Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

Lietuti nugi dailu..nu tik ilgio trūksta

Pritariu. Ir dailu, ir ilgio trūksta.

Atsakyti

Lietuti, labai gražios spalvos, ir dailiai atrodai.

Atsakyti

o man lietucio mezginiuos ilgio jau nebetruksta,nes zinau,kad ji cia SAU mezge,toks jos megstamas mezginiu ilgis,ir patinka mums,per trumpa ar pan.,jai visiskai vienodai.nes ji tokius mezga.sau :)

man toks asmeniskai netiktu,nes pasilenkus nemegstu,kai nugara plika buna.turiu pora tokiu ant ribos,man trumpokoku,tai jau stengiuos nesilankstyt su jais :D

kacumota,kai sekasi ta mergaitiska megzti? as irgi marginsiu po merino gija vis kita spalva keisdama :)

Atsakyti

Labryt,

Qqutė - koketė :D. Žavi pacankė, o megztukas greitukas, net girt liežuvis neapsiverčia. Gal kinietis koks mezgė, o ne tu :B .

Lietuti - dailus dryžiukas. O ilgį kiekviena sau renkamės :).

Vakar buvau gera mama - kepiau lazaniją, o tarpuose tarp proceso etapų žiūrėjau serialą ir turėjau lomkes :D. Vieną mezginį reikia siūti - prieš tai išsiaiškinus, kaip gražiai tą ripsą susiūti - negaliu žiūrėdama; antras megztinis primegztas iki rankovių išėmų - reikia daryti sprendimus - negaliu žiūrėdama; kojinė - reikia užbaiginėti su aprašymu - negaliu žiūrėdama; yra dar kelių metų senumo pončas, bet ir tas bjaurybė tokioj stadijoj, kur reikia priiminėti rimtus sprendimus, o dar ir prisiminti reikia, ką ten dariau - negaliu, tai atradau tokią neprobleminę skarą, kurią galėjau megzti, buvo išsigelbėjimas. Jau kai/jei baigsiu, tai bus daug pabaigtukų :). Bet pritariu, kad prie serialų gerai mezgas. Ar tik nebūsiu įgavus ligos. Bet antro sezono pabaigoj jau daraus biškį ironiška :B . Gal tuoj tylos ir pabuvimo su savim pasiilgsiu :).

Atsakyti

Labryt,

Qqutė - koketė :D. Žavi pacankė, o megztukas greitukas, net girt liežuvis neapsiverčia. Gal kinietis koks mezgė, o ne tu :B .

Lietuti - dailus dryžiukas. O ilgį kiekviena sau renkamės :).

Vakar buvau gera mama - kepiau lazaniją, o tarpuose tarp proceso etapų žiūrėjau serialą ir turėjau lomkes :D. Vieną mezginį reikia siūti - prieš tai išsiaiškinus, kaip gražiai tą ripsą susiūti - negaliu žiūrėdama; antras megztinis primegztas iki rankovių išėmų - reikia daryti sprendimus - negaliu žiūrėdama; kojinė - reikia užbaiginėti su aprašymu - negaliu žiūrėdama; yra dar kelių metų senumo pončas, bet ir tas bjaurybė tokioj stadijoj, kur reikia priiminėti rimtus sprendimus, o dar ir prisiminti reikia, ką ten dariau - negaliu, tai atradau tokią neprobleminę skarą, kurią galėjau megzti, buvo išsigelbėjimas. Jau kai/jei baigsiu, tai bus daug pabaigtukų :). Bet pritariu, kad prie serialų gerai mezgas. Ar tik nebūsiu įgavus ligos. Bet antro sezono pabaigoj jau daraus biškį ironiška :B . Gal tuoj tylos ir pabuvimo su savim pasiilgsiu :).

Aš tai serialus tik klausau. Jei žiūrėčiau, iš viso nieko nenumegzčiau  :D 

Qqutės greitukas dailus  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

O aš nenormali, nu manęs neužkabino nei Dautonas iš antro bandymo, nei tas medicininis Saving hope....  O jei ieškosiu serialo, tai visai nepamegsiu, O be serialo tikrai nesimezga  :oh: Tikra bėda :D

Serialus ir aš praktiškai klausau, užmesdama akį, jei kažką praleidžiu tai atsisuku, arba sustabdau, kokia gi čia bėda :D

Lietučio megztukai man jau visi maišosi, atrodo, kad tuos pačius rodai po kelintą kartą :D

Ilgio man irgi trūktų, man tai jei trūksta ilgio, tai ne tik lenktis negaliu, aš pastoviai tampau, o jei vieną ar du kartus apsivilkus tampau, trečią kart nebesirengiu  :oh:

qqtės dailus greitdarbis, :4u: kokia jo tikra spalva? Tokia lyg netradicinė  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 21 vasario 2017 - 10:35

šlapias.gulintis.

DSC_2916_medium2.JPG

DSC_2912_medium2.JPG

DSC_2926_medium2.JPG

Atsakyti

šlapias.gulintis.

Wow, koks grožYs  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Paprotinkit mane, kaip tokį reglaną megzti su didžiausia trikampe iškirpte, čia nuo viršaus megztas reglanas ir paskui nuo rankovių priekiui pridedama vis po akelę kiekvienoje eilėje, ar kaip, norisi kažką naujo išmokti..

Pvz kaip šitam?

Donstop, dėkoju :4u:

Pridėta:

• Priedas  sm.jpg   69,73KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 vasario 2017 - 10:50

Paprotinkit mane, kaip tokį reglaną megzti su didžiausia trikampe iškirpte, čia nuo viršaus megztas reglanas ir paskui nuo rankovių priekiui pridedama vis po akelę kiekvienoje eilėje, ar kaip, norisi kažką naujo išmokti..

Pvz kaip šitam?

Ripso čia kita mezgimo kryptis :) jis "duoda" iškirptės "gilumą"  :) 

Olaiva, ant lempos lipai iš viršaus pafotografuot :D

Atsakyti

ale tai :hmm:  keistenybė kažkokia gal, bet Olaivos megztinis man kol kas nepatinka. na, bet kaip jinai ir minėjo šiandien- mezgė SAU, tai kodėl man turi patikti :Dnoriu pamatyt ant Olaivos, nes dažnai toks vaizdas pataiso mano nuomonę tuo klausimu :D

Vasaros_lietaus megztukas man nepasirodė trumpokas. viskas priklauso su kuo ir prie ko. gal prie džinsų ir ne visai patogu, bet pvz, aš turiu tokią problemą: turiu vieną sijoną, prie kurio tiktų tik trumpas megztukas, visi turimi per ilgi šiuo momentu. nes tiktų palaidinė sukišta į sijoną, bet dabar šaltoka man. tai va.

nors dažniausia megzdama sau, aš niekaip nenutaikau patogaus ilgio. tai per trumpa tai per ilga :D

serialus ir apskritai filmus aš klausau. jei žiūriu, tai dažniausiai miegas mane įveikia. o megzt nežiūrėdama į mezginį dar neišmokau.

ai, Nuoširdukui norėjau parašyt. kad gal tu susirask kokį aprašymą, nes iš mūsų kalbų tai nieko nesuprasi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 vasario 2017 - 11:16

Ripso čia kita mezgimo kryptis :) jis "duoda" iškirptės "gilumą"  :) 

Olaiva, ant lempos lipai iš viršaus pafotografuot :D

nea,uzteko ranka su fotiku iskelt ;)

Atsakyti