Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu gražiai primezgėt :wub: Šarangės komplektas ir spalva, ir dydžiu nuo-sta-bus :wub:

Lace megztukai abu numegzti nepriekaištingai, o dėl nešiotojų įsivaizdavimo, tai čia atskiras klausimas :D​ 

Atsakyti

Kad ir lygiu mezgimu megzt adijaliuką, siūlo iki 0,5kg.susimezga.

Lace, tavo "fiasko", man paguoda, kad ne tik man vienai nesiseka megzt :D

O Šarangė, ko nesiima, viskas jai skoningai pavyksta :mirksiukas: ar tai būtų megztukas, ar šalikas :super:

Mano fotoaparatas kažkodėl ėmė nebedraugaut su universaliu objektyvu :hm:
Neleidžia fotografuot. Ar aš galėjau nureguliuot? O gal objektyvui jau kaput?... :hm:

Atsakyti

Turbūt jungsiuosi į nepavykusių mezginių chebrą :B  Užvalkaliukas iš priekio gerai, o va nugaroj kirviu stovi :hmm: Ir net nesuprantu, kaip pataisyt. Gal dar pabandysiu apačią labiau užtraukt :hmm:

O dabar mezgu be didelio džiaugsmo. Siūlas plonas, virbalai 2,5 po 4 irgi lėtai į priekį juda. O dar siūlo vis koks siūliukas pasimeta. Bet švelnumas :wub: Ir siūlo stiprumas :blink:​ Niekaip nenutraukiu :B 

Atsakyti

Ristina,gal netyčia ant fotiko ir objektyvo nesutampa AF ir M nustatymai?

Atsakyti

Labos :4u: 

Ooooooo koks mezginiu derlius :D i da su spalvu spejimais :) man tai samanine rodo.

Sarange, koookia dydele jusu panele :wub: ir tikrai kokia panasi i tave. 

Liniuka, tu raketa, ne kitaip, ir isardyt spejai ir pabaigt spejai :rolleyes: . As irgi galu gale baigiau po triju ardymu, nu bais tikiuos kad tiks, ikisau i skalbimo masina, ziuresiu kas gausis, labai tikiuos kad uzsakove bus patenkinta, o jei ir nelabai, tai neliudesiu, buvau sau prisidejus, patiko. 

Atsakyti

Liniuka, a tu cia apie kupranugario nesugaudyma :D  :D , kas is jo bus?

O kaip suprast uzvalkaliuko nugara kirviu? 

Atsakyti

Man pakol kas didelės abejonės dėl švarko. Modelis gražus. Siūlai gražūs. O visuma netenkina. Dar nebaigiau, bet...

Atsakyti

Chi chi, kaip tikra lietuvė visai neliūdžiu dėl jūsų nesėkmių.

su Lace ruduoju tai jo-mano užsakovės ir modelis panašus buvo, ir irgi kažkas neįtiko. Gal tokius sakau tik iš kokio akrilo galima numegzt :hmm: nu kad būt ir storas ir purus ir lengvas.

O dėl sėkmių-Šarangės komplekto spalva :wub: o vat tokio adijalo tai nežinočiau kaip nešiot

Atsakyti

Liniuka, a tu cia apie kupranugario nesugaudyma :D  :D , kas is jo bus?

O kaip suprast uzvalkaliuko nugara kirviu? 

Aha kupranugario siūlas netvirtai susuktas iš berods 4 siūliukų, tai vis kokio neužgriebiu. Žodžiu, ne tas siūlas, kad megzt nežiūrint. 

Užvalkaliuko nugara apačioj ne lygiai gula, o toks kaip pelekas gaunasi. Patampius viskas sustoja į vietas, bet neturėtų taip būt. 

Atsakyti

Ristina,gal netyčia ant fotiko ir objektyvo nesutampa AF ir M nustatymai?

O kaip tą sužinot? :ax:
Ant objektyvo nustatymas AF.

Atsakyti

O kaip tą sužinot? :ax:
Ant objektyvo nustatymas AF.

o ant fotoaparato? toks pat ratukas turi būti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 13 sausio 2019 - 22:29

Nieko nesupratau apie ta peleka.

Parodyk

Man lyg pavyko pataisyt gelytini, bent jau slapias gerai nugule (aga pasimatavau praplovus kakla)

Kai isdziu kad tik taip guletu but gerai

Nu kazkiek isbliautokas tas kaklas bet..

Zadu is kasmyro su blizgiukais apvaliu virsum megzt, pagalvojau kad nenoriu is jo heyvardo, tikiuosi su savais skaiciavimais biski zmoniskiau gausis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 sausio 2019 - 22:33