Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Mano sąnariai netraška ir nemaudžia. Būna kartais toks aštrus skausmas sudiegia, o ilgiau pasėdėjus nejudrioje pozicijoje, užstingsta ir skauda, kol išmankštini  :unsure: Senatvė matyt  :oh: bet galvoju, kad man su tais sąnariais dar minimum 20-30 metų gyventi reikės  :B 

Išploviau vakar Rūtos megztuką - kažkaip įtartinai sumažėjo, net nebežinau, ar nešiojamas bus.  :unsure:​ 

Atsakyti

Va tie metai į priekį ir mane neramina. Nes su dabartine būkle galiu gyvent, bet su sąlyga, kad tokia ir liks. Nors vilčių mažai.

Atsakyti

Sveikos,

Nesu gydytoja, bet jeigu nėra kokių rimtesnių problemų, tai sąnariams reikia judėjimo, kad jie susiteptų, pagerėtų kraujotaką ir pan. Na, bent jau mane taip įtikino. Kelius skaudėdavo, kad atsikeldavau nuo lovos dantis iš skausmo sukandus... Dabar esu pamiršusi tai. Ir kaip bebūtų banalu, bet nuo didelių peties skausmų išgelbėjo tik mankšta elementarioji, niekas daugiau... Aišku, būna visko, geriau pasitirt, kai neramu. Vieno vaisto visiems nebūna. 

Atsakyti

Labas,

Isveziau mazaja i darza,namie ramybe ir dar laisvadienis :yahoo:vakar buvo laisvadienis irgi alia su mazaja namie - tai beveik nesiskaito  :D 

Sarange, kaip graziai atrodai, tikrai tokia melancholiska :wub: o megztuko spalva tai labai man mylima pastaruoju metu :wub:

Vakar jei nebuc paziurejus kiek valandu, tai buciau jau sujungus Dillan desine puse su kaire, alia nusprendziau eit liules :B

Atsakyti

LAbas rytas,

Šarange, labai labai fainas tavo darbas ir labai tinka :wub: Ir visa pati gražiai atrodai  :wub: 

Šviečia pro langą saulė, ale ryte važiuodama girdėjau prognozę, kad šalčiai iki -18 artėja lyg ryt. Gal mieste nebus tiek daug, nes jau baiminuos dėl automobilio :D

O SM čia spec. temoj į sąnarius reaguoja? :hmm: Nes tik atsidariau, ir sąnarių ekspertų siūlymas iškart išlindo :D

Atsakyti

Labas rytas,

Mes su drakium pažiūrėjom, kad mudviem sportuoti laaabai laaabai reikia. Sąnariai neskauda.

Vienžo, siūlų reikia bent sausį nepirkti ir sulieknėti, mezgant ir sportuojant.

Atsakyti

mano drakius tai šalčiams didiesiems ruošiasi, svorį augint nutarė :D

dabar va ieško kažko švelnybinio pudros arba pelenų riužavos spalvos :) Anykščių siūlinė patikrinta, jau apsidžiaugiau kad radau, o pasirodo per mažai :D

o niekas nebandėt drops sky siūlų? :ax:

nu dar tik vienam projektui panusipirkčiau ir jau viskas viskas :D

sanarių beveik neskauda :) nu keliai mėgsta reaguot į kokią nepatogią padėtį, kartais kaip aptinstu per kokią pilnatį tai nesusilenkia iki galo, bet tai tik tiek

o šiaip jo pritariu Restar (ir mano pilateso trenerė pritaria)-sąnarius reik judint kad neskaudėtų, jei nėr kažkokios didelios priežasties tam skausmui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 sausio 2019 - 09:56

O man po vakar Qqtės klausimo apie mano polikliniką, FB pradėjo siūlyt to šmc puslapį :B Nu ir pastebėjau, kad mūsų daktarės ten nebėr... 15 metų pas ją vaikščiojau. Tai kaip daba jaustis :B​ 

Atsakyti

Liniuka tu čia kur 15 metų vaikščiojai ir kur tavo daktarės nebėr, aš jau visai susimaišiau

Atsakyti

i keliu tema.  kai auginau kudiki pirmaji, tai kelio sanarys uzstrikdavo kazkaip. tekdavo atsiklaut salia vezimelio, kad  anas atstrigtu.  paskui savaime kazkaip praejo. gal nestumo metu kazkas susinaudoje perdaug buvo.

vyrui  pernai kelio sanarys kazkoks jo zodziais nesatbilus pasidare. sake nesakudejo, bet kazkoks kliurka. labai istines buvo, bet neskaudejo. rusu  "vaistinej" pirkau kazkoki  lygtais bulgariska  FLEX . padejo  jam jis. butelis  600 ml  apie 18 eur. dviem menesiams. dabar antra  buteli naudoja  profilaktiskai  po pertraukos . pardaveja sake, kad labai einamas reikals sitas pas ja, labai perka zmones. tai gal padeda. nufotkinau, bet neapverciau.

https://scontent.fvn...052&oe=5CC298C6

https://scontent.fvn...d76&oe=5CBDB8EF

Atsakyti

Sarange, labai  grazus  duetas : Tu ir megztukas :) ir nagai  priderinti . uzsimaniau  pabruzint . butu ir virbaliukais ka veikt :)

Atsakyti

oj, apie sąnarius ir visokais ten senatvės ligas esu pažengusi :D  praktiškai metus laiko tyriausi, kokios mano tam tikrų sąnarių skausmų bėdos,

tai žinokit, labia įvairių priežasčių gali būti, tikrai labai, net persirgta infekcija gali turėti įtakos.

manau, daugelio jūsų atveju yra nežymūs pakitimai+nejudrumas. ir tai iš esmės susidėvėjimo požymis :D 

Atsakyti