Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jūsų tvidams tiktų švarkas, kurį mezguosi :)

https://www.ravelry....ys-swing-jacket

Atsakyti

Restar, kaip laiku rekomendacija, nes kaip tik galvojau, ką čia vakarienei sumeistravus :4u:​ 

Atsakyti

nu prisipažinkit, kas man siuntinių prisiuntėt :D

gavau žinutę, kad vienam Vln pašte manęs laukai siuntinys iki pareikalavimo.

dažniausiai tokie siuntiniai ateina iš kiniečių. bet tikrai paskutiniu metu nieko neužsakinėjau, MB dievagojasi, kad irgi ne. nu .

Atsakyti

Gal jau labai seniai ką užsakei ir pamiršai?

O gal kokia pavėluota swapo dovana? :lol:

Atsakyti

Waidaw - su gimtadieniu!  :cook: 

Prisiverčiau šiandien pajudėt, nubružinau vyrišką šaliką.

IMG_7785_medium2.JPG

IMG_7799_medium2.JPG

Atsakyti

seniai tai nebent pernai metų sausį :D gali būt ane kad metus laiko keliauja :D

Atsakyti

Labas,

JurgitaK - parodyk tă liemenę kur iš intagramo mezgei? Mane ji kazkaip užkabino... Bet nžn ar man tiks...  :hmm: 

Išardžiau. Ant manęs ne kaip atrodė ir per siaurus rankovių praskiepus padariau, tai buvo nepatogu. Dar gal ir siūlas buvo netinkamas tokiam modeliui, nes sunkus. Dabar iš to ardyto merino mezgu švarkelį, o liemenę iš tvido kartosiu. Modelis šiaip neblogas. Ir kažkurioje instagram live transliacijoje ji pasakojo, kad mezgė priekį siauresnį, o nugarą megzdama padarė šonų praplatinimus.

Atsakyti

patiekalas atrodo skaniai, bet atradau kad man deja bolivinė balanda netinka kaip ir beveik visos kitos kruopos (išskyrus ryžius ir grikius :( )

o taip skanu, bet pavalgau ir pusdienį nevirškina o paskui prasideda raižymai pilve :(

vat tas Restar nužiūrėtas tvidas ir man į temą būtų

vis ieškau kuo pakeist sunešiotą savo stranger cardigan

suplanavau open front (vėl iš Kondratjevos video, nors originalas yra ravelry) bet..neturiu siūlų :laugh:

ai gi šetlando turiu :D oranžinio atsiminiau, 400 gr, gal užteks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2019 - 15:02

Qqte, o gerai nuplauni kruopas? Reikia iki kol vanduo visai skaidrus bus, nes tipo nuo to pilvo pūtimas ir raižymas gali būt. 

Atsakyti

Gerai nuplaunu :) nenuplautos gerai neskanios

ir esmė man kad ne tai kad pūtimas o visai nevirškina, o paskui jau raižo pastovėję skrandy pusdienį

tiesiog netoleruoju aš jų, tas pats su perlinėm man, kvietinėm, miežinėm...

džiovinti grybai, pupelės su mėsa panašią man reakciją duoda..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2019 - 15:08

Primenu tvidinį daiGtą, kurio kažkada daug kas norėjo.

Priedas  66dcc70800e709f19611618198hd--odezhda-plate-tunika-sweet-plum.jpg   69,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

oi o man grikiai ir burokėliai vis dar kažkas nerealaus  :wub: kažin kada aš jų atsivalgysiu  :unsure: ryžių nemėgstu jokių. Gal jau atsivalgius, net į juos žiūrėt nenoriu  :D 

aš tvido rudo ir juodo turiu, tik niekaip nesugalvoju ką iš jų megzt  :hmm: 

Atsakyti