nu jebitute, kikenau kikenau is Liniukos alia as pati tai ir be jokio vyno prigrybinau, taip nera laiko u ta skara terstis, mezgu tik kad naxaliava schema gauciau, o dabar dar antra etapa visa isardyt reikia...
QQite, tau dar daug liko skaros? NU smalsu gi man ka tu ten nuvirbaluosi
QQite, tau dar daug liko skaros? NU smalsu gi man ka tu ten nuvirbaluosi
Viena krastine apmezgiau, antra pradejau
Primaklinau su kampu kaip man ten gavosi, nu ir siaip biski primaklinau, antra jau kitaip megzciau, bet kazin kazin ar megsiu dar tokia
qqte, šnd šitą žiūrėjau rankovę virbaluodama https://www.filmai.o...vable-2017.html
Panašu, kad pirmą pagaliau baigsiu.
as tai klausau Muzikine kauke, nes Mantas ja ziuri ir kvykauju momentais
Viena krastine apmezgiau, antra pradejau
Primaklinau su kampu kaip man ten gavosi, nu ir siaip biski primaklinau, antra jau kitaip megzciau, bet kazin kazin ar megsiu dar tokia
man tie sonai visada labai ilgai mezgasi, nezinau kodel atrodo kaip tik greiciau turetu but, gi eiles trumpos, bet kapstausi as su jai ilgiau nei su visa skara... Tai nors ir labai grazios man tokio tipo skaros, bet mazai ju mezgu...
Dabar deliojuosi sarasa ka noriu ismokt...
nukeltu akiu mezgima
orenburgo skaras
na ir aisku dar dar dar pauksciuku
O aš žiūriu tokį serialą Sex Education. Skamba gal ir keistai, gan atviras, bet man patiko. Linksmas.
Šįmet dar nevartojau alkoholio. Ir be jo gerai apsvaigus😁
šiąnakt išvežu dukrą į Kauno orouostą. Skrenda į Neapolį su padružkėm. Tai neapsisprendžiu, eit pamiegot ar ne
Atidarėm filmų sezoną.
Ralfas Griovėjas 2
Mielas filmukas apie tikrą draugystę
imituoju aktyvia mezgimine veikla... reikia jungtis kvaila seriala apie samdomus zuikus gal istikruju pamegsiu
Gadget3 sian visiskai suvaikejo 😆
as pakaitom mezgineju, dabar vaiko megztinio vaizdas nedziugina kazkoks kreivas sleivas del to ripso juostos, pasiemiau skara vel
Nu ka as zinau, megzt tai man norisi kazka visai kitko nei kad pradejus esu
Ka nors grazaus minksto svelnaus kasmyrisko sau
MB irgi filminosi su 5 vaikais Ralfe.
Sveikos,
Aš šnd nemezgu, vakar neblogai su bruoliu padraugavau, kablys buvo pagaves.
va va ir as noriu megzt bele ka tik ne tai ka reikia....
Jau norejau guostis, kad badas namie, nu reikia gamint, tai negi dabar nakti gaminsi tektu badaut Bet priiminiau, kad esu apdairi moteris ir siandien nusipirkau jogurto... Tai valgau va, nu vis kad nemegzt