Liniuka
Liniuka, čia tam pirštui, kur įtvarą nešiojai? Ar ten dėl kitko? Norėjau pasirodyt, bet nuotraukos tokios kambary išėjo, kad nėr ką rodyt. Žaidžiau šviesiausioj namų vietoj prie veidrodžio.
Man labiau patinka išvirkščioji pusė. Nors tojkiose gerose nuotraukose nelabai tas skirtumas ir matosi.
IMG_20190108_184659.jpg 201,73KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20190108_184544.jpg 193,79KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_20190108_184459.jpg 152,69KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_20190108_184029.jpg 81,08KB 0 Parsiųsta kartų
Dar reikia čia sagų, bet nenusipirkau. IMG_20190108_183820.jpg 99,67KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20190108_183615.jpg 102,34KB 0 Parsiųsta kartųo
Kažkada baisiai norėjau tokio šaliko, tik siūlų gražių ir neduriančių nesugalvojau. Šitie gal kiek per stori šitam daiktui. Bet jei neprigis, galėsiu išardyt ir kitokį nusimegzt. Buvo malonu megzt.
Modelis https://www.ravelry....rary/tubularity
Kad tik nenutiktų, kaip šitam filmuke, su tuo malonumu megzt.
Paskaitau jus... paskaitau... po kokias 2 eilutes rankoves per diena pamezgu- ir viskas... nes baisiai ner upo ir jegu- vakarais uzeina galvos svaigimai kažko.... nu nenoriu eit sektiškai ligu irškot, bet jei nepraeis... gali tekt. Lūpos irgi suskeldeję. Gerklės jau beveik neskauda
o bet tačiau po pasikalbėjimo didelėmis raidėmis ir po pirmo pavyzdžio MB suprato kada ir kaip reik migdyti mažiu- nuo ti gyvenimas lengveja šiandien ryte manes niekad nemušė!!
bei gi ačiū Abelo už youtube pamokele apie vaiku auklejima- lyg ir nieko naujo, bet kai va dar kart ir vaizdi gai, tai vel lengviau sekasi save aukleti
labas rytas
staiga tokia tyla
aš vakar pora babinaičių gavau ir toks klaustukas
kiek maksimum gali svert kartoninė babinutė?nes sveria visas siuntinys gerokai daugiau nei užsakiau galvoju negi čia tokios sunkios tos babinikės, ar tiesiog nesuko galvos pardavėjai ir visas babinikes sukrovė (smagu aišku gaut daugiau)
Svarstyklės sugedusios pas kažką
labas rytas
šiandien vakarop turiu tokią procedūrą, kurios bijau jau nuo ryto tyrimą videonistagmometrijos aparatu. čia dėl vestibuliarinio aparato. nu pliam paskaičius atsiliepimus tai kąžinau, šlykštuva laukia
ir kadangi kava sumažinta iki minimumo, tai miego noriu nuolat, mezgt neišeina, nes iškart užknarkiu
Kerpena, labai tau tos spalvos tinka ir pati esi graži moteris
Labas rytas
Slapias vakaras buvo.Skaiciau knyga ir verkiau.Gal kaip Kerpena kazkada sake-randi kazkokiu sasaju su savo gyvenimu, savo aktualijom., tai visai kitaip skaitosi.
Nu net pagooglinau
iš aprašymo tos neperskaitomos procedūros tai nieko ten baisaus
Bet tai čia kažkokia epidemija ar kas, jau nežinau kiek žmonių tais svaigimais skundžiasi, va kaip tik kolegė virtuvėj pasiguodė kad nestabili pasijuto
man vakar irgi tokie lengvi pasaulio sukimaisi pasireiškė (net pagalvojau kad čia gal oro lašeliniu būdu perduodamas virusas, bo iš vakaro paplepėjom maksimoj )
Kacumota ką skaitei?
man neskaitadieniai visai (nu tiesa paskaitinėju mezgimas be ašarų kompe pdfa , ir nesuprantu ko tos rusaitės tokios sužavėtos)
baisumas tame, kad apie 20 minučių sukelia tau sukimąsi smarkų ir negali pakeisti padėties. man tas ir baisu, nes dar prisimenu tą šlykščią būseną......
beje, apie virusą irgi pagalvojau, nes MB prieš man susergant toks keistas buvo, bet gal jam tiesiog lengviau praėjo. arba man persimetė į vidurinę ausį, o jam ne.
Mezgiau. Minimaliai.
Nusipirkau raudoną lūpdažį, itališką. Perspjovė iki tol buvusį ir pasibaigusį orifleiminį TRUE RED.
Katuk, kai pasisakai apie baimę, ji sumažėja.
Kacumota ką skaitei?
man neskaitadieniai visai (nu tiesa paskaitinėju mezgimas be ašarų kompe pdfa , ir nesuprantu ko tos rusaitės tokios sužavėtos)
Aha, ką skaitei, kacumota?
Kas per pdf pe ašarų, kurio neturiu?
Mažutis mano serga