Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar maniškis kažkodėl sausį visada pasiunta :)

matyt po advento pasninko :D

mėsiedas gi

Atsakyti

Liniuka pastaruoju metu tai kol kas ta pati vis daktarė, bet nu...jo kitą kartą aš jau joms daugiau galiu apie sveikatą papasakot :D pvz apie savo vaikio ligas

tiek kad patogu nes labai šalia, iki Antakalnio toloka mumim, o irgi perrašyčiau

Mes praeitą savaitę pas kažkokį vyrą buvom :hmm:​ 

Atsakyti

Siūliedas :D

Atsakyti

Sujungiau jau prieki su nugara, dabar nuobodziai ratukinsiu, bet vaizdelis patinka :wub:  Ziuresim tik ar su dydziu pataikiau :D

Atsakyti

Labuka :4u:

Šarangė mane ištraukė į dienos šviesą :wub: Tobulas megztukas, tobula spalva, tobula mergaitė, viskas labai dera tarpusavyje, šaunuolė :heart: :wub: :wub: :wub:

Ristinos sūnaitėlius jau FB apžiūrėjau, jau vyresnysis tai tikras ąžuolas, kaip suvyriškėjęs, megztukas puikus :wub: :wub: :wub:

Qqčiuk, tai jau dabar pasipils megztukai, suknelės, drakius pasipildė atsargom, tai jau darbas vyks - dūmai rūks :D :B

Kažkada skaičiau apie poliklinikas, klinikas, tai Šarange, siūlau tau paprastą ant mano Saulės išbandytą dalyką, ji vis pasigaudavo visas ligas iš mokyklos, ir kai jau buvau praradusi viltį kaip sustiprinti jai imunitetą, nupirkau arbatmedžio aliejaus ir kiekvieną kartą išeinant į mokyklą, išvažiuojant į prekybcentrį ar kur kitur, kur yra daug virusų, pasitepa ausų krapštuku pavilgiusi tuo arbatmedžio aliejaus smirdalu prie nosies šnervių, ir gydytoja sakė, kad gerai, kad arbatmedis sulaiko parazitus visokius, blokuoja, na ir tfu tfu tfu, pasiteisina su kaupu. Tai gal kai dabar siaučia virusai, o tau reikia jų išvengti, pagelbėtų toks mažas dalykėlis? Aš jau antrą sezoną jį perku Saulei, ji įprato, net nebereikia priminti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 08 sausio 2019 - 13:38

Mes praeitą savaitę pas kažkokį vyrą buvom :hmm:​ 

jo mačiau kad yra ir vyras sąraše bet mes vis pas tą pačią jau pora metų papuolam

Atsakyti

Ačiū visoms už pagyras, truputį perdedat, bet tiek to, nesipyksim čia dabar :D

Nuoširdi, aha, žinau arbatmedį, vakar kaip tik nusipirkau, bet ne tam reikalui, reiks pabandyt :4u:

Ryt vyro gimtadienis, gal ir man Drakuša išleist iš narvo, o gal šiaip ką nusipirkt  :D​ 

Atsakyti

Olaivos įtaka?

Atsakyti

Vyrui tai nupirkau Mersedes

Atsakyti

Kvepalus  :D​ 

Atsakyti

Sveikos ;)

Šarange  :wub:

O man arbatmedis labai skaniai kvepia. Biškį dar kokio apelsino įlašinu ar čiobrelių ir labai skanu  :rolleyes:

Kažkaip visai atpratau rūbus megzt.. Bandau ir bandau, niekaip gauge nepataikau ;( Jei akių skaičius atitinka, tai eilės į pievą... ot  :cry2:​ 

Mažosios grupėj visi vaikai prasirgo vėjaraupiais, maniškė atsilaikė  :oh: jau taip tikėjaus, kad susirgis ir abu prasirgs.. Tai nei biškio.. Teks dabar vėl laukt, kol kažkur kažkas susirgs..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 08 sausio 2019 - 14:23

vyrui Mersedes :D  nuskambėjo kaip kokia meksikietė

apie arbatmedžių aliejų ir tepimą, kieno jautresnė oda gal nerekomenduočiau tepti gryną, nes gali nudeginti, gal geriau jį pamaišyt su kokiu baziniu aliejum, kad ir migdolų

labai netikėtai nuspirkau džinsus :bigsmile:  to pačio Tomo Tailoro, šįkart mėlynus, iš Kate serijos, nu bet tokio smagumo buvo, kad net matuojantis nusimaut nebenorėjau. vienintelis minusiukas gal, kad jie tokie patrumpinti, ale įtariu man visai tinka :D

Atsakyti