Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vat aš dėl tų ūgių pločių ir visokių išmatavimų ir nenoriu gabalais, man ratu mieruot daug labiau patinka o pečius nu tei elementoriškai, kažkas iš tos serijos kaip avantiūra :) nu va čia pvz kažkas panašaus   [url="https://www.youtube.com/watch?v=YGtVU-dMTGA"]https://www.youtube.com/watch?v=YGtVU-dMTGA[/url]   nu vat dėl siūlo kritimo ir peleko irgi bijau, nes aš vis dar iš alpakėlės galvoju Niumos megzti

Restar taigi boxis ta navolocka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 sausio 2019 - 11:56

Tai maždaug taip ir galvojau, bet kai taip mandrai vadinat, galvojau, gal dar kas ten ypatingesnio joje :).

Soliuk, būtinai parodyk  :4u: .

*****, galva išdžiūvo nei džiovinta, nei šukuota.....

Atsakyti

Cha, nekaltas žodelis, pasirodo, keiksmažodis :).

Atsakyti

Katuk, papasakok apie savo Merigold.koks siulas kokie virbalai, koki dydi rinkaisi su kiek akiu?

Atsakyti

Tas pelekas tai ant nugaros pasikoręs mezginys ir automatiškai pasikėlęs. Dar sugalvojau pečių liniją labiau sutvirtinti, nes su mezgiau 3 needles bind off metodu ir trūksta stabilumo. Kad nėr kritimo negaliu sakyt, bet kad lengvas gavosi tai irgi tiesa. Į šonus paplatėjo, kas jau net per daug šiek tiek. Dar yr variantas pasiaurint per šonus nukerpant perteklių ir į apačią siaurinant. Tik skamba žiauriai :D​ 

Atsakyti

Labas.

Į temą pasakysiu, kad savaitgalį numezgiau rankoves Redžiui. Liko nedaug - apsispręsti dėl kūno dalies galutinio ilgio ir pabaigti, turiu maždaug iki liemens ar čiut ilgesnį jau. Jėėė. Pora serialų žiūrėjimo vakarų ir bus psio.

Kalbant apie serialus - pasijungiau pabandymui Netflix. Mėnesiui duoda nemokamai, bet, matyt, pasiliksim ir ilgesniam terminui  :rolleyes: Yra, yra gerų dalykėlių ten. Vakar su vyru pradėjom The Crown, apie karalienę Elžbietą II. Ai, dar žiūrėjau, kaip Marie Kondo moko namus tvarkytis  :P  Ir Svetimšalė sąraše, kol kas peržiūrėjom tas nematytas serijas, kurios jau įgarsintos rusų k., angliškai yra likusios kelios pačios naujausios, sakėm, palauksim garsinimo  :irnesakyk:

Atsakyti

Sekmadienis buvo puiki tingi diena su sušiais ir naminizmu. Paskaičiau (be mezginio), pamezgiau tvidą  :wub: taip juntamai, ne dvi eilutes  :wub: 

Atsakyti

Aš įsivaizdavau, kad tas Netflixas tik angliškai. Mano sūnus žinau, kad turi, turbūt  susimokėjęs, nes tas nemokamas jau tikrai baigtis turėjo. Saskė, kad tą Crown žiūri. Nesigilinau, nes galvojau, kad ten tik angliškai. O tai reiškia ne mano nosiai. Tik klausydama visai nesuprantu. Dar padėti gelbėtų normalūs angliški titrai ir galimybė sustabdyti, žodžius išsiversti. Bet tada jau nepamegzti.

Atsakyti

Kerpena, aš tą patį maniau ir labiausiai mėgstu filmus žiūrėti jų nežiūrėdama :) ir nesusikaupus. Bet rusiškai filmų dar labiau nenoriu žiūrėti. Mano sūnus irgi žiūri ir prašė išpirkt jam... Ai, mano poreikiams užtenka ir piratinių svetainių ar LRT mediatekos :). Bloga aš kad piratė, bloga...

Gal kas turit nenaudojamas pačiūžas  35 dydžio (ir 39, 43,45 ?) ir šalmą kokį nors? Prie mokyklos atidarė čiuožyklą, mažoji norėtų, bet nieko neturim, jai būtinai noriu suveikti, o kitiems - kaip jau išeis. Ieškosiu pirkti, bet  kadangi greit išaugamas dalykas, tai nenorėčiau už visą kainą. Dar variantas yra reguliuojamo dydžio, tai gal porai metų užtektų. Kažkaip ant išlaidavimo mane patraukė, nors ir ne siūlų. Sau irgi pačiūžų noriu :). Jau 2 kartus per šį mėnesį čiuožinėjau :). Dar Lukiškių čiuožykloje nebuvom, norisi ir ten išbandyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 sausio 2019 - 14:00

Kacumota, kad nelabai informatyvus tas mano pasakojimas...

siūlus ėmiau išardytos pirmosios kišenėtos. Žinau kad pirkau, kai tik atsidarė Lanamama. Sudėtis buvo gera, net šilko kažkiek buvo, merinas ir dar kažkas, gal ir sintetika. Siūlas tikrai geras, nes išardžius viskas su juo gerai, tik kažkoks labai jau traukiantis šiūkšlius :D . Tai va. Metražas ne visai aiškus, gali būt kad koks 145 m 50g. Dydį ėmiau iš galvos, nes net mažiausias akių skaičius buvo  virš 1m pločio :D tai bandymų metodu užsidėjau 141 akį vienai pusei. Kai jau daugiau supyniavau, tai gal ir daugiau būt gerai, gi jis irgi toks oversize turi būt.bet manau pralyginus bus gerai. Virbalai 3nr kubikai. Bet mezgu ne per laisvai, kas man nebūdinga.

tai vat-spalva graži-burokai ar vyšnia. Pynės gula gražiai-kol kas man patinka. Gal tik apačiai trūksta tamprumo, bet galvoju ploną gumytę įnert stabilizavimui. Iki pažastų liko koks 10 cm :rolleyes: 

Netflixą turim. Netgi dviems aparatams. Dukros daug žiūri angliškai, mes su MB rusiškus atsirūšiuojam. Buvo neseniai Birdbox įgarsintas ru man patiko visai. Ir tą SexEducation ten žiūrėjom

Atsakyti

katukai a tu siūlų pritrūkai kad ardytus mezgi vis?

Atsakyti

O mes užsisakė kažkokią internetinę TV, tai ten gal kokie 300 kanalų, tame tarpe kokie 7 serialų kanalai. Angliškai arba rusiškai. Labai pasiteisino. 

Atsakyti