Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgu antrą rankovę. Naudoju eilių skaičiuotuvą. Čia grįžo Emilis ir užraktai neatlaikė, kol manęs kambary nebuvo. Galėsiu skaičiuot iš naujo.

Atsakyti

Lace, rudasis man rodos per trumpas. Ir kaklas ne į temą.  Šiaip gražus. 

Pabėgimo megztuko patampyt neina?

Aš tai kaip paklaikus mezgu merigold. Ir pati ant savęs pykstu, nes per tai judėjimo nulis. Auga kerpės ir lašiniai. O man judėt verkiant reik.....

bet merigoldo jau pora sprindžių yr :rolleyes:​ 

Atsakyti

niuma, 13 Sau 2019 - 16:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

niuma, 13 Sau 2019 - 16:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Nitė padarė apklausą ir išėjo kažką megzt :D

Aš kaip dauguma- pilkus su žalsvomis ir ružavomis šiukšlytėmis 

Mezgu mezgu :D tą ir mezgu :D

Mano šeimyna daugiau fantazijos parodė  :lol: du spalvos pavadinimai : pelėsių ir jokia  :lol:

Cituoju MB: Čia man? Gera spalva - jokia, labai man tiks  :lol: 

Atsakyti

Lace, 13 Sau 2019 - 16:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Lace, 13 Sau 2019 - 16:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos  :4u:

Ateinu su dviem mezgiminiais fiasko  :oh: Aušrai rudis kažko nelimpa, kažkas per platu, kažkas ne taip guli...  :unsure:

Fiasko - tai čia gal per skambiai pasakyta  :hmm: Man kaip tik tas rudas atrodo per siauras - man labiau patiktų jo vaizdas, jei jis būtų platesnis ir atnara apačioj jį sutrauktų daugiau :rolleyes: bet čia šiaip pastebėjimai  :rolleyes: 

Atsakyti

katuks, 13 Sau 2019 - 16:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

katuks, 13 Sau 2019 - 16:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Aš tai kaip paklaikus mezgu merigold. Ir pati ant savęs pykstu, nes per tai judėjimo nulis. Auga kerpės ir lašiniai. O man judėt verkiant reik.....

O aš nusimezgiau treniruoklį :oh: Mano šedevras galutinai išdžiūvo, apsivilkau - viskas OK, bet kaip aš jį nešiosiu :unsure: Reik kažkaip gal pasvert iš sportinio intereso  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 13 sausio 2019 - 18:37

Jokia spalva :D. Fainas tavo vyras, vis telike jo pavardę pastebiu :).

Lace, neatrodo, kad būtų fiasko, lyg ir normalūs megztiniai, nors spalvos ir nematomos :). Bet pirmam kažkas gal su proporcijomis ne to  :hmm:.

Pasivaikščiojom smagiai miške, grįžau visa susisukus, jau rimtai bijau dėl inkstų. Įsitaisiau šiltai paskaityt ir... užmigau. Taip saldžiai snūstelėjau. Jokio mezginio dar rankose neturėjau, bet artėja X faktorius.

Atsakyti

Lace, rudasis man rodos per trumpas. Ir kaklas ne į temą.  Šiaip gražus. 

Pabėgimo megztuko patampyt neina?

Dėl kaklo, dėl ilgio - tokie buvo klientės pageidavimai, o dabar pačiai nebepatinka. Katuk, su tavo užsakovėm tokie reikalai neturėtų būti naujiena, ane  :D aš jį irgi ilginčiau, bet siūlo liko nelabai daug, o garantijos, kad pailginus nešios - nėra. Tai vat ir abejoju, ar verta siūlus papildomus pirkti, ardyt, ilgint...  :unsure: pagyvensim, pamatysim...

Pabėgimo megztuko patampyt neina  :mmm:  nebent nuardyti apačios atnarą ir kažkiek ilgio pridurt. Bet pirmiausiai reikia, kad Rūta pasimatuotų, ar jis iš viso nešiojamas bus.

Nite, 13 Sau 2019 - 16:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Nite, 13 Sau 2019 - 16:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Fiasko - tai čia gal per skambiai pasakyta  :hmm: Man kaip tik tas rudas atrodo per siauras - man labiau patiktų jo vaizdas, jei jis būtų platesnis ir atnara apačioj jį sutrauktų daugiau :rolleyes: bet čia šiaip pastebėjimai  :rolleyes: 

Fiasko tai čia ta prasme, kad numezgiau du greičiausiai nenešiojamus megztukus. Rudo jau niekaip nepataisysiu, nebent ilgint galima bandyt. Arba negailestingai ardyt ir kažką kito megzt...

Atsakyti

Lace o man rudasis patinka visai

Pabegimo megztukas tai jo toks biznas atrodo

O as meginu taisyt gelytes dar karta, nes labai man patinka kaip jis sildo toks plonas o toks siltas nu ir kaip atrodo patiktu

Atardziau smota nuo virsaus pasimatavau pora eilu pasiaurinsiu ir tikiuosi baigt

Nu to "rostoko" nebeliko bet..ir taip jau sunkiai ardosi

Atsakyti

Lace, man tai normalūs tavo tie feikiniai megztukai :D Nu dėl dydžių ir patogumų negaliu komentuot, bet šiaip viskas liuks :)

Pasirodau ir aš su savo įkvėpimu, pavadinau samanų patalais, nu pagal spalvą ir dydį, nes jau šalikas tai beveik kaip kaldra gavosi  :B Su Lukne abi konkuruojam dabar dėl šio komplekto :D

IMG_7811_-_Copy_medium2.JPG

IMG_7806_medium2.JPG

IMG_7802_medium2.JPG

IMG_7825_medium2.JPG

IMG_7819_medium2.JPG

IMG_7814_medium2.JPG

Atsakyti

Samanos labai gražios spalvos  :wub: o ir šiaip toks superinis nešiojamas komplektas  :clap_1: man labai reikia kažkokio reabilituojančio mezginio savivertei atstatyti. 

O kas per siūlas?  Man labai tokios spalvos reiktų  :bigsmile: Rūta jau senokai tokios spalvos megztuko prašo. 

Atsakyti

Šarange, koks tobulas komplektas! Spalva, purumas, foto  :wub: . Ale man būtų gaila tiek tokio gražaus siūlo šalikui :)  O dukra į tave panaši  :wub:​. 

Atsakyti

Siūlo istorija. Turiu gi aš panašaus merino, bet megzti riberiu iš kelių gijų merino ir dar atvynioto rankom yra didelis iššūkis, tai ėjau siūlinėn vienos gijos ir kažko puraus, kad būtų kaip tas bordo vyriškas. Nusipirkau pusalpakės, bet kažkodėl man sušvietė, kad plonokas ir bus skysta, taigi vistiek surizikavau dadėt dar vieną giją merino, tai gavosi patikėkit,,, tikra kaldra ir svoriu ir storiu :D 500g vien šaliko  :B Šiaip džiaugiuos, kad pavyko nuribint tokio dydžio be jokių nesamonių. :)

Restar, man seniai jau nebegaila siūlų, ne tiek mažai turiu, kad gailėčiau, o ir finansine prasme nėr skaudu :)

Atsakyti