Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  received_284566082251723.jpeg   104,68KB   3 Parsiųsta kartų Katuk, gal twidai vyliotų :D Mane tie pirmi violetiniai gundo, bet yr ir kitokių... Su šilko pėdsakais net :D Priedas  received_292146318108452.jpeg   135,87KB   7 Parsiųsta kartų

Atsakyti

aha, būt neblogai :rolleyes:

Ai tiek to, vis tiek suvedžiosi ir paliksi :D

Ir kodėl taip norisi megzt 8:00-17.00 darbo dienomis :hmm:​ 

Atsakyti

Šarange, čia berniukų tvidas? Gal toks kaip mano oranžinis su keturguba sudėtim?

Beje saviškių sukneliniu kiekiu galiu dalintis už 10 eur :B​ 

Atsakyti

Jau tie burokėliniai :wub:  :bigsmile: 

Bet aš ir taip tvidų prikaupus... reiktų dalintis, ne į naujus žvalgytis :sleep:

Atsakyti

Aš tvido taip ir neturėjęs normaliai. Bet norėčiau arba gražiai raudono arba pastelinio kokio nors. Nors kam man... 

Pasėdėjau šiandien R. Masiulio kėdėj :)

Atsakyti

Restar, 09 Sau 2019 - 13:01, parašė: Aš tvido taip ir neturėjęs normaliai. Bet norėčiau arba gražiai raudono arba pastelinio kokio nors. Nors kam man... Pasėdėjau šiandien R. Masiulio kėdėj :).

Priedas  18000003-2000x1333.jpg   46,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš to burokėlininio tvido aš paskutinį Rūtos megztinį (Redžio pusbrolį) mezgiau.  :rolleyes:  Liko turbūt dar vienam megztukui, mielai kam nors perleisčiau, antro megzti nebenoriu  :B​ 

Atsakyti

Iš to burokėlininio tvido aš paskutinį Rūtos megztinį (Redžio pusbrolį) mezgiau.  :rolleyes:  Liko turbūt dar vienam megztukui, mielai kam nors perleisčiau, antro megzti nebenoriu  :B​ 

Ir tas tvidas toooks faaaiinas  :wub: vos susilaikėm abu su drakium  :D tik spalva mus sustabdė  :lol:​ 

Atsakyti

Liko vieną šoną susiūti ir galus suslėpt  :rolleyes:

Bet kas fotkins  :hmm:​ 

Atsakyti

Labos :) 

Perskaičiau, pasisveikinau :)

Tvido noriu, bet žinau, kad nemegsiu. Iš Wooly ko nors noriu, bet irgi žinau, kad nemegsiu... visko noriu, kaip Gadget sakė - į biblioteką  :unsure:  Dar galvoj krūvos dažymo idėjų -irgi  visas išbandyt noriu. 
Cepelinų noriu, į Rygą noriu. Naujo megztinio noriu (net žinau, kad juodo pereinančio ir iš savo dažytų), bet kažkaip nieko nedarau, tik noriu. O daryt, aišku, tingiu.

Dar noriu, kad sveikos būtumėt. Chimera teisi - reikia linkėt ne nesirgti, o būti sveikiems!!! Šito linkiu netingėdama :)

Atsakyti

O yra tvido, kad bedantis būtų?  :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka, turbut toks pat, bet tavo spalvos neber. Yra dar  tokia žalsva, dūminë pilkšva, ir tokia nei rausva, nei lašiškai blanki, visos gražios :D Lace, kiek sumezgei? Ar nenutruko siulas? Ar fainas išskalbus?

Vinci, nu šitas su bukais dantim :D babinoj ner lb švelnuolis, bet išskalbtas tai toks visai nieko, aš tai nebijau, nors vilnoniais twidais tai irgi nusivylus esu.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 09 sausio 2019 - 13:31