Screenshot_20190109-092054__01.jpg 289,56KB 0 Parsiųsta kartų
Kerpenai atskiras labas, kava ir pagyrimai - labai šaunus tavaspalvis kakluošalas.
Screenshot_20190109-092054__01.jpg 289,56KB 0 Parsiųsta kartų
Kerpenai atskiras labas, kava ir pagyrimai - labai šaunus tavaspalvis kakluošalas.
https://m.knygos.lt/product/1200554
O pries tai buvo "silko pirklio dukra" .Nu toks rasinelis pasirode....tik nervino, kad -"nu dùra"
Gadget mažučiui sveikatos balions
be ašarų šits
51D3FoxG2LL._SX372_BO1,204,203,200_.jpg 40,16KB 0 Parsiųsta kartų
tik rusiškai
nu jep kažkas tokio, biškį aišku jau pagyvenus ta knyga tai kai ką taip juokinga skaityt, pvz kaip tai kad akių uždėjimo būdai yra du
bet esmė pirmos dalies kad nu reik žinot visokių būdų bet labai nesinervint ir megzt kaip tau geriausia (pėvėzė nemėgsti siūt nu ir nesiūk, megzk apvaliai ale bet tačiau žinok kokie yra susiuvimo būdai ir t.t.
Qqte, babinaitai kartoninė 40g, plastikinė 50g, jei ten kokia mandresne gal dar truputį daugiau.
Kerpena, gražios spalvos labai ir bus geras daiGtas
Katuk, iš savo patirties galiu pasakyt, kad ne viskas taip baisu kaip prisiskaitai... Taip, kad nenusiteik. Aš kai tiek tyrimų ir visokio š praejus galiu pasakyt, kad net operacija trečia man jau nebebaisi buvo...
P. S. Buvau priversta išnaudot saviitaigą, vakar kartojau ištisai sau, kad šiandien pabusiu neskaudančia galva nu ir pabudau beveik neskaudančia. Dar paskaičiau, kad net mintyse nereikia galvot apie ligą, net jei ir galvoji teisingai, kad pasveiksi, reikia galvot tiesiog apie sveikatą, o ne ligą. Šiaip nesusimastai apie tokius dalykus...
Labas rytas suraitytas.
su tais siūlų pirkiais žadinat manyje kažkokį žvėrį....
nors man ir nereik, bet vis....
pvz noriu kokio nors bordo, vyšninio, burokėlinio, baklažaninio. aišku, pas drakių naujų tokių nėr, radau tik ardytų. jie tikrai neblogi, bet vistiek ardyti. pradėjau mMerigold iš jų. nu bet vistiek kirba kaži kas, kodėl gi man nenusipirkus ko nors mielo ir malonaus.....bet sąžinė irgi nemiega - liepia nueit į rūbinę pažiūrėt, kokie ten maišai ir dėžės pakrautos ir gręžiamai klausia - o ką su jais????