Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, neiškepsi su tokiu lašiniu?

Kokios gražios Lace nuotraukos su fainuole mergina ir tamsiam fone :wub:​ 

Plonas jis. Foto gavos lašinys :)  Tvidas 100 g/450 m, ir plonas moheris.

Atsakyti

Jei yra norinčių jungtis, tai ketvirtadienį po darbų Panoramoje vakarieniaujam :4u:​ 

Atsakyti

Jei yra norinčių jungtis, tai ketvirtadienį po darbų Panoramoje vakarieniaujam :4u:​ 

Aš noriu :D , bet nesu tikra kad spėsiu :hmm:

Reiktų kažkaip vikriai suktis ir spėt :bigsmile:

Atsakyti

Po darbų tai kelintą?

Atsakyti

Vakar susivyniojau vieną Vincio sruogą ir pradėjau šaliką megzt.  :wub: mezgu ir abejoju - ar ne per paprastas raštas tokiam gražiam siūlui...  :unsure:

Kuo gražesnis siūlas, tuo paprastesnis raštas - beveik aksioma :D  Kam ta papildoma konkurencijos tarp rašto ir siūlo :D

Atsakyti

mėginsiu ir aš norėt :)

Atsakyti

aiai, Gadget tavo burokėliai transformavosi....

labas dienas

nieko naujo.

vakarienė tikslinė, ar šiaip pasiilgom? :D  gal ir užsukčiau pasilabinti

Lace kūriniai nu tokie.... kataloginiai.

Atsakyti

Kuo gražesnis siūlas, tuo paprastesnis raštas - beveik aksioma :D  Kam ta papildoma konkurencijos tarp rašto ir siūlo :D

Žinau ir suprantu.  :) Turbūt geriausia būtų iš viso lygiu raštu megzti. bet vat noris kažko...  :hmm: 

vakarienė tikslinė, ar šiaip pasiilgom? :D  gal ir užsukčiau pasilabinti

pretekstas tai Liniukos noras perimti mano rudį ir burokėlinio tvido likutį.  Bet aš tai ir šiaip labai pasiilgau mezgėjiško pasiplepėjimo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Po darbų tai kelintą?

Aš planuoju atsirasti apie 17.30, Liniuka sakė gali net ir kiek anksčiau  :rolleyes: Kvykesio vieta - Gan Bei restoranas  :)​ 

Atsakyti

Aš 18:30 ketvirtadieniais piešiu su dukra.

Paderinsiu, jei pavyks atlėkti apie penktą, prisijungsiu.

Atsakyti

Sveikos, kaip gražu man - mama jauna, dukra didelė, faina. Ir viskas tinka gražiam žmogui ♥.

Man labai tiktų vakarienė trečiadienį Panoramoje.... Nes kaip tik ten šalia būsiu iki kokių 16.30, galėčiau pasitrainioti dar Panoramoje. O ketvirtadienį - nesu tikra, kad galėsiu :(.

Atsakyti

Trečiadienį negaliu. 

Atsakyti