Bent jau siūlų pardufkės SAUSĮ nebankruotuos.
Aš dar jokių siūolų SAUSĮ nepirkau, bet čia kažkas vis perrrka i perrrrkaaaaaaa
Gadget, kas ten pas tave tik murrrrrrrrkia, girdėdamas apie kitų pirrrrrrrkius?
Kažkaip reikia baigt darbą ir pereit nuo sofos į virtuvę . O tų darbų tiek sukritę. Kai kurie baigėsi labai sėkmingai, bet dar daug liko. Na, bet jie niekada nesibaigs. Reikia save sustabdyt. Padarysiu ryt .
Galiu rytoj kavos pasiulyt
Gal tu ir gali, o aš tai nelabai turiu biškį planų per piet.
uf-išgyvenau tyrimą. Nebuvo taip.labai baisiai. Diagnozė aiški. Parodė stabilizavimo pratimų. Gyvensiu.
O diagnozės tai necituosiu-labai jau neįdomiai sksmba, bet esmė tokia, kad mano dešinės pusės vidinėj ausį kažkokie kalcio kristalai atsikabino, nukeliavo į tokį pusiausvyros kanalą ir ten siūbuoja siūbuoja... tai vat pratimai padeda juos suvaryt į vietą.
Qqte, netikėk delfiu, nebus krizės
Neskaitau delfio mano drakius savarankiškas nuo žodžio vi siš kai
Nenoriu megzt skaros, numezgiau mėgini iš kupranugario, vuojaj kažoks tankus gavosi trečiukais, gal imt dvigubą reiks
Kai sugalvosiu ka is jo megzt, nes ką buvau sugalvojus nežinau ar tinka
Pradėsiu vaikiui bordini megztalą, norėjau taisantpečiais bet gal bus geriau paprastas reglanas, tas su ripsine juosta per vidurį
Biski smagiai megztelejau raudonai
Ir staiga klientas uzmates kokias schemas parsinesiau paklause ar cia bus su tais paukstukais
Kai pasakiau kad neee, patempe lupa, jis norejo su paukstukais matote o as kazkoki cia paprasta daikta mezgu
Baigesi tuo kad atsirado uzsakymas sekanciam su homeriu simpsonu "kad Jokūbas pavydėtų"
Jis man jau ir schema nupiest pasisiule 😆
Pazadejau aha tik nezinau kokiu budu as ta simpsona imontuosiu i megztini