Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai graži mergina tavo dukra, Lace, puošia mezginius!

Atsakyti

Aš irgi tą  patį pagalvojau, kad mergina puošia megztinius. :)

Atsakyti

nu bet tikrai Rūta idealus modelis :) ir šita duktė šypsosi, madų nesivaiko :wub:

Atsakyti

Aš savo burokėlius gaminu su moheriu

Priedas  Screenshot_20190115-093835__01.jpg   466,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, labai dailu :wub:  Ir mezginiai, ir dukra pesišypsanti :wub:

Nors tą aną paauglišką nešypseną irgi labai suprantu ir man netgi žavu :wub:  Ir megztukas tas rudas prie viso vaizdo man rodos dera :4u: 

Aš tokią įdomybę numezgiau, net nesuprantu pati, kaip ten dėvima bus :D gal vėl kokią buitinę foto prieš atiduodant prieš veidrodį reiks padaryt :rolleyes:

Atsakyti

gadget kasciabus:?

Atsakyti

Susegamas megztukas.

Atsakyti

Labas :4u:

AAaaaaaa, pažiūrėjau Vincio krautuvėlę, tai jos rankomis dažytų siūlų stendukas taip krenta į akį, kad kitų siūlų nematau, nu tokie grožiai kabo :wub: :wub: :wub:

Ramintos skara didelė ir maloni :wub:

Laces megztukai tobulai puošia gražų modelį - Rūtą.

Atsakyti

Ir megztukas tas rudas prie viso vaizdo man rodos dera :4u: 

Rudam megztukui likimas nebuvo palankus  :B Vakar visos šeimos moterys vieningai nusprendėm, kad nebus jisai nešiojamas.  :rolleyes: Ir ardyti neverta, nes spalva jau nebegraži Aušrai  :oh: Tikra moteris  :D O į biblioteką mano tokios nereikia...  :) Jei kas nors norit, mielai padovanosiu.  :4u:​ 

Atsakyti

Mano M. apžiūrėjus tą rudą megztuką sakė, kad gražus. Tai mielai galiu priglaust :4u:​ 

Atsakyti

Gadget, neiškepsi su tokiu lašiniu?

Kokios gražios Lace nuotraukos su fainuole mergina ir tamsiam fone :wub:​ 

Atsakyti

Vakar susivyniojau vieną Vincio sruogą ir pradėjau šaliką megzt.  :wub: mezgu ir abejoju - ar ne per paprastas raštas tokiam gražiam siūlui...  :unsure: 

Atsakyti