Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukas irgi gyens :), kad jau gyvenimo (pirkimo) malonumais mėgaujasi  :super: .

Mersedes gerai nuskambėjo :D.

Aš tai iš bado mirštu. Atvažiavau į darbą trumpam, pietų neėmiau, galvojau, kad neužsibūsiu, bet jau ir sprandą skauda nuo sėdėjimo... Namie valgyt irgi niekas nepagamino.

Atsakyti

Bet arbatmedžio aliejus vienas iš tų eterinių kuriuos galima tept grynus ir nenudegina, jis atvirkščiai šaldo

o jei alergija tai ir skiestas sualergizuos

Atsakyti

Vyrui tai nupirkau Mersedes

Aš pirkau užpernai Ferrari.

Puodelį ;)

Atsakyti

Bet arbatmedžio aliejus vienas iš tų eterinių kuriuos galima tept grynus ir nenudegina, jis atvirkščiai šaldo

o jei alergija tai ir skiestas sualergizuos

ai, mano patiritis rodo, kad jeigu yra kokia žaizdelė tai nemaloniai peršti, kai grynu tepi

Atsakyti

Vaidaw, mano 3/4 vaikų atsilaikė prieš visas vėjaraupių bangas darželiuose ir kaimynystėj. Dvyniai iki 11 m. Taigi, zakon podlosti, susirgo pernai Madeiroje 2/3 :). Bet aš kažkaip fatalistė tuo klausimu. Reiškia, taip reikėjo ir taip buvo geriausia (tik dabar taip manau, streso tai užteko :) ) Nes tikrai lengvai ir nenuobodžiai prasirgo - nei dienos neteko pagulėt lovoj, o ir po levadas bastėmės, ir vandenyne maudėsi,  ir gražiausiais vaizdais mėgavosi:). Temperatūros gal buvo, gal nebuvo, gi negalėjau pamatuot :). Tiesa, sesė dvynė dar namie iki kelionės prasirgo, bet taip įtartinai lengvai, lengviausiai iš visų su vos kokiais 20 spuogelių, tai bijau, kad nesirgtų dar kokį antrą kartą. Dičkis tuo tarpu su gana aukšta temperatūra savaitę lovoj praleido būdamas 6 m....

Aš Dotteros On Guard  mišinį naudoju vaikams ir sau ligų atbaidymui, riešus pasitepu . Man jis ir kvepia maloniai, kadangi kvepalų šiam gyvenimo etape net nebeturiu, tai kartais juo dėl skanumo pasitepu :).

Atsakyti

Nereikia vidaus tepti, prie nosytės taškiukus patapšnoji su tuo ausų krapštuku ir viskas, jei vidų tepti, tai gal ir reikia skiesti :)

Man kvapas nelabai, bet užsimerkiu ir žiūriu naudos, o nauda tikrai yra.

Atsakyti

Nuvežiau Vilių pas gydytoją. Pamatė, išgirdo mane, sako- tau pačiai reikia antibiotikų. Pliki skaičiai ne viską parodo, savo organizmą juk žinai ir jauti. Kaip sakoma, kiek daktarų, tiek nuomonių.

Atsakyti

reikia vadinas dar vieno daktaro :)

nors yra buvę ir man kai užėjo gerklė ir nu niekaip nepraėjo, Tada MB sirgo pūline angina su aukščiausia temperatūra nenumušama, o man tiesiog peršėjo gerklę ir krenštėjau, MB gavo antibų, pasveiko o aš tokia ir toliau  nei sveika nei serganti...kai pasakiau gyd. sako tau nerodo nei tyrimai nei vaizdas tavo ne toks, bet kažkaip įtikinau kad reikia..nu ir ką išrašė tuos pačius kaip MB ir per kelias dienas praėjo ta gerklė...nu mano organizmas tiesiog visai kitaip sureagavo į tas bakterijas ir nedavė tokių simptomų kaip MB, bet savijauta vistiek nekokia

Atsakyti

qqte, tau radau

Priedas  49579417_405584846658833_8848764061584719872_n.jpg   14,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

tai šitą kaip ten su kelionėm?

aš čia į Maltą balandžio 11 už 80 eurų radau...

nepadeda tabletės ryšškiai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 sausio 2019 - 16:31

Va, į sveikatos temą :)https://tv.lrytas.lt/zinios/gyvenimo-budas/2018/12/29/news/keturios-svarbios-mitybos-taisykles-kurios-pades-isvengti-ligu-8706239/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=4_taisykles_kurios_pades_isvengti_ligu&utm_term=2019-01-08 

Atsakyti

Gavau reabilitacijos kursą. Dėl injekcijos nuspręs Compensa :D Jei apmokės, tai darysiu, gražiai nupasakojo :)  Bet su pirštu blogiau... Einu ketvirtadienį pas chirurgą :B​ 

Atsakyti