Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, bet Italijoj juk vaikščiojom pakankamai daug :) viskam laiko užteko. Aišku, priklauso kuriam laikui važiuojam 1 ar 2 nakvynės. Gal dauguma galim pvz penktadienį laisvą pasiimt? 

Atsakyti

Arba tada kam keliaut į kitą šalį? Jamam birštoną savaitgaliui su SPA :D nuo šeimų pailsėsim, aplinką pakeisim, ekskursijų nebus :D Dar galima pirtį su dviem nakvynėm- kad ir kiek mažai susirenkam ir tai ne viską pamatom ir pačiupinam per vieną vakarą.

Atsakyti

Tai vat būtent vaikščiojom ekspromtu, be plano. Aš tai už 2 nakvynes, nes su viena tai per daug laiko važiavimui ir per mažai čilinimui :D​ 

Atsakyti

Aš tai noriu vaikščiot, skaniai valgyt, kažką naujo pamatyt, pliurpt, na, ir vakarais pamegzt :)

Va, prisisakiau žemių, pomidorų, paprikų sėklų beveik už pigios kelionės kainą  :B​ .

Atsakyti

As irgi uz 2-3 nakvynes ir vaiksciojima be planu, jokiu gidu ir teatru 🙄

Man regis kaip tik toks uzmanymas ir buvo?

Is saliu ar miestu jei jau taip rinktis labiausia noreciau pvz viena, paryzius, italija kad ir tas pats milanas arba roma, barselona

Praha (nepatikesit nesu buvusi) budapestas, londonas(irgi nesu buvusi)

Nu arba bele kur, bet tikrai netraukia Rusija, Baltarusija, ukraina 😀

Atsakyti

Zinokit bijau nakties

Siandien visikai nutraukiam vaistus jau Simui ir bijau...

Atsakyti

Qqte, viskas bus gerai, gi vaistai turėjo padaryt savo darbą :4u:

O Ukrainos atmest nereikėtų. Kijevas ar Lvovas visai geros kryptys, už gerą kainą gauni gerus viešbučius, restoranai papigiaj. 

Atsakyti

Buvau seniai, nepatiko

Vaistai negydo tik slopina bangas, nu tikiuosi viskas gerai

Migdomes, prisisiunciau knygu lengvu, skaityma reik atnaujint

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2019 - 22:36

Buvau seniai, nepatiko

Ne su ta kompanija buvai :D​ 

Atsakyti

Kaip pasakiškai sninga. :wub:

Kaip kokioj Narnijoj. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2019 - 23:45

Ukraina visai įdomu būtų, patiktų padijaust turtinga, :) . Praha atsibodus :) . Roma, Barselona labiausiai vilioja. 

Atsakyti

Labas rytas

Vakar megztelėjau atgal iki "pabaigos" , o reikėjo jau rankoves atskirti  :oh: 

Aš net nežinau kur norėčiau važiuot, mano su šia kompanija visur fainai  :D nors kur šalčiau nenorėčiau

Atsakyti