Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man dėl darbo pobūdžio tas niekaip negresia net jei vadas ir leistų :)

na o bet tačiau sveikatą tikrint ar panašius reikalus daryt mes galim 2 dienas per mėnesį :B ta prasme iš namų dirbt nereikia :)

Atsakyti

Ot dar pakalbėsit, ot pasveiksiu ir pasinaudojus mamadieniu (net du turiu, ne visada išnaudoju) atkaksiu sriubos į Vilnių. Tik dabar jau šiltesnių orų norisi. Arba teks laukt cepelinų baliaus :) 

Atsakyti

aš kažko tai bijau kad su cepelinų balium bus kaip su pasiskraidymu :D

Atsakyti

kodėl. aš mielai sumontuosiu įdarą cepelinams nors ir poryt :B

su pasiskraidymu sunkiau. gana atsakingas toks momentas, daug visokių logistinių neaiškumų

Atsakyti

katuk o tai kur tu tą įdarą padėsi?

Atsakyti

katuk o tai kur tu tą įdarą padėsi?

nu kur kur, į cepelinus :D

turėjau momeny, kad cepelinus gal nėr taip sudėtinga susiorganizuot, ypatingai vilnietėms ir jo apylinkėse esančiom

Atsakyti

nu matai mum ne vien organizavimosi reikia, mums dar reikia vietos atitinkamam žmogų skaičiui :)

Atsakyti

Skrist niekur neskrisiu, o cepelinų tai laukiu :D 

Liniuka, skelbk datą, kada tau patogu :D o tada jau kaip kam pasiseks, nes nė viena diena nebus tokia, kad tiktų visiškai visoms :rolleyes:

Atsakyti

palauks sriubos, gi vasariniai

nu bet kaip taip vis nesidėlioja man sėkmė susitikt su mezgėjom.

pirmadienį planuojau pasinaudoti įstaigos teikiamasi bonusais darbuotojams ir nebūti darbo vietoj.

Aš kiekvieną pirmadienį trinuosi kažkur aplink Konsturucijos pr. 12 nuo 14.45 iki 15.45 val. Tai galim kavos Europoj, jei tik gali ištrūkt iš savo darbo

Atsakyti

Aš skraidymams nemoku bilietų ieškot  :B, t.y. nežinau, kur geriausia tą daryt ir kada . O pasirašyt galėsiu, kai/jei datos bus aiškesnės. Paprastai visada visur pasirašau, o datos man dažniausiai tinka, išskyrus retus atvejus. Nes mažai ką planuoju, nelabai turiu kur daugiau važiuoti, jokių (beveik) giminių, jokių balių ir pan. Tai aš tokia prisiplakėlė, tik žiūriu, kad nėra jokios didelės entuziastės/organizatorės, kad būtų prie ko prisiplakt :). Man ir Malta tinka, ir Ryga, ir Varšuva... :).

Qqute - tieisog gali 2 d per mėnesį neit į darbą? pas mus dar senam darbe būdavo tokia nuostata, kad  2 dienas gali sirgti neimdamas biuletenio. Bet jeigu iš tiesų reikia ir sergi. O kai reikia reikalus tvarkyt, tai ir tvarkai. Šiaip jeigu nėra reikalo, tai laisvos dienos tiesiog neimdavau. Man ir mamadieniai baigėsi  (kai  2 vaikai iškart 12-mečiais tapo),. kurių beveik niekada ir nenaudojau... Bet skųsti gyvenimu būtų gėda :D.

Atsakyti

Praeitą kartą bilietus susižvejojom per skrendu.lt - ten daug pasiūlymų vienu metu galima patyt pagal datas ir kainas. Aišku, paskui galima lįst į konkrečias avialinijas ir žiūrėt jų pasiūlymus. Pvz., dabar yra į Osla, Berlyna, Helsinkį, Paryžių, Milaną... periodą ėmiau kovą-balandį. Jeigu autobusais, tada čia neturiu patirties, tik vieną kartą esu keliavus per beta.lt į Prahą pažintinę akskursiją, kur buvo daug bėgimo, kad viską pamatyt.... tokios kelionės nenoriu.

Atsakyti

Tai važiuojam VASARĮ į Rygą, autobusu, su viena nakvyne ir apsilankymu jų NOBT.

Atsakyti