Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

attachicon.gifreceived_284566082251723.jpeg Katuk, gal twidai vyliotų :D Mane tie pirmi violetiniai gundo, bet yr ir kitokių... Su šilko pėdsakais net :D attachicon.gifreceived_292146318108452.jpeg

Nerodyk man to antro, žalio, kol burokėlinio nesumezgiau.

O yra tvido, kad bedantis būtų?  :hmm:​ 

Yra. Bet tada jo kaina su dantais.

Tas japoniškas siūlas 

Atsakyti

Aš dar bibliotekoj turiu tamsiai šokoladinio tvido su raudonom šiukšlytėm. Plonas, dratinis, bet pridėjus kokį švelnų siūlą gal ir visai nešiojamas būtų. 

Dar turiu siūlo galo kelių spalvų tvido likučių po kelis kamuoliukus. Gal reikėtų kokį margių susikombinuot :hmm:

Kaip neturiu šiandien darbe ką veikt :B Marinuoju laiką, o galėčiau megzt... Ryt dirbu iš namų :D​ 

Atsakyti

Ingriga o kokį juodulį megsi? iš ko? o gal ir gerai nepersivyniojus megzt, mazgų nebus :)

bet babinaites vaziuojant autobusu nelabai paimsi :D

Sarange pas berniukus juodo siulo parupino, toks kaip virvele 95% merinas, pradejau nuo virsaus, kaip megzt dar nevisai sugalvojau :hmm:

Atsakyti

kažkodėl labai staigiai užsimaniau su mezgėjom pirties....

Atsakyti

nu nėr jokių gražių modelių, reiškia siūlų man nereik :B

Atsakyti

Jei gražus siūlas tai apie modelį galvot jau kaip ir nebereikia. 

Atsakyti

Gavau kitu antibu, nes vis dar karsciuoju. Pasveiksiu ir as...

Atsakyti

Niuma, mano anyta prieš Kalėdas panašiai sirgo. ilgai ir nuobodžiai kankino temperatūra, kosėjo. ko lgalų gale gavo antibiotikų. bet jau po to irgi kažkaip sunkiai sveiko

Liniuka, nu bet vistiek , kažkokia vizija turi būt. nes net ir užvalkaliuko iš bele ko nenusimegsi

Atsakyti

kažkodėl labai staigiai užsimaniau su mezgėjom pirties....

Galiu rytoj kavos pasiulyt :mirksiukas:

Atsakyti

Viena gydytoja pasakojo, kad  buvo vaikas, kuriam jau neprisimenu kiek ten kursų antibiotikų buvo suduota (5 ar daugiau), o jis nepasveiko. Tai ji liepė pasidaryti kažkokį ten tyrimą, pasėlį kur paima ir žiūri, kokia bakterija išauga. Tai padarė, tyrimą, pažiūrėjo, koks antibiotikas veikia ir vaikas iš karto pasveiko.

Aš tai nieko nenoriu. Nebent susisukti šiltai ir užmigti žiemos miegu, bet čia nesiskaito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 sausio 2019 - 15:34

Taigi antibiotikogramą daro šiaip. Bet dažniausiai niekas nenori laukti, ir lyg mokama ji, nebeatsimenu, bet esam darę ne sykį, kai dar vaikai mažesni buvo. Nes bakterijos gi vis labiau prisitaikančios. Tada duoda plataus spektro antibiotikus, o kitą sykį jau ir jie nebeveikia. reikia ištirti, kurie būtų veiksmingi..

Tfu tfu, nebeatsimenu kas kada pas mus yra antibiotikus vartojęs. Profilaktiškai esam ne sykį išsirašė, gal ir dabar kur spintelėj guli nepradėtas Ospamoxas (čia kai gydytoja sako, kad jeigu nepagerės trečią dieną, tai galit pradėti gerti, o aš jeigu tik įmanoma neduoti vaistų, tai ir neduodu, skūpydla :).

LIniuka, tau štilis nuo auditų biškį? :).

Atsakyti

:D  :D "skūpydla" tokis aukštaitiškas žodelis  :wub:​ 

Atsakyti