Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

7 išvažiavau su tėvuku į plikliniką, grįžau prieš pusvalandi  :oh: 

Olaivos pynuočio lauksim ant modelio  :mirksiukas: 

Atsakyti

Nuoširduk - man panašu, kad šitas "pliudrius", anot tavęs, yra nertas :). Ale panašus yra toks va: http://www.ravelry.c...ibrary/seacoast, yra ir aprašymas pas rusaites.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 vasario 2017 - 12:57

net  megzdama pastebėjau, kad kai kurios suknelės kartojosi :D

Nu gal tais laikais sukneles irgi ne kartą vilkdavos. :rolleyes:

niumos pajūris man gražus ir šlapias-darganotas.

Olaivos megztinis man toks keistas, neįprastas, norisi pamatyti ant žmogaus.

Nuoširdi, gali megzti nuo viršaus su V iškirpte. Apsimeti tik nugaros ir rankovių akis ir po to megzdama tarkim kas antrą eilę vis galuose uždedinėji. Galima rečiau, jei nori, kad labai gili būtų, arba kiek pamezgus kas antrą uždedant, paskui kiekvienoje, jei nori kas greičiau iškirptė baigtųsi.

Aš tai paprastai dar net ir rankovės dalis per kokius tris kartus dalinėmis eilėmis mezgu, kad gražiau pereitų.

Geriausia mezgasi, kai serialą antrą kartą žiūri :P

12751363_993237730768775_1479934950_n.jp

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 vasario 2017 - 13:17

Man vakar nušvito, kad aš turiu jau gal kokiu 3 ar net 5m tokio juostelinio siūlo, žalio, kurį pirkau nežinau kam, o dabar sugalvojau, kad noriu iš jo megzt, kažką kiauro, tik neapsisprendžiu ar sumetamo, ar vientiso, bet noriu taip, kad nedaug trūksta iki pradėjimo, tik laimei, kad nežinau, kur jis yr  :angel_not: :D

Atsakyti

Man vakar nušvito, kad aš turiu jau gal kokiu 3 ar net 5m tokio juostelinio siūlo, žalio, kurį pirkau nežinau kam, o dabar sugalvojau, kad noriu iš jo megzt, kažką kiauro, tik neapsisprendžiu ar sumetamo, ar vientiso, bet noriu taip, kad nedaug trūksta iki pradėjimo, tik laimei, kad nežinau, kur jis yr  :angel_not:  :D

:lol: balsu susijuokiau  iš tavo nežinojimo  :lol: o tai stelažas žinojimo nepridėjo  :frusty: 

Atsakyti

kas antros žinutės rašyt neleidžia

Atsakyti

Man vakar nušvito, kad aš turiu jau gal kokiu 3 ar net 5m tokio juostelinio siūlo, žalio, kurį pirkau nežinau kam, o dabar sugalvojau, kad noriu iš jo megzt, kažką kiauro, tik neapsisprendžiu ar sumetamo, ar vientiso, bet noriu taip, kad nedaug trūksta iki pradėjimo, tik laimei, kad nežinau, kur jis yr  :angel_not:  :D

visa kaip galvoju , kas galetu iseiti is 3 ar net 5 metru juostelinio siulo zalio

Atsakyti

kas antros žinutės rašyt neleidžia

na, ši tubūt antroji, nes labai informatyvi :D

Atsakyti

visa kaip galvoju , kas galetu iseiti is 3 ar net 5 metru juostelinio siulo zalio

m=metai :D

Atsakyti

Bet m gali būti ir metrai.
Aš irgi pagalvojau ką galima iš tie k metrų siūlo numegzt :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 vasario 2017 - 14:11

nu visai sugadintos moteros.

ar kaip tik nesugadintos :D

aš irgi pirma apie metrus pagalvojau, bet pasitelkus tą pačią logiką "ką iš tiek numegzt", pagalvojau iš naujo

Atsakyti

:lol: balsu susijuokiau  iš tavo nežinojimo  :lol: o tai stelažas žinojimo nepridėjo  :frusty:

Nepridėjo........tik babinos ir tik vilnos tilpo  :rolleyes:

Medvilnės ir šiaip neaiškūs visokie yr išslapstyti po namus...

m - meeeetai :D Aš gi kartais mezgu ir iš brandintų siūlų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 21 vasario 2017 - 14:14