Sveikos
7 išvažiavau su tėvuku į plikliniką, grįžau prieš pusvalandi
Olaivos pynuočio lauksim ant modelio
Nuoširduk - man panašu, kad šitas "pliudrius", anot tavęs, yra nertas . Ale panašus yra toks va: http://www.ravelry.c...ibrary/seacoast, yra ir aprašymas pas rusaites.
net megzdama pastebėjau, kad kai kurios suknelės kartojosi
Nu gal tais laikais sukneles irgi ne kartą vilkdavos.
niumos pajūris man gražus ir šlapias-darganotas.
Olaivos megztinis man toks keistas, neįprastas, norisi pamatyti ant žmogaus.
Nuoširdi, gali megzti nuo viršaus su V iškirpte. Apsimeti tik nugaros ir rankovių akis ir po to megzdama tarkim kas antrą eilę vis galuose uždedinėji. Galima rečiau, jei nori, kad labai gili būtų, arba kiek pamezgus kas antrą uždedant, paskui kiekvienoje, jei nori kas greičiau iškirptė baigtųsi.
Aš tai paprastai dar net ir rankovės dalis per kokius tris kartus dalinėmis eilėmis mezgu, kad gražiau pereitų.
Geriausia mezgasi, kai serialą antrą kartą žiūri
Man vakar nušvito, kad aš turiu jau gal kokiu 3 ar net 5m tokio juostelinio siūlo, žalio, kurį pirkau nežinau kam, o dabar sugalvojau, kad noriu iš jo megzt, kažką kiauro, tik neapsisprendžiu ar sumetamo, ar vientiso, bet noriu taip, kad nedaug trūksta iki pradėjimo, tik laimei, kad nežinau, kur jis yr
Man vakar nušvito, kad aš turiu jau gal kokiu 3 ar net 5m tokio juostelinio siūlo, žalio, kurį pirkau nežinau kam, o dabar sugalvojau, kad noriu iš jo megzt, kažką kiauro, tik neapsisprendžiu ar sumetamo, ar vientiso, bet noriu taip, kad nedaug trūksta iki pradėjimo, tik laimei, kad nežinau, kur jis yr
balsu susijuokiau iš tavo nežinojimo o tai stelažas žinojimo nepridėjo
visa kaip galvoju , kas galetu iseiti is 3 ar net 5 metru juostelinio siulo zalio