prabangiu siūlu??
Prasidėjo eksperimentai su raštais. Visa laimė, kad siūlas tvirtai suktas, nenutrūko nei kart.
Mašina dvigubam mezgime kosėjo, nemezgė atradau, kad parafinuotas mezga puikiai.
Rezultatas kas gavosi
50x220
Į veido išraiškas nekreipiam dėmesio
3.jpg 204,46KB
0 Parsiųsta kartų
4.jpg 143,4KB
0 Parsiųsta kartų
1.jpg 92,7KB 0 Parsiųsta kartų 2.jpg 186,97KB 0 Parsiųsta kartų
5.jpg 176,26KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Vakar Rūta buvo į svečius užsukusi, pasimatavo pabėgimo megztuką, verdiktas - reikia ilginti, o šiaip labai patinka ir bus nešiojamas Tuo pačiu ir Kalėdoms dovanotus megztukus greitai pafotografavom.
Kad jau ištraukei mane iš pakabukų su šio grožiu, tai papasakok prašau, kaip taip gražiai rankoves prijungei.
Labas dienas.