Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net perskaičiau visus Waidaw postus, nematau jokių Žalgirių :hmm:

tik Žalgirio fanai gali juos matyti :D

Atsakyti

Mezga zodyje z melyna. O ji su nuoroda.

Atsakyti

geras nebūčiau nė pastebėjus :D

Atsakyti

tik Žalgirio fanai gali juos matyti :D

Pfu pfu pfu bar bar bar..... matyt tam zalgiriui taip ir sekas jei fanai tokie kaip as 😂😂😂😂 

Atsakyti

jutubėj esu atradus du vyrus kur kojines mezga, gan keistai jie ten pasakoja :D

Ne Arne ir Carlos netyčia? 

SU tortadieniu!

Mezgat, siūlus perkat - o aš kaip tingėjau taip toliau tingiu. Gal praeitam gyvenime kokia meška buvau ir man tiesiog natūraliai dabar turėtų žiemos miegas būti...  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas.

Waida su gimtadieniu  :4u: 

Atsakyti

Ristinos siūlai mano spalvų ♥.  Gerai, kad toks turtas atsirado ir neperrūgo labai :).

Atsakyti

vincis, 11 Sau 2019 - 10:55, parašė: Ne Arne ir Carlos netyčia? SU tortadieniu! Mezgat, siūlus perkat - o aš kaip tingėjau taip toliau tingiu. Gal praeitam gyvenime kokia meška buvau ir man tiesiog natūraliai dabar turėtų žiemos miegas būti... :hmm:

Priedas  Screenshot_20190110-191614__01.jpg   351,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

ačiū už sveikinimus  :4u:​ 

Waida su gimtadieniu.!!!  O kodel tavo postuose z raide zalgiri reklamina?😊

Labas dienas

Šiandien vos užsikūriau, nes gi vakar dureles palikau, kad išsivėdintų.... ir pamiršau. Vietoj to, kad neužtrauktų langų, padariau mašinoj šerkšną.😂😂😂

todėl, kad naminiam kompe neveikia z raidė, tai tenka kopint. O kaip tik chebra po Žalgirio puslapį skaitinėjo, tai ten ir pakopinau :D net nepastebėjau, kad reklamuoju  :B 

Ne Arne ir Carlos netyčia? 

SU tortadieniu!

Mezgat, siūlus perkat - o aš kaip tingėjau taip toliau tingiu. Gal praeitam gyvenime kokia meška buvau ir man tiesiog natūraliai dabar turėtų žiemos miegas būti...  :hmm: 

aha jie :)

Atsakyti

Waida kai geras  :lol: bajeriste :first: 

Atsakyti

Vasarą pradėjau serialą Stalino sūnus. Dabar pabaiginėju. Man įdomus.

Abelo, priminei Hanovery parodoj mineralinio litrą už 10 eur...

Atsakyti

Waidaw - su gimtadieniu :4u: :4u: :4u:

Ristina, geras grobis :wub:

Atsakyti