Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, man patiko tai, kad gydytoja labai aiškiai filmuota medžiaga parodė, kas ten vyksta, kaip tie kristalai nukeliauja, ir kodėl svaigsta galva. Ir tada labai logiški pratimai pasirodo, nes tuo pratimu tu tiesiog priverti sugrįžti tuos kristalus į savo vietą. Dar yra skirtumas kiek toli tie kristalai pajudėję. Nes kai mums susvaigsta truputį galva ir kai gan greit atsistato, tai gali būt kad jie tiesiog atšoko iš savo vietos ir nenukeliavo toliau į tą kanalą. Pas mane jau buvo kanale, dėl to toks smarkus priepuolis. Ir dėl to reiks kokią savaitę bandyt suvaryt tuos kristalus į gardus :D  šiaip aš turiu hipotezę, kaip aš juos iššokdinau iš ten...man buvo toks momentis pasvaigimas dieną prieš prasidedant. O kitą dieną aš iš aikštelės Santariškėse išvažiuodama labai intensyviai sukiojau galvą kairėn dešinėn... ir praktiškai po valandos atguliau-įsiūbavau. Nu vat

Atsakyti

Nu bet tai ko tik nebuna kai pagalvoji

Atsakyti

Nors imk ir nesukiok galvos. Ir iš vis nejudėk. Nes nuo kažkokio judesio  gali tinklainė atšokti  nuo neteisingo lakstymosi - stuburo išvarža... Bet nejudėti irgi nesveika. Kaip toj dainoj - labiausiai kenksminga gyventi. :lol:

Atsakyti

Labas nuotykingas rytas :) gyva nuo 3val nakties, skrydis turėjo būt 6, deja, atšauktas. Laukiam kas bus toliau :) pavyks man pasimokyt jau šiandien ar eisiu kavos su mezgėjom :D

Atsakyti

Abelo, kur turėjai skristi?

Atsakyti

Ženeva. Vis dar tikiuos išskrist :)

Gal sektoj turim kokių "blatų" avia kompanijose? :D

Atsakyti

O blogiausia,kad vis neišdrįstu pasiimt mezginio,nes keliauju tik su rankiniu bagažu.... vis bijau virbalus arba vašelį prarast.... dabar žiauriai praverstų...

Atsakyti

Labas rytas, 

Nu bet tikrai, Katuk, kas per egzotine liga pas tave...  :4u:

Abelo, gero blato ir gero vejo :4u:

Aš šnd nusiteikus su bruoliu padraugaut. Lukne nori dyyydelio storo šaliko... 

Atsakyti

Labas rytas

Abelo tau kelionėms reikia prisukamus nusipirkti  jeigu neturi  :mirksiukas: 

Katuk gerai kad rado problemą ir ji išsprendžiama  :4u: 

Atsakyti

https://www.instagra...id=14p1d24ej36d

Vilna sako labas

Atsakyti

O blogiausia,kad vis neišdrįstu pasiimt mezginio,nes keliauju tik su rankiniu bagažu.... vis bijau virbalus arba vašelį prarast.... dabar žiauriai praverstų...

Daaaaug kartų išbandyta, mano mėgiamo storio įrankių neatiminėja. Iš manęs ;)

Atsakyti

Net metalinių? O jei neprisukami o su valu? Reiks trečiam kartui apgalvot variantus rimčiau :) ir dar pamoka - imt skrydį dieną prieš konferencijos pradžią. Ypač žiemą! :D

Atsakyti