Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pagaliau aš vietoj!  :karsta: pirmąkart viešbuty,kuris turi vonią kambary. Tai ja ir pasinaudojau  :thumb_yello:

Megztukai už 200€ atrodytų normalu nebent Šeicarijoj :D aikitsau KOKIOS KAINOS čia visur  :ohmy:  :ohmy:​ 

Keliavai kiek valandų???

Ajooo, girdėjau skundus iš laaaaaabai pasiturinčių asmenybių, kurie maždaug taip pat skambėjo. Pliussssd gi ten skaičiukų daugiau. Iškart net baistokios pačios vertės kaina brangiai atrodo!!!

Labas rytas

Atsakyti

labas rytas :)

nuo planų mezgiminių rytą pradėjau :D

planas iki vasario užbaigt 3 pradėtukus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 sausio 2019 - 08:29

Labryt, 

Aš su nosim apspangus kariauju (alergija po nakties), Qqutė grand planus dėlioja :D

Atsakyti

qqte, čia būsimi cepelinai taip įkvėpė?

Atsakyti

Kerpena nea, gal labiau nauji pirkiniai :D

Atsakyti

Restar ne grand visai, čia planas minimum :) ten skara apmezgimo stadijoj, viena kraštinė yra 3 liko, vaiko megztinis pradėtas, ir mano daugiau nei pusė megztuko

Atsakyti

Qqt, tavo planus minimum... Aš tik pirkime pirkime pasivyt galiu.

Atsakyti

vykis :D

Atsakyti

Mmm... Nu ne dabar pat.

Aš gruodį ohoho kokią pirkiminę distanciją nudistancinau, esu toooooli priekyje (ne Olaivos, aišku).

Atsakyti

Labas rytas, 

Stengiaus šian nebeužmigt antru reisu, reik kažkaip išsijudint burokelius iš siūlines parsinešt. Bus pirmas pirkis drakiaus šiais metais. Šalta ir šian. 

JurgitaK - parodyk tă liemenę kur iš intagramo mezgei? Mane ji kazkaip užkabino... Bet nžn ar man tiks...  :hmm: 

Atsakyti

Keliavai kiek valandų???

Ajooo, girdėjau skundus iš laaaaaabai pasiturinčių asmenybių, kurie maždaug taip pat skambėjo. Pliussssd gi ten skaičiukų daugiau. Iškart net baistokios pačios vertės kaina brangiai atrodo!!!

Labas rytas

Labas rytas :) miegojau kaip kūdikis :) mmm... kad skaiciuku daugiau tai nepastebejau. Nes gi šveic frankas 0,8 euro. Bet kai už autiko bilieta 13 stoteliu į kalną sumoki 10 eurų,tai..... ir čia vienkartinis. Traukinio pvz 35eurai, bet parai. Ale apsimoka jei važiuosi tą pačią parą pirmyn atgal. Bet šiaip kosmosas - sumuštinis paprastas 7-9eurai....  :blink:​ 

Atsakyti

Keliavau vietoj planuotų 8valandų, 20  :unsure:​ 

Atsakyti