Nite, kažkoks žalsvai pilkas mano telefone.
Sesijos priklauso, kiek egzų, kaip juos susidėlioji.
Tam kūdikiui kuris išvyko, kaip tik vakar buvo paskutinis. Atostogai iki vasario😁
Kitam kūdikui dar liko vienas, bet jos ir chebra kita, tai ir kelionės nėr. Pas tą kūdikį į sausio pabaigą atvažiuos draugė pasisvečiuot.
Lafa tas studentų gyvenimas.
jo-važiavau iki Kauno. Vežiau, nes skrydis paryčiais. Grįš savarankiškai irgi iš Kauno, nes grįžta dar normaliu paros laiku.
Liniuka-aš turiu jau kokius tris metus tą keptuvę, tai kažkaip Severino nepamenu. Bet tai koks skirtumas, svarbu kepa
matau pilką su vos vos žalsvu atspalviu
Visai išėjau iš doros kelio paskutiniu metu. Mezgu mėginukus, skalbiu ir skaičiuoju centimetrus Nu bet tas nepadeda sugalvot modelio... Užvalkaliukas jau džiūsta, kažkokios nenusakomos formos Žiūrėsiu, kas bus kai išdžius Noriu imtis šilkinio kupranugario, bet kažkaip neišsigryninu modelio.
Šiandien gaminau, rekomenduoju.
Sveikos
Ateinu su dviem mezgiminiais fiasko Aušrai rudis kažko nelimpa, kažkas per platu, kažkas ne taip guli... Aš ir pati juo nelabai patenkinta - nuo spalvos iki tam tikrų konstrukcinių netobulumų. Tai labai neliūdžiu Sutarėm, kad bandys dar kitą dieną apsižiūrėti, gal šiandien tiesiog nuotaika ne ta.
O antras - mano "pabėgimo" megztukas Rūtai. Labai jau nedidukas gavosi. Bet dar galutinai nenurašau, Rūta pasimatuos ir tada jau verdiktą skelbsim