Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O blogiausia,kad vis neišdrįstu pasiimt mezginio,nes keliauju tik su rankiniu bagažu.... vis bijau virbalus arba vašelį prarast.... dabar žiauriai praverstų...

galėtų oro uostuose pardavinėt kaip kvepalus :D

Daaaaug kartų išbandyta, mano mėgiamo storio įrankių neatiminėja. Iš manęs ;)

kokius vežiojiesi?

Atsakyti

2 mm trumpintus aliuminius (špagutės), 2 mm valinius neprisukamus Chiagoo, 3 mm prisukamus. Vąšelis keliavo tik 1 mm, Clover.

Atsakyti

Qqte, verslo idėja!!

Atsakyti

Qqte, nu tikrai verslo idėja! 

Gadget, geri dydžiai. Tai tikrai reiks bandyt ir man kitąkart :) nors turiu literatūros paskaityt, bet nesusikaupiu. Išmušė biški iš vėžių prasidėjęs nuotykis :)

Atsakyti

Labas tingus rytas,

Abelo iš manęs nieks neatėmė valinių 4mm metalinių virbalų (lygtais KnitPro). Net neklausė kas čia. Mezgiau viso skrydžio metu ir SAS, ir Air Baltic lėktuvuose.

Atsakyti

bet o tačiau aš galvoju kad plons virbalas taigi pavojingesnis už storą :hmm:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pries 10 metu tapau antra kart mama :wub: pazadinom jubiliate gimimo laiku su tortu ir balionais , nesuprato kas vyksta :wub:

Ženeva. Vis dar tikiuos išskrist :)

Gal sektoj turim kokių "blatų" avia kompanijose? :D

Sukokiom avialinijom skrendat? kuriam laikui atidetas skrydis?

Man vasara kai rainius buvo atidejes skrydi is oslo i lt daugiau nei 3 valandom - gavau grazaus pinigelio parasius skunda :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar iki 11 val mezgiau, filmą žiūrėdama, o paskui lovoje dar skaičiau iki 1 val.  :oh: Kai 5.30 nuskambėjo žadintuvas, galvojau, kad ką nors galiu ir nužudyti  :mad2: 

Rudo Aušros megztuko liko 1,1 rankovės  :bigsmile: Ir didelė motyvacija kuo greičiau pabaigti  :ax: Gi vakar gavau Vincio dažytą grožį  :wub:  :wub:  :wub: Negaliu, kaip rankos niežti juos išbandyti, bet daviau sau žodį - kol rudžio nebaigsiu, jokių naujų pradžių.  :B Mano grobis - tobulo beveik lygaus dažymo, nuostabios teal spalvos  :wub: visokie ten pereinančių spalvų margiai  ne mano skonio  :unsure: Niekuo nenusileidžia kokiems Malabrigams  :wub:​ Vienintelė bėda - tokiam tobulam siūlui reikia tobulo rašto  :oh: ir aš jo dar neradau  :( 

Atsakyti

Gi vakar gavau Vincio dažytą grožį  :wub:  :wub:  :wub: Negaliu, kaip rankos niežti juos išbandyti, bet daviau sau žodį - kol rudžio nebaigsiu, jokių naujų pradžių.  :B Mano grobis - tobulo beveik lygaus dažymo, nuostabios teal spalvos  :wub: visokie ten pereinančių spalvų margiai  ne mano skonio  :unsure: Niekuo nenusileidžia kokiems Malabrigams  :wub:​ Vienintelė bėda - tokiam tobulam siūlui reikia tobulo rašto  :oh: ir aš jo dar nera

Maciau man rodos fb tavo grobi, tikrai grazus siulai :wub: 

As kai ieskojau swapui siulu taip pat norejau grazaus dazymo, ne margo perejimo, tai kai jau uzsakymas buvo padarytas ir tik veliau pamaciau kaip Vincis dazo - tikrai nenusileidzia malabrigams :4u:  lauksim vaizdu :rolleyes:

Atsakyti

jo jau aš irgi įsivaizduoju apie ką Lace kalba :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos :4u: :4u: :4u:

Vakar bent 2 valandas pradrebėjau dėl mergelės TOS akies, bet lyg gydytoja nuramino...

Vincio siūlai nerealūs, aš jau būčiau qqtės žaliukų norėjusi, bet pavėlavau, nu gal dar sulauksiu, norėčiau tokių kojinių SAU :wub: :wub: :wub:

Ir pritariu, jau jos siūlai tobuli, įvaldžiusi siūlų dažymą tobulai, ir nuo tų pirktinių malabrigų kad neatsilieka tai tikrai, o gal net ir lenkia :wub: :wub: :wub:

Aš įsigudrinau darbe mažmožius pamegzti, padirbu, pamezgu, padirbu :B

Kerpena, pritariu visoms mergaitėms, kad pas tave kreivi veidrodžiai :P Esi graži moteris, o ir skara puikiomis spalvomis pasidabino :wub: :wub: :wub:

Rasyte, sveikinimai jums :4u: :4u: :4u:

Abelo, jo, gal kažkokią kompensaciją galima gauti, jei jau sugriūtų planai išvykti :4u:

Atsakyti

Labryt,

aš einu gulti anksčiau, keliuosi vėliau, bet jau taip sunkiai. Po naujų ištiko meškos miegas kažkaip.... O gal kad geležies trūksta, tai ir energijos gyventi ne horizontaliai mažiau :). katuko ten tie visi kristalai itin mistiškai skamba, net nežinočiau, kad tokių turiu :). Gerai, kad ten juos grąžinti  į vietą įmanoma, jeigu kas jau nutinka. 

Mano vienas bernas vakar visą vakarą nelaimingas buvo, šiandien į mokyklą nebėjo, nes galvą skauda. Bet temperatūros neturi, gal pavyko pagauti vakar vakare savom priemonėm beprasidedantį kokį virusą. Dičkiui irgi bloga, bet jam tai nuo nenormalaus gyvenimo ritmo, manau.... Žodžiu, vietoj to, kad ramiai viena namie pabūčiau, turiu 2 bernus, neskaitant katino.

Mane irgi labiausiai vilioja būtent toks dažymas, kaip Lace kad minėjo. Lauksiu rezultato, gal ir mano drakius pabus iš miego. Bet tik tada, kai gyvai pačiupinės numegztą dirbinį :)..

Abelo - linkiu gero skrydžio ir spėt :4u: .

Man ne tik 2 cielos rankovės, bet dar ir 2 kišenės liks, kai šiandien gal pabaigsiu megztinio kūną, liko tik atnara.

Atsakyti