Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ale tai :hmm:  keistenybė kažkokia gal, bet Olaivos megztinis man kol kas nepatinka. na, bet kaip jinai ir minėjo šiandien- mezgė SAU, tai kodėl man turi patikti :Dnoriu pamatyt ant Olaivos, nes dažnai toks vaizdas pataiso mano nuomonę tuo klausimu :D

ne tu viena,kuriai nepatinka :) mano vyrui nepatinka,bet jis ne i fasona ar numezgima ziuri,o i siula-twido labai nemegsta,ir i pynes-jos irgi jam ne rastas :D

o foto bus kazkada.bile kur bile kokiu nenoriu :)

Atsakyti

Kai įkėliau foto, tai ir pačiai šovė mintis, kad gal čia atnara ir nebaigtom eilėm megzta, taip ir atrodo, jei nusišnekėjau, labai nesistebėkit :D

Atsakyti

Kai įkėliau foto, tai ir pačiai šovė mintis, kad gal čia atnara ir nebaigtom eilėm megzta, taip ir atrodo, jei nusišnekėjau, labai nesistebėkit :D

prie ko čia "nusišnekėjai" :D  tiesiog ne visaks taip parastai dviem žodžiais nupasakojama. o iš kitos pusės, aš imčiau ir bandyčiau, jei labai norėčiau, o su tavim biškį kitaip  :D 

Atsakyti

Hm, o aš tai žiūriu. T.y. pradėjau žiūrėt. Ne ištisai, aišku, bet ir mezgu, ir matau. Nu ten reikia žiūrėt - suknelės, kostiumai :). Geriausia man megzdavosi per X faktorių - ten nebūtina žiūrėt, užtenka klausyt, su Lietuvos talentais jau ne taip gerai. O man sekmadienio vakaras pagrindinis mezgimo laikas, ilgą laiką vienintelis būdavo.

Atsakyti

Tikriausiai toks "Pliudrius" man tiktų, atrodo nesudėtingai mezgamas (GAL). Toks jausmas kad toks kaip maišiukas net neliemenuotas jis.

Pridėta:

Atsakyti

maniškis tai žiūri į spalvą pirmiausia tai jam negražu visokios pastelinės spalvos gali bele kaip gražiai būt numegzta, ja m arba juodas arba ryškus tik gražu, nu eglutinio bloomsburio spalva irgi sakė graži visai :)

o kas čia do tvidas Olaiva?nes nu tos šiukšlikės tai super

bet čia ne toks kaip pas mane ane?

Atsakyti

Hm, o aš tai žiūriu. T.y. pradėjau žiūrėt. Ne ištisai, aišku, bet ir mezgu, ir matau. Nu ten reikia žiūrėt - suknelės, kostiumai :). Geriausia man megzdavosi per X faktorių - ten nebūtina žiūrėt, užtenka klausyt, su Lietuvos talentais jau ne taip gerai. O man sekmadienio vakaras pagrindinis mezgimo laikas, ilgą laiką vienintelis būdavo.

net  megzdama pastebėjau, kad kai kurios suknelės kartojosi :D

Atsakyti

maniškis tai žiūri į spalvą pirmiausia tai jam negražu visokios pastelinės spalvos gali bele kaip gražiai būt numegzta, ja m arba juodas arba ryškus tik gražu, nu eglutinio bloomsburio spalva irgi sakė graži visai :)

o kas čia do tvidas Olaiva?nes nu tos šiukšlikės tai super

bet čia ne toks kaip pas mane ane?

soft donegal twidas ;)

turiu dar jo juodo babina pasidejusi,bet...vyras tikrai is jo megztuko nenori :D

Atsakyti

Žinau kad Olaivos megztukas ant jos pačios bus pritrenkiamas, tai palauksiu tos dienos, kai pasirodysi ant savęs :)

Atsakyti

Sveikos, 

daug mačiau, daug regėjau, pagirti nespėjau.....

Qqute, Lietuti, Nuoširdi, dailiai primezgėt, dailios moterys....

nemezgu kelinta diena, taip sunku ką nors pradėti. Praeitą savaitę parsitempiau penkis kamuolaičius šilko, va tokių ( http://www.ravelry.c...ang-yarns-perla) tikriausiai kokį trumparankovį dryžių konstruosiu, kaži ar įmanoma nuo viršaus reglaninant, trumpintomis eilėmis suformuoti tokias pogilias, tiek nugaroje, tiek priekyje, ale V raidės iškirptes? net nežinau ar to ir imsiuos, tiesiog pasvarstymui... o gal atviranugarį vasarai darysiu...

Ai tiesa, pasidžiaugiau jūsų susitikimu, kokios jūs visos fainos...beje tą savaitgalį ir man teko sudalyvauti cepelinų baliuje, nu sektiška aš motera  :angel_not:

Atsakyti

Olaiva, man tvidas gražuuuu  :wub: ir dar gražus megztuko fonas  :wub: jį irgi gal pati nėrei?  :huh2: 

Atsakyti

Olaiva, man tvidas gražuuuu  :wub: ir dar gražus megztuko fonas  :wub: jį irgi gal pati nėrei?  :huh2:

mama Maxima nunere :)

Atsakyti