Ligvita, vietoj lovos pasistatysi paklotą skaroms tampyt?
Kerpena, normalus zmones ant tokiu tampo, mokysiuos ir as Svajonese remas skaru tampymui, bet jis tinka tik kvadratinems, staciakampems ir taisyklingam trikampiui, o as gi mezgu ne tik trikampius visokiu formu buna, tai teks kilimeli jaukintis...
Apziurejau specialius KnitPro - brangus rupuzes, tai seniuose radau sportui skirtus su 50% nuolaida....
Ligvita o kiek toks daigtas pakainavo?
Aš vienu metu mezgiau nemažai skarų ir jas irgi visokiais būdais tampydavau. Kartą užvažiavom iškarto po Kalėdų į kažkokį prekybos centrą ir pamačiau su akcija tie vaikiški kilimėliai, kur panašūs į knitpro. Vyriausias sūnus, sako, aš tau padovanosiu Kalėdoms, Tai taip ir turiu neišpakavus, dar nei vienos skaros nenumezgiau.
Ligvita, taviškiai suprantu, kad nemažų matmenų ta viena dalis?
Aš turiu visą raidžių kilimą, galiu atiduot kam reikia
Išardžiau rankovę. Mezgu iš naujo. Šįkart su Vanna talin in kava
In vino veritas
In kava spiritas
Liniuka, dabar bus per plati, kai vėl su alkoholiu . Aš irgi rankovę vakar pradėjau. Bet panašu, kad reikės visą apačią nuardyt, nes ilgis per didelis. Būtų nieko tokio, jeigu nebūtų skylių kišenėms. Tai jas arba visai naikint arba kelti aukščiau, bet kuriuo atveju nemažai ir ardymo ir primezgimo lauks.... Kol numegzius rankoves - gal ir persigalvosiu dėl ardymo.
Šiandien dar nemezgiau. Nieko nedariau beveik namie - iš lovos (beveik 11) šokau, pusryčiavau ir vežiau dukrą į Akropolio ledą gimtadienio švęst, tai ir pati su jos broliu pačiuožinėjau, tada Pegase gimtadienio čekį išleidinėjom, tada valgėm, tada atgal į Pegasą kitam gimtadieniui dovanos pirkt. Dar į HM užsukom... Merginą apipirkau truputį. Pvz, striukę kitai žiemai už 25 eur, kuri jai labai patiko, ant išaugio, bet tikrai jau kitąmet reikės. Tai sakyčiau neblogas dylas vietoj 70 eur... Grįžus vos ne temstant visai apleido jėgos, prie telefono pakimarinau, dabar vėl valgyt norėsiu ir kokio filmo su mezginiu.
Ligvita o kiek toks daigtas pakainavo?
dabar vienas kainuoja devynis su centais, 4vnt 60x60cm, susideda 120x120cm.
kaip tik norejau rasyt Liniukui, kad dabar nuplatinsi
Zveriskai tingiu, bet reikia megzt... tai mezgu
As irgi isivaizdavau, kad turiu ta vaikiska kilimeli su raidem ar skaiciais, nepamenu koki Mantui buvom pirke, bet kai balus perstumem, pakampes revizavau, nu ir ner. Matyt broliui atidavem...
Mes turejom irgi ir ismetem, tiksliau MB tvarka padare
Nu bet as skaras mezgu karta i kelis metus ir kaip tik tas kartas istiko
2 daigtus po biski pamezgiau jau, vaikio megztinio biski po pazastim, savo sumezgiau kamuoliuka iki galo, reik rankoves megzt, tada jau ziuret kas lieka ir koki ilgi daryt ir dar apmezgimui pasilikt neaisku kiek
Eisiu dabar skaruot, va tik vaikio pica iskeps..
Tobulas savaitglis butu, dar koki filma isijungt
Nu gal ir kokia vyno taure nepamaisytu, bet kad bus paskui kaip Liniukai tai gal tiek to 😆