O yra tvido, kad bedantis būtų?
Yra nu pvz., jei su angora, ar medvilne.
Liniuka, ką tu čia man rodai? Kai minėjau pastelinę, tai tokios neturėjau omeny . Melsva, žalsva, balkšva, pilkšva.... Bet šiuo metu man nuoširdžiai nieko netrūksta .
Mano slaptažodžiai pastaraisiais 2-3 metais - teigiamos afirmacijos . Viena išsipildė (sodas), dabar su puikia sveikata vienas susijęs . Kasdien reikia suvesti, tai lengviau nusiteikti mąstyti pozityviai.
tvidui labai reik pritaikyt modelį, jis toks nespyruokliuojantis
kažkokiais senias laikais Gadgetas yr mane išvedus iš kelio su tokiu nerealiu tvidu, kuris buvo medvilnės pagrindu, iš kurio mezgiau Lewenvicką. nesunešiojamas ir nekandantis. dar netgi yr likę keli kamuoliukai, bet nesugalvoju kur panaudot. ir jo spalva tokia surūdijus...tai vat lewenvickui kažkaip labia neblogai tiko, nereikia jam kažkokio kritimo
mane tai beveik visi tvidai kanda išskyrus tąą, kur su Nite dalinomės
tie šarangės užrodyti iš vis bibliotekinio fainumo., nu bet..va ką iš jų megzčiau nežinau
ir šiaip dar turiu dyydele babiną kažkokio šokoladinio tvido ir žalio nemenką nuo Olaivos rogučių
iš žalio žinau ką megsiu o iš rudo nelabai
dar turiu gabaliukų soft donegal iš narplioju.lt ten įdėjus jinai tokius kiekius pasibandymui kad mėginuką pasimegzt kaip tik
ale rankos nedaeina
Liniuka, turbut toks pat, bet tavo spalvos neber. Yra dar tokia žalsva, dūminë pilkšva, ir tokia nei rausva, nei lašiškai blanki, visos gražios Lace, kiek sumezgei? Ar nenutruko siulas? Ar fainas išskalbus?
Nežinau, reikia pasverti, kiek babinoje liko. Žinau, kad pirkau berods 500g ir iš vaizdo dar labai nemažai liko, vakare pasversiu. Siūlas mezgamas elgėsi gražiai, netrūkinėjo. Išskalbus pagražėjo, bet dantis šiokius tokius turi. Rūta sakė, kad ant nuogo kūno negali vilkits.