Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gadget taigi aš viską exely turiu savo, siurprizo nebus :)

Nite nu žinau, bet vaikystėj nežinojau :)

be to vietoj darželio bibliotekoj dienas leisdavau savo kaime, ten bibliotekininkė už auklę man buvo tai maždaug nujaučiau ką ten daro, bet namie užtatai knygos mano kaip noriu taip dedu :D

kam ten reikėjo avantiūros video jutubej teta olga išleido

Atsakyti

Tai gal aš nesu tokia jau baisi manjakė, kaip kad galvojau :P Nors pas mane jokio exelinio ar kitokio dokumento nėra, tik visur kur buvo laisvos vietos balduose, pristatyta siūlų, jau nekalbu apie paprastą vilną, ji jau į apatinį  aukštą iškeliavusi, viršuje tik prabangiuosius laikau :wub:

Restar, labai patiko, tiesa, turiu prisipažinti, kad bepirštes pasisavino Saulė, tai pasidalinom, bet labai nešiojam abi :heart:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2019 - 12:11

Aš gal irgi šiandien mezginį pajudinsiu. Rankoves po vieną gaminu ratu, nes siūlas, kaip rodžiau,  juostuotas, stengsiuos dryžius atiderint.

(P.S. pagaliau rytas be tempos).

Atsakyti

Abelo tikiuosi skrenda  :D 

qqte planavau ir aš ravelry siūlus susitvarkyti, bet bijau paskiau "aparpuoli" gaut  :bijau2:  nors kai dabar eiles pasikoregavo gal reikes.

Atsakyti

Pas mane kilogramų irgi nemažai, bet didžioji dauguma likučiai, kurių vis neprisiruošiu atiduot. 

Kaip gražiai sninga :wub:​ 

Atsakyti

qqte, tavo drakiui reikia dietos.... o tu jį vis dar maitini. Čia žinai, kaip tuos augintinius, kuriuos labai myli - permaitina ir nupeni. Aš žinau, kad greitai mezgi, bet 30 kg, tai čia kokia 60-70 mezginių  :hmm:  Nekukliai :) 

Atsakyti

Nu bet ir radot užsiemimą, drakučius svert, kam taip  žiauriai elgtis... Tegu jie gyvena savo gyvenimus, o jūs savo  :B​ 

Atsakyti

qqte, tavo drakiui reikia dietos.... o tu jį vis dar maitini. Čia žinai, kaip tuos augintinius, kuriuos labai myli - permaitina ir nupeni. Aš žinau, kad greitai mezgi, bet 30 kg, tai čia kokia 60-70 mezginių  :hmm:  Nekukliai :)

O ko čia kuklintis :bigsmile:

Qutės drakius labai draugiškas, bent jau maniškis iš jo vis kažko gauna :wub: ir kažkaip gan sėkmingai - dažniausiai būna sumezgama  :D 

Atsakyti

Ir dabar jau galiu perleist Qutės drakiaus dovaną - tą tokios nenusakomai gražios spalvos :wub:  babinikę, kur sriuboj "Panoramoj" buvo apglostyta :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 sausio 2019 - 12:53

Kokios spalvos, pakėlė galvą mano nesvertasis? :D

Atsakyti

Kokios spalvos, pakėlė galvą mano nesvertasis? :D

Gražios, ryškios, nei žalios, nei mėlynos arba mėlynai žalios - nei nupasakot, nei nufotografuot :oh:

Plonas, šiek tiek garbanotas siūlas, tikrai be lašo vilnos, medvilnė, gal viskozė :wub:

Atsakyti

Nite ar mezgei ką iš jo?

Niuma o aš nesiruošiu jo labai jau dietint,jis ant palaikymo keletą metų, mes abu stengiamės nestorėt alia va ir nekūstam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 sausio 2019 - 13:04