Kacumota, kad nelabai informatyvus tas mano pasakojimas...
siūlus ėmiau išardytos pirmosios kišenėtos. Žinau kad pirkau, kai tik atsidarė Lanamama. Sudėtis buvo gera, net šilko kažkiek buvo, merinas ir dar kažkas, gal ir sintetika. Siūlas tikrai geras, nes išardžius viskas su juo gerai, tik kažkoks labai jau traukiantis šiūkšlius . Tai va. Metražas ne visai aiškus, gali būt kad koks 145 m 50g. Dydį ėmiau iš galvos, nes net mažiausias akių skaičius buvo virš 1m pločio tai bandymų metodu užsidėjau 141 akį vienai pusei. Kai jau daugiau supyniavau, tai gal ir daugiau būt gerai, gi jis irgi toks oversize turi būt.bet manau pralyginus bus gerai. Virbalai 3nr kubikai. Bet mezgu ne per laisvai, kas man nebūdinga.
tai vat-spalva graži-burokai ar vyšnia. Pynės gula gražiai-kol kas man patinka. Gal tik apačiai trūksta tamprumo, bet galvoju ploną gumytę įnert stabilizavimui. Iki pažastų liko koks 10 cm
Netflixą turim. Netgi dviems aparatams. Dukros daug žiūri angliškai, mes su MB rusiškus atsirūšiuojam. Buvo neseniai Birdbox įgarsintas ru man patiko visai. Ir tą SexEducation ten žiūrėjom