man tai pirma mintis buvo kad 3 mm ar 5 mm ( plocio) juostelinio siulo . bet ziuriu ne mm, o metrai
Miegu...
Net susidubliavo kaip stipriai miegu... Jaučiuosi kaip
Kerpena, ačiū, vadinasi į tą pusę mąsčiau kažką
Kas čia per padaras
Sveikos
pasiilgau sektos, plepesių, virtualių mezginių, sriubos su smagia kompanija... Kažkaip mano darbinėje padangėje toks apsiniaukimas, neįsivaizduoju, kada kokio prašviesėjimo tikėtis... Bėgu, bėgu, bėgu, greitai įsimetu į burną atsineštus pietus ir toliau bėgu... Vakare be jėgų bukai paspoksau kokį filmą ir lūžtu miegoti... Imunitetas nusilpęs, niekaip nepasveikstu iki galo, šiąnakt atsibudau nuo tokio veriančio galvos skausmo, kad vos prisiverčiau iš lovos išlipto ir iki vaistų dėžutės nueiti... Man sunkiausia, kad nežinau šito sunkaus periodo "galiojimo pabaigos", atrodo, kad būtų žymiai lengviau, jei žinočiau, kad reikia mobilizuotis iki datos X, o tada jau bus lengviau... Žinau - ir tai praeis... Bet šiuo metu sunku...
Visoms sergančioms bei truputį "sužeistoms" siunčiu linkėjimus
Mačiau jūsų gražius mezginius. Nuoširdukui tai norėčiau gerai diržo įkrėsti - neturiu prie ko prikibti, megztukas dailiai numegztas, gražiai guli, tinka. :oh:Bet jau verksnojimo, kaip nemoki, nesigaus - pilni kampai buvo. Žinok, vienintelis kelias į mokėjima - bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti. Jei nesigavo vieną kartą - išardei ir mezgi antrą/trečią/ketvirtą dublį. Kažkada vis tiek gausis. Ir su kiekvienu kartu gausis vis geriau. Patikėk, net ir geriausias ir labiausiai patyrusias mezgėjas kartasi ištinka nesėkmės. Paklausk Ristinos, kiek ardymų kainuoja jos tobulos apdailos Žodžiu, noriu padrąsinti bandymams, nesifiksuoti į tobulą rezultatą, o džiaugtis mezgimo procesu ir tobulėjimu.
Tiesa, turiu ir aš vieną pabaigtuką, gal net šiandien vakare pavyks kažkokią naminę fotosesiją išlaužti.
Lace aš kaip tik šiandien apie tave pagalvojau, kad dingus
Nuoširdi, megzk su kišenėm ir bus tau šis tas naujo, labai patogu ir gražu
Galima sumaišyt ir skirtingas spalvas ombre mezgant, nebūtinai tik dvi, visai gražu ir taip
katuk ahaaa, labai informatyvi, tiesiog pasiutimas suėmė, rašau rašau paspaudžiu atsakyti ir viskas dingsta...
Šarange nu jei norėjai kad suprastume kad m yra metai o ne metrai tai reikėjo su tašku parašyti, bo m be taško yra metrai
Sveikos
Nuoširdukui tai norėčiau gerai diržo įkrėsti - neturiu prie ko prikibti, megztukas dailiai numegztas, gražiai guli, tinka. :oh:Bet jau verksnojimo, kaip nemoki, nesigaus - pilni kampai buvo. Žinok, vienintelis kelias į mokėjima - bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti. Jei nesigavo vieną kartą - išardei ir mezgi antrą/trečią/ketvirtą dublį. Kažkada vis tiek gausis. Ir su kiekvienu kartu gausis vis geriau. Patikėk, net ir geriausias ir labiausiai patyrusias mezgėjas kartasi ištinka nesėkmės. Paklausk Ristinos, kiek ardymų kainuoja jos tobulos apdailos Žodžiu, noriu padrąsinti bandymams, nesifiksuoti į tobulą rezultatą, o džiaugtis mezgimo procesu ir tobulėjimu.
Va Lace ėmė ir išbudino mane iš miegų Juk žinai, kad pralinksminai mane ir pakėlei nuotaiką, tokius gerus atsiliepimus iš Laces gauti yra tas pats kas loterijoje laimėti kokį automobilį O pasitikėjimas tikrai yra didesnis, norisi vėl ir vėl kažką bandyti, ačiū, kad esat ir mane stumiat į priekį, jūs mano varomoji jėga
Lace, aha, mačiau tavo baigtuką, labai gražu ir pritariu dėl Nuoširduko.
Kad nebuvo jos netobulų mezginių, ji tiesiog mezga vieną per dešimtmetį ir tobulą, tik rauda pusė dešimtmečio
Kad nebuvo jos netobulų mezginių, ji tiesiog mezga vieną per dešimtmetį ir tobulą, tik rauda pusė dešimtmečio
nu bet šitą kai mezgiau jau šiek tiek mažiau dejonių buvo, va atsimenu kai kišenėtą mezgiau, tai jau Katuko kantrybę bandžiau, čia mūsų abiejų buvo pasiekimas
Šarangut, siūlai kišenes ane...kad aš jų dar nemoku
,