Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o ant fotoaparato? toks pat ratukas turi būti

Fotike irgi AF. Su kitu objektyvu draugaujasi.
O su universalu - ne :huh2: net nuspausti mygtuko neleidžia.

Atsakyti

Fotike irgi AF. Su kitu objektyvu draugaujasi.
O su universalu - ne :huh2: net nuspausti mygtuko neleidžia.

su kitiniu? tai gal nedasuktas ar skersuojasi sukant,jei nuspausti užrakto net neleidžia...nukritęs tau nežinant nebuvo? :)

Atsakyti

Labuka :4u:

Kaip gražiai primezgusios :wub:

Lace megztukai man abu gražūs, tik pagal mano skonį man trumpoki, tai tik toks ir trūkumas mano akimis :wub:

Šarangė tai pavarė :blink: Jau dydis, o jau spalva kokia graži :wub: Panelė kokia jau didelė :wub:

aš numezgiau dar vieną adijaliuką, tik paprastuolišką, išploviau, man taip greičiausiai eina siūlus sunaikinti :)

Atsakyti

Sveikos puikų šlapią pirmadienį!

Šarangės samaninė kaldra kokia faaaaaaaaajnaaaaaaa. O mano vaikams po tokią ir dar ciklameninę, kas nors nugamintų? Ir mergaitė kokia merginaaaaa  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Lace, normaliai tu numezgei, tik manekenė nelaimingumu dvelkia.

Aš savo vaikams megztukus dar ir perku.  Tokio rudo megztuko variacijų pilnas Lindex'as, ir net ne visi 100 proc. akriliniai.

Paskutiniai pirkiai buvo iš Zaros, GAP ir S.H. (po Ligvitos vaikino pakvykavimų), kažkaip abiems randu. Pvz. medvilninis ripsinis megztukas iš puikios minkštos medvilnės  :wub: iš ZARA, už nerealius 12 eur (geri siūlai brangiau sukainuotų), dar pora po 0,3 eur iš s.h. :) ir dukra prie džinsiukų švysčioja madingiukais. Nors laaabai myli mano megztus. Tas alyvinis iš midarinių siūlelių, kur poliesterio tūbelėje pūkas dar geras, bet jau eilinį kartą apsivėlęs - spėk, ar kas leidžia išmest  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 sausio 2019 - 10:31

Labas rytas :4u:

...nukritęs tau nežinant nebuvo? :)

Galėjo ir nukritęs pabuvot :huh2: labai traukia šis daiktas vaikus..

Atsakyti

labas

aš siūloholikė

vėl užsisakiau siūlų.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Lace, normaliai tu numezgei, tik manekenė nelaimingumu dvelkia.

Čia ne nelaimingumas, čia stilius toks  :B Šypsotis ar kokią emociją nuotraukose rodyti - visiškas nelygis  :D Labai tikiuosi, kad po kelių metų šitos mados praeis  :D 

Laukia šiandien mezgiminis vakaras (vyras komandiruotėje, vakarienę turiu), o aš neturiu mezginio.  :oh: Gražūs ir prabangūs siūlai į eilutę surikiuoti (dvi kašmyro babinaitės, Vincio grožis), bet jiems neturiu galutinai iškristalizuoto modelio, viskas, ką randu, atrodo per prasta tokiems siūlams  :oh: Kyla stresas iš pačio ryto...  :oh:​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk ką paėmei :D :D. gal kartais alpakos iš wooly esi pirkus, kažin ar kandantis siūlas, kaip elgias po VTO? a užvalkaliuką planuoji pradėt? Mano jau džiūsta, jausmas kad į plotį paplatėjo :D

Atsakyti

merina su kasmyru (70/30) iš berniukų

nuotraukoj grietinėlės spalva tikiuosi tokia ir bus :)

nesu pirkusi alpakos iš Wooly ber berods Ligvita pirko

tai jinai sakė kad kandumas kažkur tarp dropsų alpakos ir šilkalpakės (nepamenu ar su šilku jinai ėmė ar kokią)

į plotį paplatėjęs užvalkaliukas nėr blogai gal

planuoju planuoju, pabaigsiu 3 mezgius ir pradėsiu, tik aš truputį dvejonėse o gal nuo viršaus varyt, tik nežinau tada kaip su apatiniu rašteliu būt, bet taip nenoriu iš gabalų megzt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 sausio 2019 - 11:12

Šarange o kiek tokia kaldra kainuotų?  :ax: 

Laba diena

Jau šlykštumas už lango.....

Atsakyti

Aik jau Qqšk, koks ten sunkumas iš gabalų irkluot :D , a tu tada ratu varytum? Jauti jei kokius 400 akių reiks irklint :D :D o kaip tadu pečių linija? Aš tai iki tokio levelio nedaaugus kad nuo viršaus juos išlaidyt :D :D, gausi tadu papaskot kaip reik daryt.Jooo kad į plotį paplatėjo tai nėr blogai bet bijau kad bus į ūgį sutrumpėjęs :D , kai paguldžiau pas dukrą džiovintis ant klimo tai su visom rankovėm iš kraštų išėjo :D , vyrs įėjęs į kambarį čiut aparpalio negavo tokio dydžio "drugelį"  :D  :D pamatęs.

Atsakyti

Sveikos,

niūroka diena, ypač sėdint namie. Atsikėliau ir savęs kažko labai gaila buvo. Gal dėl to, kad keltis nenorėjau, bet labai ligota jaučiausi :). Dabar žiūriu, kad gal ne taip ir blogai :).

Užvalkaliuko vis dar neįsivaizduoju :). Nes kur kokio instagramo nuorodą kas kėlėt, tai man nerodė. Ale pakentėsiu, kol Liniuka pasirodys su visu peleku :). Nežinau, ar taip ir yra, bet įsivaizduoju, kad ta nugarinė dalis tokia labiau styranti? Kai siūlas nėra itin gerai krentantis, o lengvesnis, tai būna.

Aš vakar irgi vieną rankovę beveik baigiau. Kai netingėsiu nusifotkint, tai reikės sektos konsultacijos dėl megztinio ilgio. Pati sau atsakymą beveik žinau, bet mažą ką, gal sekta protingesnė :).

Atsakyti