Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Stengiaus šian nebeužmigt antru reisu, reik kažkaip išsijudint burokelius iš siūlines parsinešt. Bus pirmas pirkis drakiaus šiais metais. Šalta ir šian. 

JurgitaK - parodyk tă liemenę kur iš intagramo mezgei? Mane ji kazkaip užkabino... Bet nžn ar man tiks...  :hmm:

Skamba išdidžiai :) ir ūkiškai :)

Oj, reikia man tvidaburokėlint greičiau, nei trys eilutės per savaitę...

Keliavau vietoj planuotų 8valandų, 20  :unsure:​ 

Uj uj.

Atsakyti

jo aš atsimenu MB kai komandiruotėj buvo irgi kraupo

O buvusi kolegė Šveicarijoj kažkiek laiko gyveno (vyras buvo diplomatas) tai pasakojo kad patys šveicarai labai taupo ir pvz kas arčiau sienos gyvena tai važiuoja apsipirkt į Prancūziją ir t.t.

bet gamtaaa graži

gadget bet tu įtariu kad ne vieną projektą pasislėpus ten mezgi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2019 - 09:45

ŽIAURIAI noriu megzt :D

taip žiauriai kad ne kirpyklon nesirašau šiandien, o jau reikėtų...

Atsakyti

qqte, o tas žiaurus noras nepraeis namo parėjus? :D

Atsakyti

Labas rytas :)

siūlinatės? Mano drakius nuo rugsėjo nieko negavęs, ir dar ilgai nieko neplanuoju jam duot :D tegul sunaudoja ką turi prikaupęs. 

Prikepiau varškėčių, kol mažoji kapoja, galima ir pamegz:wub: 

Pažiūrėjau vakar tetą Olgą ir nieko nesupratau kaip ji ten tą rostok mezga  :hmm:  :oh: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 11 sausio 2019 - 09:58

Vinči, viduj vietos tikrai užteks :D Va tik mašinas turbūt reikės pasiorganizuot kur palikt, nes kaip jau minėjau kieme tik 2, nu prie bais gerų norų 3 tilps :)

Jaunasis popiežius ir man lb. patiko :4u:

Man irgi mezgimo noras neišpasakytas, net ryte gabaliuką pamezgiau. Vis dar neįprantu, kad į darbą reikia vėliau važiuot :D  Mano grand planas savaitgalį užbaigt užvalkaliuką, jau sugalvojau, kaip papimpinsiu :D​ 

Atsakyti

Galiu duot rioožinio kašmyro, kaip tik pakaks esminėms gėlytėms pasiuvinėjimui :)

Gal tris kokius mezgu, mažiukus: skara, tvidas ir antra blauzdinė.

Atsakyti

Restar, tu gal turi tą MZ kankorėžių raštą parašytą? Prireikė kaip.. Nu labai labai.

49147257_343035349862420_493982089707152

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 sausio 2019 - 10:10

Jauno popiežiaus negalėjau žiūrėt :D  nu tiek marazmų, kad net zlastis pradėjo imt :D

Atgavau latvių siūlus. Pasirodo mano mieste jau savaitė :blink: o numeris įvestas  vienu skaičiuku kitoks ir rūgsta siūlai paštomate  :B

Burokėlinio tvido žeurei noooriu. Bet laikysiuos iš paskutiniųjų :B gi mano veidelis db dažnai bordinis, tai kaip aš atrodyčiau su tokios spalvos rūbu  :huh2:  :unsure: 

Atsakyti

Reiks kažkur pusiaukelėj kam nors su kuo nors susitikt, palikt mašiną ir persėst :).

Waidaw - mažoji serga, ar tu iš namų irgi dirbi? Kažkaip galvojau, kad tu į darbą išėjusi jau.

Šveicarai uždirba taigi oho kiek gerokai daugiau už mus. o taupo visi turtingi/protingi žmonės, jeigu tik yra tokia galimybė :D.

Keista, bet man nora dieną megzt nelabai užeina, net kai turiu galimybę. Gal įprotis toks susidaręs, kad vis negaliu negaliu, tai ir noras kyla tik vakarop. Bet vakar tiek virtuvėj pristovėjau, kad nedaug tepamezgiau, tik su viena serija....

Gadget - NORĖČIAU turėt :). Bet neturiu. 

Jauno popiežiau vieną seriją bandžiau žiūrėt, neužkabino, tai net noras nekyla. Man, matyt, patinka labiausiai senoviniai/šeimyniški/kaimiški (ir/arba) serialai labiausiai, kurių žiūrėt nelabai reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 sausio 2019 - 10:18

Kerpena nu tikiuosi nepraeis

aš irgi kaip Liniuka ryte pamezgiau

bet pas ją tai turbo greitis, nu nes užvalkaliukas tai čia ne šiaip kokis kojinius, čia kaip reikalas pamegzt reikia

Waidaw iš vieno klipuko musėt ir nesuprasi, aš taip megzdavau ir kol tos Olgos atradus nebuvau :) nu paprastai trumpintom eilėm nieko gi ten mandro, persiskaičiuoji prieki ir varinėji pirmyn atgal :)

Atsakyti

Galiu duot rioožinio kašmyro, kaip tik pakaks esminėms gėlytėms pasiuvinėjimui :)

Gal tris kokius mezgu, mažiukus: skara, tvidas ir antra blauzdinė.

o ką iš tvido mezgi?

Atsakyti