Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jauno popiežiaus negalėjau žiūrėt :D  nu tiek marazmų, kad net zlastis pradėjo imt :D

Atgavau latvių siūlus. Pasirodo mano mieste jau savaitė :blink: o numeris įvestas  vienu skaičiuku kitoks ir rūgsta siūlai paštomate  :B

Burokėlinio tvido žeurei noooriu. Bet laikysiuos iš paskutiniųjų :B gi mano veidelis db dažnai bordinis, tai kaip aš atrodyčiau su tokios spalvos rūbu  :huh2:  :unsure: 

rodyk ką gavai :rolleyes:

Atsakyti

Restar, pas mus sausį padarė 4 darbo dienas, nes neturim tiek apkrovimo.. Tai penktadieniai laisvi :D Pasilikau ir Mildą šiandien namie, tai jau verda - kepa man maistą  :D Labai moterišką mergaitę auginu  :wub: suknelės, maivymaisi, indai, puodai  :D gali dešimt kart per dieną persirenginėt  :oh:

O ir mažoji pastoviai serga, tai ir iš namų dažnai dirbu, tik sunkiai sekasi, nes dėmesio žiauriai reik. 

qqte, tai kišenėtoj irgi nugara ilginama trumpintom eilėm, bet pas ją su tais pogonais kažkaip man ten nevisai aišku. Bet aš tik iš sportinio intereso išmokt žiūrėjau. Gal megzt pradėįčiau ir aiškiau būtų. 

jutubėj esu atradus du vyrus kur kojines mezga, gan keistai jie ten pasakoja :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 11 sausio 2019 - 10:21

Gal tris kokius mezgu, mažiukus: skara, tvidas ir antra blauzdinė.

O aš likau su pusantro mezginio :rolleyes: kažkaip netikėtai šiemet jau du pribaigiau :D dabar turiu tik vieną vyrišką ir pusinį - riešinę tampausi su savim, mezgu ją dukart per savaitę po pusvalandį ...

Dar turiu vieną pradėtą, bet jo likimas neaiškus ir vieną reik pataisyt - kažkas rankogalius per kietai numezgė :unsure:

Atsakyti

Sveikos

Liniuka, o ant gatvės ten nėr vietos ane, jei palikt? automobilius.

mezgu, gražu. bordo. merigold. tik po nedaug.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 sausio 2019 - 10:29

Labas rytas :4u:

Vakar atsidariau vieną lentyną, kitą lentyną, permečiau babinas akimis, papliusavau, gavau 30 kg ir baigiau skaičiuoti, tai vis tik prisipažinsiu - esu siūlų MANJAKĖ. O kur dar visi kiti :blink: :B

Atsakyti

Sveikos

Liniuka, o ant gatvės ten nėr vietos ane, jei palikt? automobilius.

Nu nelabai, nes gatvė judri, kelkraštis pusnyse. Palikt geriausiai būtų pašilaičiuose, o tada pasikooperuoti, arba aš atvažiuočiau pasiimt. 

Atsakyti

Waidaw su gimtadieniu :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

rodyk ką gavai :rolleyes:

Aš labai nuobodžiai :D

du atspalviai t.mėlyno ir šv.pilko :rolleyes:
Priedas  009.JPG   165,73KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  007.JPG   177,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

bet nugi gražus nuobodumas

čia kašmyriuks? (ommmmm, ommm, visa laimė spalvos ne mano)

Atsakyti

bet nugi gražus nuobodumas

čia kašmyriuks? (ommmmm, ommm, visa laimė spalvos ne mano)

Taip :)
Megsiu kepures iš tamsiai mėlynų :rolleyes:

O pilki.... nuuu... šiaip. Prie ūkio :angel2:

Atsakyti

Waida su gimtadieniu.!!!  O kodel tavo postuose z raide zalgiri reklamina?😊

Labas dienas

Šiandien vos užsikūriau, nes gi vakar dureles palikau, kad išsivėdintų.... ir pamiršau. Vietoj to, kad neužtrauktų langų, padariau mašinoj šerkšną.😂😂😂

Atsakyti

Net perskaičiau visus Waidaw postus, nematau jokių Žalgirių :hmm:

Atsakyti