Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O yra tvido, kad bedantis būtų?  :hmm:​ 

Yra :D nu pvz., jei su angora, ar medvilne.

Atsakyti

nežinau, ryškiai pas mane kalasi viduj du tokie prieštaringi elementai " noriu ir reikia

Atsakyti

Lace, aš noriu tavo tvido likučio :4u:​ 

Atsakyti

sarangyte tvidu uzrode.  vajei kad grazu . as paktiskai irgi neturejus.  tai nor....i  drakalaitis :unsure:

Atsakyti

Liniuka, ką tu čia man rodai? :D Kai minėjau pastelinę, tai tokios neturėjau omeny :). Melsva, žalsva, balkšva, pilkšva.... Bet šiuo metu man nuoširdžiai nieko netrūksta :).

Mano slaptažodžiai pastaraisiais 2-3 metais - teigiamos afirmacijos :). Viena išsipildė (sodas), dabar su puikia sveikata vienas susijęs :). Kasdien reikia suvesti, tai lengviau nusiteikti mąstyti pozityviai.

Atsakyti

Ką turim, tą rodom :D​ 

Atsakyti

tvidui labai reik pritaikyt modelį, jis toks nespyruokliuojantis

kažkokiais senias laikais Gadgetas yr mane išvedus iš kelio su tokiu nerealiu tvidu, kuris buvo medvilnės pagrindu, iš kurio mezgiau Lewenvicką. nesunešiojamas ir nekandantis. dar netgi yr likę keli kamuoliukai, bet nesugalvoju kur panaudot. ir jo spalva tokia surūdijus...tai vat lewenvickui kažkaip labia neblogai tiko, nereikia jam kažkokio kritimo

Atsakyti

mane tai beveik visi tvidai kanda išskyrus tąą, kur su Nite dalinomės

tie šarangės užrodyti iš vis bibliotekinio fainumo., nu bet..va ką iš jų megzčiau nežinau

ir šiaip dar turiu dyydele babiną kažkokio šokoladinio tvido ir žalio nemenką nuo Olaivos rogučių

iš žalio žinau ką megsiu o iš rudo nelabai

dar turiu gabaliukų soft donegal iš narplioju.lt ten įdėjus jinai tokius kiekius pasibandymui kad mėginuką pasimegzt kaip tik

ale rankos nedaeina

Atsakyti

Twidui praktiškai nereik rašto, geriausiai lygiai, tai geriau mašinistems, nebent norit negalvodamos lygiai virbaluot :)

Twidas niekad nebus idealiai švelnus ir lygus, vien del tų šiukšlyčių :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 09 sausio 2019 - 13:52

Liniuka, turbut toks pat, bet tavo spalvos neber. Yra dar  tokia žalsva, dūminë pilkšva, ir tokia nei rausva, nei lašiškai blanki, visos gražios :D Lace, kiek sumezgei? Ar nenutruko siulas? Ar fainas išskalbus?

Nežinau, reikia pasverti, kiek babinoje liko.  :unsure: Žinau, kad pirkau berods 500g ir iš vaizdo dar labai nemažai liko, vakare pasversiu.  :unsure: Siūlas mezgamas elgėsi gražiai, netrūkinėjo. Išskalbus pagražėjo, bet dantis šiokius tokius turi. Rūta sakė, kad ant nuogo kūno negali vilkits.   :)​  

Atsakyti

1_BasketCaseAMPED-0393_medium2.jpg

lorelei1_medium2.JPG

DD8696BB-316B-400E-ABDE-577B96E6CE0D_med

46893529_207969023437915_662295168196332

Willowwork_Cowl_1_hi-res_medium2.jpg

laine_6_sarinordlund_4_jh_medium2.jpg

Atsakyti

Iš to nenorėjimo nieko daryt šalį brūžinu. Juodą ir gal dar baltą prie to pačio nenorėjimo spėsiu padaryt :) tada The marvelous Mrs. Maisel ir apnėrimas.
Nei skaičiuot, nei galvot, o rankos užimtos :)

Atsakyti