Jūsų tvidams tiktų švarkas, kurį mezguosi
Restar, kaip laiku rekomendacija, nes kaip tik galvojau, ką čia vakarienei sumeistravus
nu prisipažinkit, kas man siuntinių prisiuntėt
gavau žinutę, kad vienam Vln pašte manęs laukai siuntinys iki pareikalavimo.
dažniausiai tokie siuntiniai ateina iš kiniečių. bet tikrai paskutiniu metu nieko neužsakinėjau, MB dievagojasi, kad irgi ne. nu .
Gal jau labai seniai ką užsakei ir pamiršai?
O gal kokia pavėluota swapo dovana?
Waidaw - su gimtadieniu!
Prisiverčiau šiandien pajudėt, nubružinau vyrišką šaliką.
seniai tai nebent pernai metų sausį gali būt ane kad metus laiko keliauja
Labas,
JurgitaK - parodyk tă liemenę kur iš intagramo mezgei? Mane ji kazkaip užkabino... Bet nžn ar man tiks...
Išardžiau. Ant manęs ne kaip atrodė ir per siaurus rankovių praskiepus padariau, tai buvo nepatogu. Dar gal ir siūlas buvo netinkamas tokiam modeliui, nes sunkus. Dabar iš to ardyto merino mezgu švarkelį, o liemenę iš tvido kartosiu. Modelis šiaip neblogas. Ir kažkurioje instagram live transliacijoje ji pasakojo, kad mezgė priekį siauresnį, o nugarą megzdama padarė šonų praplatinimus.
patiekalas atrodo skaniai, bet atradau kad man deja bolivinė balanda netinka kaip ir beveik visos kitos kruopos (išskyrus ryžius ir grikius )
o taip skanu, bet pavalgau ir pusdienį nevirškina o paskui prasideda raižymai pilve
vat tas Restar nužiūrėtas tvidas ir man į temą būtų
vis ieškau kuo pakeist sunešiotą savo stranger cardigan
suplanavau open front (vėl iš Kondratjevos video, nors originalas yra ravelry) bet..neturiu siūlų
ai gi šetlando turiu oranžinio atsiminiau, 400 gr, gal užteks
Qqte, o gerai nuplauni kruopas? Reikia iki kol vanduo visai skaidrus bus, nes tipo nuo to pilvo pūtimas ir raižymas gali būt.
Gerai nuplaunu nenuplautos gerai neskanios
ir esmė man kad ne tai kad pūtimas o visai nevirškina, o paskui jau raižo pastovėję skrandy pusdienį
tiesiog netoleruoju aš jų, tas pats su perlinėm man, kvietinėm, miežinėm...
džiovinti grybai, pupelės su mėsa panašią man reakciją duoda..
Primenu tvidinį daiGtą, kurio kažkada daug kas norėjo.
66dcc70800e709f19611618198hd--odezhda-plate-tunika-sweet-plum.jpg 69,53KB 0 Parsiųsta kartų
oi o man grikiai ir burokėliai vis dar kažkas nerealaus kažin kada aš jų atsivalgysiu ryžių nemėgstu jokių. Gal jau atsivalgius, net į juos žiūrėt nenoriu
aš tvido rudo ir juodo turiu, tik niekaip nesugalvoju ką iš jų megzt