Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Sukokiom avialinijom skrendat? kuriam laikui atidetas skrydis?

Man vasara kai rainius buvo atidejes skrydi is oslo i lt daugiau nei 3 valandom - gavau grazaus pinigelio parasius skunda :rolleyes:

Skrist turėjau su LOT (lenkai). Ne tai kad atidėjo, atšaukė visai. Kaput lėktuvėliui. Vyras sakė, gal vasarinis dyzelis šiąnakt užšąlo  :lol: kaip bebūtų aš jau sostinės oro uoste, turiu bilietus už valandos per Rygą į Ženevą. Gaila tik kad ši diena prarasta mokslo prasme, nes būsiu tik 18val :( nu bet išmoktos net dvi pamokos - skrydžius planuot dieną prieš konferencijos pradžią,o ne kelias val. ir pasiimt virbalus! :)

Dėl skundo dar pagalvosiu... šiaip šaunuoliai,kad viską organizavo (bilietus, čekin, bagažus kam reikėjo, autiką ir pan.), nu bet gaila mokslų visos dienos.... kadangi grįžimas bus sekm naktį su tom pačiom avilinijom, palauksiu dar. Duosiu antrą šansą  :victory2:​ 

Atsakyti

Nuotykiai nesibaigia!!  :lol: "Laipinimas atidedamas 10min. Atsiprašome už nepatogumus."  :lol: Kaune irgi taip prasidėjo  :lol: 

Laukite tęsinio arba manes svečiuos šįvakar  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Fiu, laipina :) keliausiu :)

Atsakyti

ot radau zabovą, persikėlinėti savo exelio siūlus į ravelry, ten pasirodo ir exeli padaro jei reikia, ir su nuotraukom galima :) tai bus veiklos sufotkint dar visus 30 kg :)

kažkaip patinka man rūšiuot, skirstyt, po lentynėles dėliot, paskiau suskaičiuot ir visokią statistiką beigi planus rašyt :D

Atsakyti

Kažkada įlaipinta dar pora valandų lėktuve pasėdėjau Briuselyje :). Čia guodžiu, ane :D. Bet tada snigo ir eilė lėktuvų buvo susidariusi prie apdorojimo nuo apledėjimo ar kažkas panašaus, kažkuo, žodžiu, išpurškė lėktuvą. Tais laikais nemegzdavau dar :).

Atsakyti

Vajazau, Qqute, koks tavo pomėgis  :blink: . Man tai labiau patinka laisvai nardyt savo chaose be lentelių ir lentynėlių :). Skirtingi tipažai  - kas kam teikia gyvenimo džiaugsmą, taip ir reikia daryt :). Aš prisilenteliuoju darbe iš pareigos, tai namie jau nebenoriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 sausio 2019 - 10:40

Nu aš nuo mažos dėliodava knygas lentynose tai pagal spalvas rūšiuodavau tai pagal dydį tai pagal autorius :D svajojau dirbt bibliotekoj :D

tai va nors siūlų biblioteką turiu :D

tiesa chaoso tai ir pas mane užtenka, siūlinio, nes pas drakių netelpa tai nu, sukrauta krūvon viskas

bet jau svajoju kaip savaitgalį susitvarkysiu :)

bet čia tik atskirose srityse man smagu, pvz archyvą tvarkyt visai nepatinka :D

Atsakyti

QQte čia pas tave 20 kg? :blink: :rolleyes: :D :B Aš galvojau, kad aš siūlų manjakė ir kaupikė, tau lyg nebūdinga :rolleyes:

Restar, tavo kakluošalas mane dabar per šalčius šildo, taip gera swapą prisiminti :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2019 - 11:05

Nuoširduk šiaip 30 kg jei ką :D

kas tau sakė kad nebūdinga, čia pas mus vienetai kam nebūdinga :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 sausio 2019 - 11:17

Nu aš nuo mažos dėliodava knygas lentynose tai pagal spalvas rūšiuodavau tai pagal dydį tai pagal autorius :D svajojau dirbt bibliotekoj :D

Aš kaip išgėrus bibliotekoj dvi cisternas kavos, galiu garantuot, kad bibliotekos lentynose knygų nieks nerikiuoja nei pagal dydį, nei pagal autorius :D

Kaip gavo, taip iš eilės ir stato :D tik periodiniai leidiniai turi savo atskiras lentynas.

Atsakyti

ot radau zabovą, persikėlinėti savo exelio siūlus į ravelry, ten pasirodo ir exeli padaro jei reikia, ir su nuotraukom galima :) tai bus veiklos sufotkint dar visus 30 kg :)

kažkaip patinka man rūšiuot, skirstyt, po lentynėles dėliot, paskiau suskaičiuot ir visokią statistiką beigi planus rašyt :D

O neišsigąsi?

Atsakyti

Nuoširduk ♥ - pamaloninai mane labai. Galvojau, gal tau nepatiko, netiko ir pan. Beje, aš irgi net dabar namie su Egloshkės baktusu. Jis kažkaip prilipo man labai ♥, prie daug ko tinka, o prie naujos suknelės išvis tobulai!

Atsakyti