received_284566082251723.jpeg 104,68KB 3 Parsiųsta kartų Katuk, gal twidai vyliotų Mane tie pirmi violetiniai gundo, bet yr ir kitokių... Su šilko pėdsakais net received_292146318108452.jpeg 135,87KB 7 Parsiųsta kartų
aha, būt neblogai
Ai tiek to, vis tiek suvedžiosi ir paliksi
Ir kodėl taip norisi megzt 8:00-17.00 darbo dienomis
Šarange, čia berniukų tvidas? Gal toks kaip mano oranžinis su keturguba sudėtim?
Beje saviškių sukneliniu kiekiu galiu dalintis už 10 eur
Jau tie burokėliniai
Bet aš ir taip tvidų prikaupus... reiktų dalintis, ne į naujus žvalgytis
Aš tvido taip ir neturėjęs normaliai. Bet norėčiau arba gražiai raudono arba pastelinio kokio nors. Nors kam man...
Pasėdėjau šiandien R. Masiulio kėdėj .
Restar, 09 Sau 2019 - 13:01, parašė: Aš tvido taip ir neturėjęs normaliai. Bet norėčiau arba gražiai raudono arba pastelinio kokio nors. Nors kam man... Pasėdėjau šiandien R. Masiulio kėdėj .
18000003-2000x1333.jpg 46,56KB 0 Parsiųsta kartų
Iš to burokėlininio tvido aš paskutinį Rūtos megztinį (Redžio pusbrolį) mezgiau. Liko turbūt dar vienam megztukui, mielai kam nors perleisčiau, antro megzti nebenoriu
Iš to burokėlininio tvido aš paskutinį Rūtos megztinį (Redžio pusbrolį) mezgiau. Liko turbūt dar vienam megztukui, mielai kam nors perleisčiau, antro megzti nebenoriu
Ir tas tvidas toooks faaaiinas vos susilaikėm abu su drakium tik spalva mus sustabdė
Liko vieną šoną susiūti ir galus suslėpt
Bet kas fotkins
Labos
Perskaičiau, pasisveikinau
Tvido noriu, bet žinau, kad nemegsiu. Iš Wooly ko nors noriu, bet irgi žinau, kad nemegsiu... visko noriu, kaip Gadget sakė - į biblioteką Dar galvoj krūvos dažymo idėjų -irgi visas išbandyt noriu.
Cepelinų noriu, į Rygą noriu. Naujo megztinio noriu (net žinau, kad juodo pereinančio ir iš savo dažytų), bet kažkaip nieko nedarau, tik noriu. O daryt, aišku, tingiu.
Dar noriu, kad sveikos būtumėt. Chimera teisi - reikia linkėt ne nesirgti, o būti sveikiems!!! Šito linkiu netingėdama
O yra tvido, kad bedantis būtų?
Liniuka, turbut toks pat, bet tavo spalvos neber. Yra dar tokia žalsva, dūminë pilkšva, ir tokia nei rausva, nei lašiškai blanki, visos gražios Lace, kiek sumezgei? Ar nenutruko siulas? Ar fainas išskalbus?
Vinci, nu šitas su bukais dantim babinoj ner lb švelnuolis, bet išskalbtas tai toks visai nieko, aš tai nebijau, nors vilnoniais twidais tai irgi nusivylus esu....