Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš turiu tamsiai žalio ir tamsiai rudo :D marinuoju :D

nu tiksliau iš žalio seniai esu sugalvojus pyniuotą ilgą megztinį-paltuką, o iš rudo, nežinau ką

žinau tik kad man kandančius siūlus reikia versti tokiais švarkais platesniais didesniais, tada nesugrauš

Atsakyti

Hm, sakyčiau, Qqutė, kad glitimo netoleruoji, bet bolivinė balansą lyg neturi jo. Jautri tu tada. O tam patiekalui ir grikiai tiktų. Bet mėsa ir pupelės...

Blyn, pamiršau jūros lydeką vakarienei paruošti. Sėdžiu ant suolo poliklinikoj jau tuoj 30 min, niekas neišlindo dar. 

Atsakyti

Nu ne-ne glitimo

Gi duona, makaronus valgau ir viskas gerai. Matyt tam tikri deriniai ir kai kurie produktai netinka ir tiek

Atsakyti

Nu matyt, aš tai išvis nieko nebežinau. Mano numirusi skydliaukė ėmė atsigaudinėti :). Ta pati gydytoja, pasakiusi, kad ji numirusi, šiandien suteikė vilties, kad tai mažiausiai ištirtas organas (ar kažkas panašaus) ir elgiasi, kaip jai patinka :). T.y.  po visiško neveikimo ir arklinės dozės ėmė veikti, dėl to vasarą nebegalėjau gyventi, pati susimažinau dozę, o gydytoją patvirtino, kad reikėjo. O va geležies atsargos pasakė, kad TRAGIŠKOS.... Tai žinojau, bet kai įvardina netgi šitaip, tai... ir atmintis dėl to gali būti taip sutrikusi, kai yra man...  prirašė man visko - geležies, D, C , B 12 vitaminų, folio, o dalis jų nesutaria su vaistu skydliaukei :)

LImit - kaip tau su geležim reikalai?

Atsakyti

Sveikos,

zombiauju po pirmos darbo nakties simet....

Prisirinkau moeliu su tuo nuleistu akiu rastu, net megztini radau noretina. Tik dabar reikia rast laiko mokytis ji megzt.

Kazkaip pauksciukams laiko atirado :) tiesa jiems truputi maziau laiko reikia nei megztiniui :) 

Labai smagiai mezgiau alpaka su silku

46698656461_a353884a94_k_medium2.jpg

46698663131_634dcdba77_k_medium2.jpg

Atsakyti

Ufff vos atemiau is pastomato savo grobi. Nenorejo atiduot bjaurybe, bet atejo toks bernaitis paziuret kaip veikia tai iskrapste aciu dievui

Atsakyti

Ufff vos atemiau is pastomato savo grobi. Nenorejo atiduot bjaurybe, bet atejo toks bernaitis paziuret kaip veikia tai iskrapste aciu dievui

ka gavai tokio nepatempiamo?

as is Humanos u maisus vos partysiau, leidau Mantui paciam rinktis, nes siandien po 1eura viskas, tai jau kaip apsiprekino, net pavatgau laukt kol per keturis katus issimatavo viska

Atsakyti

Vincio dazytus kojininius. Patempiamo bet pastomatas uzsalo

Atsakyti

Oho, tikiuosi, kad ryt atšils jau. Nes aš dvyniams už jų gautus pinigus užsakiau tas apyrankes Xiaomi Mi band. Nėra gerai šaltyje laikyti... Bet netoli namų, vos gausim žinutę, tai nušokuos pasiimti, gal nieko tokio.

Atsakyti

Neturetu apyrankems nieko darytis. Jos gi skirtos po lauka vaiksciot

Atsakyti

Kelionės su sekta (kad ir dar tik planuojamos) yra gėris. Keliausiu (jei niekas nesutrukdys, BET vyras ieško kitos pažintinės kelionės mudviems :) 

Gal tikrai liekam prie minties Ryga-wooly-teatras-mezgimas? Aš turėjau laaaabai fainos gidės rusų kalba (apie valandą įdomaus laiko centre) vizitinę. Nežinau ar rasiu dar, bet paieškosiu. Kokį balandžio mėnesį? 

Atsakyti

Aš tai būčiau linkus tiesiog tingiai pasibūt su mezgėjom be teatrų ir ekskursijų :B  Nu ne kultūringa aš :D​ 

Atsakyti