Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bent jau siūlų pardufkės SAUSĮ nebankruotuos.

Aš dar jokių siūolų SAUSĮ nepirkau, bet čia kažkas vis perrrka i perrrrkaaaaaaa

Atsakyti

Gadget, kas ten pas tave tik murrrrrrrrkia, girdėdamas apie kitų pirrrrrrrkius? :)

Kažkaip reikia baigt darbą ir pereit nuo sofos į virtuvę :D. O tų darbų tiek sukritę. Kai kurie baigėsi labai sėkmingai, bet dar daug liko.  Na, bet jie niekada nesibaigs. Reikia save sustabdyt. Padarysiu ryt :).

Atsakyti

siūlų kačiūūūūkas storam storam guoly, kas gi dar

Atsakyti

Galiu rytoj kavos pasiulyt :mirksiukas:

Gal tu ir gali, o aš tai nelabai :B turiu biškį planų per piet.

uf-išgyvenau tyrimą. Nebuvo taip.labai baisiai. Diagnozė aiški. Parodė stabilizavimo pratimų. Gyvensiu. 

O diagnozės tai necituosiu-labai jau neįdomiai sksmba, bet esmė tokia, kad mano dešinės pusės vidinėj ausį kažkokie kalcio kristalai atsikabino, nukeliavo į tokį pusiausvyros kanalą ir ten siūbuoja siūbuoja... tai vat pratimai padeda juos suvaryt į vietą.

Atsakyti

Qqte, netikėk delfiu, nebus krizės :D​ 

Neskaitau delfio  mano drakius savarankiškas nuo žodžio vi siš kai

Nenoriu megzt skaros, numezgiau mėgini iš kupranugario, vuojaj kažoks tankus gavosi trečiukais, gal imt dvigubą reiks

Kai sugalvosiu ka is jo megzt, nes ką buvau sugalvojus nežinau ar tinka

Pradėsiu vaikiui bordini megztalą, norėjau taisantpečiais bet gal bus geriau paprastas reglanas, tas su ripsine juosta per vidurį

Atsakyti

O aš šono taip ir nesusiuvau  :rolleyes: ir jau nesiūsiu šian. Eisiu geriau pamegzt - užvakar beveik visą vyriško megztinio nugarą atgal numezgiau   :frusty: 

Atsakyti

Ech grazi spalva tos pusvilnes, mezgu ir net seile teka

Kazkada musu mokykloj buvo tokia juokinga valytoja

Nu is tu kur keistais vadini, budavo kaip susakys ka

Tai irgi atsimenu sako nu kaip man grazu raudoni plaukai, nors imk ir suvalgyk 😆

Atsakyti

Aš savo drakių prainformavau, kad nuo naujų ligos išmoka sudaro 62 proc algos (fb naujas sodros skaičiuotes užmačiau),o ir šiaip- viskas išleista vaistams, tai jis ant kito šono ir toliau žiemos miegu miega. Taika, ramybė ir susiklausymas su augintiniu.

Atsakyti

Katukai o apie pratimus gali daugiau papasakot?

O del ko tie kristalai atsikabina?

Atsakyti

Priežastis, kaip gydytoja išsireiškė, vienas dievas žino. Tai reiškia kad nėra nustatomos.

Pratimai skirti būtent mano kanalui. Jei pas tave kitam kanale tie kristalai siūbuoja, reik kito pratimo.

bet youtubėj liepė žiūrėt Epley right filmukus.

Atsakyti

Tai man siaip idomu apie ka tie pratimai 

As gi nesiruosiu ju daryt 😀

Atsakyti

Biski smagiai megztelejau raudonai

Ir staiga klientas uzmates kokias schemas parsinesiau paklause ar cia bus su tais paukstukais

Kai pasakiau kad neee, patempe lupa, jis norejo su paukstukais matote o as kazkoki cia paprasta daikta mezgu

Baigesi tuo kad atsirado uzsakymas sekanciam su homeriu simpsonu "kad Jokūbas pavydėtų" 

Jis man jau ir schema nupiest pasisiule 😆

Pazadejau aha tik nezinau kokiu budu as ta simpsona imontuosiu i megztini

Atsakyti