Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos, atrodo, kad ką tik rytas buvo - nesuprantu kur diena dingo... Nuo ryto su nuotykiais aš :) išsiruošiau į striukės/džinsų/ar-taip-ko-nors-gero paieškas Humanoj. Tai ir baloj pasėdėjau vidury gatvės ir nieko nepešus (nu ne mano natūrai dėl skudurų stumdytis) šlapia sėdimąja dalim autiko pralaukiau gal 20min  :unsure:  Bet paskui lyg nieko, svečių turėjau, lyg ir nuotaika pasitaisė. Deklaracijų pora padariau (supraskit, kad dirbau!), pirštinių nykščius numezgiau, pasijoginau ir vsio. Vat sėdžiu ir nesuprantu kokie vagys dieną nukniaukė  :hmm:  Beje, šeštadienį TomTaylor jaučiaus kaip loterijoj laimėjus, nes radau nuolaidinius striukę ir džinsus - tuos pačius, kur jau baloj pamirkinau  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 14 sausio 2019 - 20:37

Spalvų terapija  :wub: Vincis  :wub:​. Jaučiu, kad smagiai pakvykavot. Man seniai taip bebuvo, kaip Šarangė rašo. Jaučiu, kad vasarą, kai su drauge emigrante susitikę buvom. Tiek pribajeriavau, net save tokią buvau pamiršus. Studijų metais būdavo dažniau :)

Atsakyti

Smagu labai buvo su svečiais pasimatyt :) Olaiva, visos foto gražios :wub: , :aciuks: bet kiaulė taupyklė mano favoritė - tokiom nekaltai baltom akytėm :D Nes aš spalvų terapiją kasdien apturiu, tai, kaip sako, prie gero pripratus :yu:

Atsakyti

Sveikos,

Dėl Revolut. Ne visuose bankomatuose nemokamai. Yra, kur bankomato bankas paima papildomą mokestį. Žodžiu, reikia skaityti ką rašo ekrane.

Jei kas darysit užsakymą iš wooly, šaukit garsiai. Gali būt, kad reikės papildomo 100 gr.

Atsakyti

Šiaip sunki diena, bet ir linksma, iš tos serijos kai pradeda imt paranojinis juokas iš visko...  :D

tikrai labai juokinga, kai padavėjas paklausia-grynais,ar kortele ? :D

mezgu ir paskutinę seriją serialo žiūriu...

Atsakyti

Olaiva, ką žiūri?

Spalvų terapija įspūdinga :super:

ramintos šalis malonus akiai :)

O aš turiu klientą - sesers vaiką. Užsisakė, kaklą. Jau kuris laikas susirašinėjam ir nuotraukas siuntinėjam, kad išsiaiškintumėm, ar apie tą patį kalbąm. :oh:

Atsakyti

Olaiva, ką žiūri? Spalvų terapija įspūdinga :super: ramintos šalis malonus akiai :) O aš turiu klientą - sesers vaiką. Užsisakė, kaklą. Jau kuris laikas susirašinėjam ir nuotraukas siuntinėjam, kad išsiaiškintumėm, ar apie tą patį kalbąm. :oh:
Geras elgesys,2 sezonai po 10 serijų tik...

norėč kokio medicininio,bet kokio???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 15 sausio 2019 - 07:17

Olaiva, 15 Sau 2019 - 07:16, parašė: Geras elgesys,2 sezonai po 10 serijų tik ... norėč kokio medicininio,bet kokio???
Man pusmečiui užtektų, su mano serialų žiūrėjimo tempais.

Labas rytas! Jaučiasi, kad žiema - rašom ir mezgam daugiau :wub:

Priedas  MAG-Creative-Class-228-cmyk.jpg   639,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas

pas mane skaitymo banga, vakar mezgiau skaitydama tai tik vaikio megztini lygiu rastu

dabar irgi skaityt labiau nei megzt norisi :)

Atsakyti

Kažkokį japonišką Code Blue užmačiau per kanalus skrolindama. Nors man tai azijietiški nelabai... 

Atsakyti

O man kaip tik pavyko šiek tiek atsiplėšti nuo skaitymo ir megztelėt po truputį.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar Rūta buvo į svečius užsukusi, pasimatavo pabėgimo megztuką, verdiktas - reikia ilginti, o šiaip labai patinka ir bus nešiojamas  :wub: Tuo pačiu ir Kalėdoms dovanotus megztukus greitai pafotografavom.  :rolleyes: 

7D6FE657-89CE-4C91-901A-4A8AB60215AF_med

76474852-0665-42D3-A210-34984905F895_med

542325B1-EA57-4F85-B7FB-D786C2EA9FE9_med

B2C2724E-9DFD-4ADD-9D9E-76F375E4612B_med

Atsakyti