Abelo laukia antro skrydžio vis dar Rygoj. Jau paskaičiau, net tetą Olgą pažiūrėjau,megztinio užsinorėjau, užkandau ir stebiu aplinką šiaip šiandien ir čia kelis skrydžius atšaukė,kai kurie vėluoja. Neatkreipiau dėmesio į kompanijas, bet matyt diena skrydžiam prasta.
nori?
sakė, kad nori
pas mano drakių su vasariniais siūlais yra nykuma.
sakė, kad nori
Dabar, netrukus ar palauks kokios sriubos?
Jei netrukus, tai aš pirmadienį apie 15 val šlifuoju Konstitucijos prospektą
o man tiesiog spalvų periodas
Mano planuose irgi spalvos buvo is dr. guolio, bet tas gavo papildymą dvejus juodus
Man irgi paskutiniu metu tamsiai jūrbanginės ir bordinės paūmėjimas. O mezgu iš grindų skuduro spalvos, o eilėje tamsiai mėlyna
aš nesenai spintoj reviziją dariau. kaip man netinka tos grindų skuduro spalvos.... kam aš tiek iš jų prisimezgus.... užsidedu kokį ryškalą- iš karto veidas atsigauna. pasirodo.
renkis skuduro spalvos ką nors o ant virsaus kokį ryskų kakluosalą matok
Aha gudri aš patarinėt kai visai nemoku jokių aksesuarų nešiot
Dabar, netrukus ar palauks kokios sriubos?
Jei netrukus, tai aš pirmadienį apie 15 val šlifuoju Konstitucijos prospektą
palauks sriubos, gi vasariniai
nu bet kaip taip vis nesidėlioja man sėkmė susitikt su mezgėjom.
pirmadienį planuojau pasinaudoti įstaigos teikiamasi bonusais darbuotojams ir nebūti darbo vietoj.
pas mus nuo naujų metų galima paimti vieną laisvą dieną per mėnesį savo reikalams (tai vadinama sveikatinimo diena) tvarkyti, paliekant darbo užmokestį. iki šiol buvo per ketvirtį viena diena.... dar galima ir netgi skatintina dirbti iš namų....tai vat pirmadienis man sveikatos diena
Aha, aš irgi už spalvas. Su sąlyga, kad pilka irgi spalva . Bet ryškūs drabužiai ir mane nudžiugina, tikrai veidas atsigauna. Ypač gerai nuotaiką veikia raudonų/oranžinių miksas. Namie visą žiemą tampau savo margą raudonai oranžinį, dabar mezgu irgi raudoną labiau išeiginį . Ir Qqutės užmačiau naują raudoną pirkį labai gražų .
Man 2 mėn nisimato dirbti iš namų, išskyrus enginius, susitikimus, kai reikia ką atsispausdinti. tai į darbą - kaip į šventę važiuosiu, kur tylu, ramu, švaru/tvarkinga ir pan ..
Aš kaip išgėrus bibliotekoj dvi cisternas kavos, galiu garantuot, kad bibliotekos lentynose knygų nieks nerikiuoja nei pagal dydį, nei pagal autorius
Kaip gavo, taip iš eilės ir stato tik periodiniai leidiniai turi savo atskiras lentynas.
Neteisinga biblioteka vadinas. Nes musiskeje tai rikiuoja. Ir pagal sžalvas ir pagal dydi ir pagal autorius. Nu cia as prisidedu 😂😂😂😂 bent jau pirmose lentynose.
Aha sergu
Piršto sakė dar nepjaus Bet vėl MRT
Katuk, nu smagu girdėt, kad progresas ir į VT ateina Nors Qqtei su stagnatorium vadų turbūt tas negresia