Patinka man lėti naminiai savaitgaliai
qqte, dėl ripso gausis trumpesnis priekis, t.y pailginta nugara. Toks modelis. Nesinervink, bus gražu.
Mano babinos viduj užrašas: http://misterjoe.it/pradėjau svarstyt, gal derint Italiją su siūlų gamyklos aplankymu, bet pažiūrėjau, kad jis arčiausiai florencijos būtų, o iki jos labai brangūs bilietai.
Niuma kad trumpesnis tai kaip ir nieko bet kad visai sonus man traukia ir rauksleja tas centras
Nu tikiuosi nepadariau klaidos su siulais, but gryna vilna zinau kad susitvarkytu po skalbimo o cia nezinau kaip bus
Pusryčiams belgiški vafliai Nusipirkom sumuštinių-vaflių keptuvę, tai antra diena nesąmones valgom
Liniuka, gal Tefalio su keičiamom formom? Jėga. Vienas iš labiausiai sėkmingų pirkinių pas mus. Ta proga gal net ir aš išsitrauksiu.
Pliam, prisisriaubiau kavos be saiko naktiniams pasivažinėjimams, tai kad pamiegočiau grįžus, taip sunkiai ir užmigau ir taip paviršutiniškai miegojau.... bus diena niekam tikus, zombiška.
bet kūdikis jau ten, oras geras-patenkinta.
Katuk, supažindink merginas su taxify ir co. Kas per sadizmas kelti tavo kristalus vidury nakties? Nuo mano kaimo iki oro uosto 11-12 eur.
Gadget - iki Kauno oro uosto?
Ups, praskaičiau, kad iki Kauno.
Katuk, aha su keičiamom sumuštinių, vaflių, grilio formelėm. Tik Severinas už dvigubai pigiau negu tefalis.
Labas,
katuk, o tai tavo merginoms ne sesjija dabar, kad važinėjasi? Mano studentams tai pati sesija.
Kokios spalvos mezginį matot ?